- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.483
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.201
Şahsen ben artık inandım seni sevdiğine.Inanmayin tamam. Ayrica bas ortulu olsan yakisir sana felan diyordu yani bos agzindan mi cikacak gel anneme goturuyum de dediydi bos bos mu goturcekti
Aynen ben de hastalıklı bi zihniyet olsa gerek :)Kendine güldürüp zevk alanı da sık görmüyorum. Değişik.
Helalim mi dedi birde Aman Allah'ımGe ayrica aklima geldi vallahi anlimdan optu helalimsin diye.. ? ;( offfff yemin ederim aklima yeni geldi ya gelde iste beni anlamayiniz. O kadar kaptirdi ki kendini
Öküz el değiştiriyor diyelim ona.Yoruldum
Artik her tepkime soyledigim yazilara gulmelerinize ablalarim o kadar habere bakiyorsunuz diyorsunuz ee asik ola da bosuyor veya aliyor seviyor bir anda karsisina ciktigi icin
Size neden komik geliyor ki bu ? O anda siz orda degildiniz bana oldu anlimdan öptu. Gelde kanma.Helalim mi dedi birde Aman Allah'ım
Ay çok ormantik ağlıyorum şu an.Size neden komik geliyor ki bu ? O anda siz orda degildiniz bana oldu anlimdan öptu. Gelde kanma.
Umay senden rica ediyorum hatta Allah rızası için şu adamı ara ve git yapış sümük gibi, bizi bu ızdıraptan kurtarGe ayrica aklima geldi vallahi anlimdan optu helalimsin diye.. ? ;( offfff yemin ederim aklima yeni geldi ya gelde iste beni anlamayiniz. O kadar kaptirdi ki kendini
dalga gecmeye devam edin. Hic komik degil insana Psikolojik dalga amaci basgi uyguluyorsunuz icimi bilemezsiniz belki suan agliyorum telefon basinda ?Ay çok ormantik ağlıyorum şu an.
Çünkü adam evli ve çocuklu.Size neden komik geliyor ki bu ? O anda siz orda degildiniz bana oldu anlimdan öptu. Gelde kanma.
O şeyi sen yapıyorsun bize ama, yemiyor bebeğim.dalga gecmeye devam edin. Hic komik degil insana Psikolojik dalga amaci basgi uyguluyorsunuz icimi bilemezsiniz belki suan agliyorum telefon basinda ?
Susar mısınız kız ağlıyodalga gecmeye devam edin. Hic komik degil insana Psikolojik dalga amaci basgi uyguluyorsunuz icimi bilemezsiniz belki suan agliyorum telefon basinda ?
Ben dalga geçtiğini sanmıyorum, var böyle kızlar malesef.O şeyi sen yapıyorsun bize ama, yemiyor bebeğim.
Yazin gelir turkiyeye geei donmezsin derken?Çünkü adam evli ve çocuklu.
Sen de evli adamın oyuncağı olmuşsun.
Kumalik hayali kuruyorsun.
Adam istese yazın gelir Türkiye'ye geri dönmezsin.
Olan da karısına olur da sen bunları düşünecek kapasite de değilsin.
Ailen okusa su yazdıklarını keşke.
Umay ailenin bu adamdan haberi varmiYazin gelir turkiyeye geei donmezsin derken?
Bende de oyle iste ;(Ben dalga geçtiğini sanmıyorum, var böyle kızlar malesef.
Ailelerinde hiç sevgi görmüyorlar demek ki, bir helalim lafına, iki şarkı sözüne, evli adamın peşine gidiyorlar, gündüzü kuşağı bunlarla dolu.
Var annemin haberi ona herseyi soyledigim icin ve kotuye gittigim icin gordu dis gorunusumden ve soyledimUmay ailenin bu adamdan haberi varmi
Adam kal sana imam nikahı yapacağım dese tamam der kalırsın seve seve. Onu diyorum.Yazin gelir turkiyeye geei donmezsin derken?
Ne diyor sana ne akil veriyorlar pekiVar annemin haberi ona herseyi soyledigim icin ve kotuye gittigim icin gordu dis gorunusumden ve soyledim
inanıyoruz, yaşanmıştır. hatta belki de hadi sevmiş de olsun seni.Inanmayin tamam. Ayrica bas ortulu olsan yakisir sana felan diyordu yani bos agzindan mi cikacak gel anneme goturuyum de dediydi bos bos mu goturcekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?