- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.241
Kurnazlık kötü birşey değil ki keşke kurnaz olsaydın.Hayatimdan memnun driglimdir belki icimi bilmiyorsunuz kurnaz damgasi da mi yedim Simdi
Ben bitirdim engelledim baska hesaptan da aradi acmadim o gun.Kurnazlık kötü birşey değil ki keşke kurnaz olsaydın.
Sana kötü bir haber vereyim adam seni bırakmış, başına bela istemiyor seni. Eğer isteseydi gayet güzel kandırirdi evli olduğunu bilmene rağmen devam ederdin sende.
Arada yokluyo yabancım, arkadaşına mesaj attırıyor yenge dedirtiyor falan.Kurnazlık kötü birşey değil ki keşke kurnaz olsaydın.
Sana kötü bir haber vereyim adam seni bırakmış, başına bela istemiyor seni. Eğer isteseydi gayet güzel kandırirdi evli olduğunu bilmene rağmen devam ederdin sende.
İsteseydi ulaşır, bırakmazdı peşini.Ben bitirdim engelledim baska hesaptan da aradi acmadim o gun.
Aklı yarım gibi kullanacak adam bunu keşke laftan anlasa fake değilmiş konusuBak ya yine yumuşadın
Oyle birsey demedim benArada yokluyo yabancım, arkadaşına mesaj attırıyor yenge dedirtiyor falan.
Ben üzüldüm durumuna gerçekten. Adam da kizin bu halini görüp oynamaya calisti bence.Bak ya yine yumuşadın
Dedin.Oyle birsey demedim ben
Dalga geçiyorlar aralarındaArada yokluyo yabancım, arkadaşına mesaj attırıyor yenge dedirtiyor falan.
benim artık vicdanım rahat valla. oynasın. kuma da alsın.Ben üzüldüm durumuna gerçekten. Adam da kizin bu halini görüp oynamaya calisti bence.
Bı 40 sayfa önce bende aynı senın gibiydim NATO kafa NATO mermer bu arkadaş boşuna yorulmaBen üzüldüm durumuna gerçekten. Adam da kizin bu halini görüp oynamaya calisti bence.
bunun en iğrenç versiyonunu yazdım dün gece anlamıyor ama vermedim dedi kestirip attı. dizi gibi yeminle her gece girip umaya akıl vermekten yoruldum.Dalga geçiyorlar aralarında
Gel gidelim, akıl vere vere bize kalmıyor sonra.bunun en iğrenç versiyonunu yazdım dün gece anlamıyor ama vermedim dedi kestirip attı. dizi gibi yeminle her gece girip umaya akıl vermekten yoruldum.
Bence de yav.Gel gidelim, akıl vere vere bize kalmıyor sonra.
Dalga geçiyorlar aralarında
Kumalik olmasa nasil ysiycam onlaTabi canım, sen kuma gidersin, sonra senin üstüne bir tane daha gelir, kumali kumali yaşarsınız biricik sevgilinle.
Tam hayali kurulacak hayat, sende haklısın.
suzme yogurt diyorum kımse katılmıyor banwNiye sen seçmedin? Kafatasının içinde beyin olması gereken yerde ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?