- 28 Ağustos 2020
- 8.993
- 41.276
- 498
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.161
Yalnız mezarlık romantizm seviyesini nirvanaya çıkarmış, çok kıskandım.Sen ikinci ve son mu olursun yani.
Karısının üstüne seni getiren senin üstüne başkasını neden getirmesin acaba?
Dur tahmin edeyim çünkü sana aşık
Sana şarkı açtı, mezarlığa çağırdı, milyon tane yalan söyledi. O yüzden sen son olursun
Gösterip elletmiyon diyo.Evet . Birsey sordum bana kurnazsin felan diyodu hep ne dmk bu twm olarwk
Aç sözlüğü bak.Evet . Birsey sordum bana kurnazsin felan diyodu hep ne dmk bu twm olarwk
Ne alaka bu kurnaz lafiylaGösterip elletmiyon diyo.
E adam öpmek istemiş sen öptürmemişin ya, ondan.Ne alaka bu kurnaz lafiyla
Anlamadim pek siz laf sokarak anlattiginiz icin ordan dinlemek istiyorumAç sözlüğü bak.
Kurnazin ne demek olduğunu bilmiyor musun? Hiç kitap falan okuyor musun?Evet . Birsey sordum bana kurnazsin felan diyodu hep ne dmk bu twm olarwk
Aynen çıkalım zevk alıyor belli bi deYa bırakın sunu görmüyor musunuz çakal bu milleti kışkırtacak ben çıkıyorum konudan cevap vermeyin ne yazarsa yazsın kendı çalsın kendı oynasın bu
Yazın düzeldi senin birden ha, yoruldun galiba.Anlamadim pek siz laf sokarak anlattiginiz icin ordan dinlemek istiyorum
Kendine güldürüp zevk alanı da sık görmüyorum. Değişik.Aynen çıkalım zevk alıyor belli bi dene boş insanlar var ya
Mezarlıkta sevgilisiyle buluşmaya aşk yaşadım demesinYalnız mezarlık romantizm seviyesini nirvanaya çıkarmış, çok kıskandım.
Tamam da niye oyle desin ki ? Bos yere demez hrhaldeKurnazin ne demek olduğunu bilmiyor musun? Hiç kitap falan okuyor musun?
Seninle dalga geçmiş adam çünkü ayak üstü uyutmus seni üstüne birde kurnaz demiş.
Sen kim kurnazlık kim.
Kafan ancak kına olmaya çalışır.
Yok o kavga çıkartmak istiyor da istediği tepkileri alamadı.Kendine güldürüp zevk alanı da sık görmüyorum. Değişik.
Aynen ne pesınde ben de anlamadım canım boyle bi ınsansa da yazık.Bilemedim canım garip geldi tepkileri
Kopegi vardi oraya da gittik mahallesine. Bunlari goz onune bos bosuna almamistirMezarlıkta sevgilisiyle buluşmaya aşk yaşadım demesin
Kavga etmeye de değse bari.Yok o kavga çıkartmak istiyor da istediği tepkileri alamadı.
Dalga geçiyor diyorum işte.Tamam da niye oyle desin ki ? Bos yere demez hrhalde
Yazma canım hep beraber tıp yapalım hadı o şimdi kendince konu arayacak Yenı tartışma yaratacak burdaYok o kavga çıkartmak istiyor da istediği tepkileri alamadı.
Tabi, ölüyor aşkından, kara sevdaya tutulmuş adamçaaaz.Kopegi vardi oraya da gittik mahallesine. Bunlari goz onune bos bosuna almamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?