- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.221
Kız biz de genç olduk, ya inanır mısın çok saftorik bişeydim ben. Ama evli adama yapışmak, kuma gitmek falan ne bileyim, aklıma gelmedi. Bunlar saflık değil, fenalık. Adamın buna neden kurnaz dediği belli oldu. Ama adam daha kurnaz.Ben dalga geçtiğini sanmıyorum, var böyle kızlar malesef.
Ailelerinde hiç sevgi görmüyorlar demek ki, bir helalim lafına, iki şarkı sözüne, evli adamın peşine gidiyorlar, gündüzü kuşağı bunlarla dolu.
Ya cidden sana yardımcı olacagın bi büyügün varsa ona söyle yoksa sen çıkıp gideceksin bu kafaylaVar annemin haberi ona herseyi soyledigim icin ve kotuye gittigim icin gordu dis gorunusumden ve soyledim
Noldu heyecanlandın mı, çılgın köfte seni?Yazin gelir turkiyeye geei donmezsin derken?
Kalirim iste istiyorum bende amaAdam kal sana imam nikahı yapacağım dese tamam der kalırsın seve seve. Onu diyorum.
Neden anlamıyorsun acaba yazılanları?
Ablam da diyo kendine gel ablam var 1 tane ama iste olmuyor bi sekilde .Ya cidden sana yardımcı olacagın bi büyügün varsa ona söyle yoksa sen çıkıp gideceksin bu kafayla
Ailem felan bilmiyorum sonuc nasil olur bak dalga geciyor demeyin harbi ciddiyim ben bu kumalik felan fazla bilmem ondanKalirim iste istiyorum bende ama
Belki olurdu devwm etseydim kim bilir iste veya kuma?inanıyoruz, yaşanmıştır. hatta belki de hadi sevmiş de olsun seni.
bir önemi var mı? napacak evlenecek mi bu adam seninle? bunu anlatmaya çalışıyoruz ama girmiyor bir türlü beynine.
Ya Allah senı napmasın ya yazmıyorum görünce yarıldımNoldu heyecanlandın mı, çılgın köfte seni?
Kurnaz olsa 19 yaşında kuma olmak istiyorum der mi?Kız biz de genç olduk, ya inanır mısın çok saftorik bişeydim ben. Ama evli adama yapışmak, kuma gitmek falan ne bileyim, aklıma gelmedi. Bunlar saflık değil, fenalık. Adamın buna neden kurnaz dediği belli oldu. Ama adam daha kurnaz.
Akıllı geçinen saftiriklerden bu.Kurnaz olsa 19 yaşında kuma olmak istiyorum der mi?
eee tamam artık git kuma ol. ne diyelim daha ne istiyorsun?Belki olurdu devwm etseydim kim bilir iste veya kuma?
Hayatimdan memnun driglimdir belki icimi bilmiyorsunuz kurnaz damgasi da mi yedim SimdiKurnaz olsa 19 yaşında kuma olmak istiyorum der mi?
Bacım yazmayayım diyorum buna kananlar oluyor kuma lafı şimdi çıktı ya ben açtım konuyu bu da atladı baktık bız yazmıyoruz konu açacağız dedik bu konu uyduruyor totosundanKurnaz olsa 19 yaşında kuma olmak istiyorum der mi?
Annem yanimda ilk basta agladi. Sanki altina yattmissim gibi tovbe yarrabim sonra iste dedi baglantini kes dedim anne ama o buldu etti sonra iste kizdi devam etme dedi sizin gibi ama iste ..Ne diyor sana ne akil veriyorlar peki
Yemin ederim tas olayim ki eger yalan atiyorsam veya ilgi icin yapiyorsam.Bacım yazmayayım diyorum buna kabanlar oluyor kuma lafı şimdi çıktı ya ben açtım konuyu bu da atladı baktık bız yazmıyoruz konu açacağız dedik bu konu uyduruyor totosundan
Sen bence en yakın zamanda psikolojik yardım al umay. Lütfen ailenle konus bu durumu.Ailem felan bilmiyorum sonuc nasil olur bak dalga geciyor demeyin harbi ciddiyim ben bu kumalik felan fazla bilmem ondan
Bak ya yine yumuşadınSen bence en yakın zamanda psikolojik yardım al umay. Lütfen ailenle konus bu durumu.
Annene '' Ev-le-ne-cem. Evlenecem. Vermezseniz gaçacam. '' mı dedin?Annem yanimda ilk basta agladi. Sanki altina yattmissim gibi tovbe yarrabim sonra iste dedi baglantini kes dedim anne ama o buldu etti sonra iste kizdi devam etme dedi sizin gibi ama iste ..
Bu gidişle korkarım ki olacaksınYemin ederim tas olayim ki eger yalan atiyorsam veya ilgi icin yapiyorsam.
Hayir. Agladi yanimda . Dedim ki anne dunyasa bende tek yok olmadi bu dedim ama dedigi suydu kendi kizininin basina gelirse baskadir dediAnnene '' Ev-le-ne-cem. Evlenecem. Vermezseniz gaçacam. '' mı dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?