Kizacaksiniz ama

Kumalik kotu degil ki.
Sizin gibi kendini bilmezler yüzünden ne hallere geldik.. Allah akıl fikir versin bu nasıl bi iğrençliktir yaa kendine de mi saygın yok senin.. Ne anlarsınız bu evli adam sevdasından he sizi yoldan çıkaran ök..zlerde aynı bi olay zaten

Allahim al daha 1 cahil anlamayan birisi daha beni. dedim ya size B I L M I Y O R D U M .

Kumalik olmasa nasil ysiycam onla

Ahretlik Mune şimdi gelde dellenme buna sonra sakinleş diyorsun:))
Hala sözlerimin arkasındayım ahretlik, kuma olmayı kabul edip kendisini anlamadığını düşünen insanlara cahil diyen birine sinirlenmeyeceksinkuma olmayı anlayıp kabul etmek yerine cahil olmayı tercih ederim şahsen.

Sana gel diyorum gelmiyorsun, beni dinle hayatım, ahretliğin senin kötülüğünü ister mi? Ben sana ne battaniyeler yelekler öreceğim, şu pandemi bitsin beraber kaplıcaya gideceğiz yaşlı kemiklerimize sıcak su iyi gelir, dedikodu yapıp kim varsa çekiştireceğiz, arada 2 tek atarız, bazen çay içeriz

Sen bana lazımsın, sinirlenip dellenirsen tansiyonun fırlarsa ben ne yaparım, kıyamam sana

Tansiyonum fırlıyor okuyunca sonrada dayanamayıp buraya yazıyorum ahretlik.
Kendimitutmam lazım aslında sinirlerim geriliyor sonra,gidelim kaplıcaya şu yorgun kemiklerimiz azcık kaynayan su görsünler demi.
Atarız tekleri yaparız gıybetimizi oh mis valla.
Sende bana lazımsın ahretlik yoksa beni kim durduracak burada .

Abla niye sinirleniyon, bak ben hiç sinirleniyom mu? Gitsin kuma da, görsün.
Niye sinirleniyorum biliyormusun,sizlerin belki çocuğu var yada yok heleki büyüdükleri zaman belli bir yaşa geldikleri an hayatın iyi yada kötü taraflarını anlatıyorsun onlara.
Yanlış bir şeyler yapmalarına engel olabilmek adına bunların hepsi.
Çok şükür benim evladımda bizlere hayırlı olmak için bizi asla üzmedi evlendi sevdiği adamla ..
Bizler yaşlarımızı aldık hayat tecrübesimizi gençlere aktarmak adına bu söylemler..

Of valla sıcak su kemiciklerimize ne iyi gelir, azıcık da hüplettik mi kaslar da gevşer
Hamam sefası da yapar mıyız? Fonda en sevdiğim şarkı çalar, bağa girdiiiim bağğğ budandı bağa bülbül dadanddıııı hop hop
Yer içer dedikodu yaparız, herkesi çekiştiririz

Canımsın, ben seni sakinleştiririm, ahretliiiiiiiik diye seslen yeter

Bide masaj süper olur gevşerim kemiklerimede iyi gelir ahretlik
Korksunlar bizden varya 2 yaşlı kadın dünyaya bedeliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…