- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Benlk degil , yanlis anlamayin sadece oyle bisey okudum birkere daha birisi acmisti boyle konu evli ile ordan okudum yoksa benlik asla degil boyle birsey yani inanmassiniz bepki ama ben hic boyle bir kiz degildim sadece gozumu ask dondurdu..Aferim sanaalkışlıyorum seni
Bak sen burda bizden yardım istemişsin sana önerdiğimiz herseyde aşığım seviyorum uyuyamiyorum diyosun ki intihara bilr kalkışmışsın şimdi arkadaşı sana yenge dedi ya sen ona diyecektin ki ben senin nerden yengen oluyorum bi daha o kelimeyi kullanma diyeceksin dedin mi peki dedin diyelim sen bundan bişey çıkartmamalısın ya adam evliyken birine ilgi duyamaz öyle bi şansı yok 2 kadın ne demek yaa ama sen burda hepimize su izlenimi veriyosun adam sana gel sana ev acayim seni seviyorum derse gidecek gibi duruyosunBenlk degil , yanlis anlamayin sadece oyle bisey okudum birkere daha birisi acmisti boyle konu evli ile ordan okudum yoksa benlik asla degil boyle birsey yani inanmassiniz bepki ama ben hic boyle bir kiz degildim sadece gozumu ask dondurdu..
Tamamda bos yere de demez degil mi , demedim bisey yenge lafins cunku bilmemistir bittigini sandim o gunBak sen burda bizden yardım istemişsin sana önerdiğimiz herseyde aşığım seviyorum uyuyamiyorum diyosun ki intihara bilr kalkışmışsın şimdi arkadaşı sana yenge dedi ya sen ona diyecektin ki ben senin nerden yengen oluyorum bi daha o kelimeyi kullanma diyeceksin dedin mi peki dedin diyelim sen bundan bişey çıkartmamalısın ya adam evliyken birine ilgi duyamaz öyle bi şansı yok 2 kadın ne demek yaa ama sen burda hepimize su izlenimi veriyosun adam sana gel sana ev acayim seni seviyorum derse gidecek gibi duruyosun
Arkadaşım kardeşim diyelim adam seni istiyor ne yapacaksın hadi arkadaşı da boşuna demedi ne değişecek adam EVLI EVLI EVLI KARISI VAR ÇOCUĞU VAR bu değişmeyecek tek gerçek buu ne derse desin ne söylerse söylesin adam ölüyorum aşkından dese de adam EVLITamamda bos yere de demez degil mi , demedim bisey yenge lafins cunku bilmemistir bittigini sandim o gun
Eee sonuçYa zaten. Bu bana hep diyordu beni birakamion beni unutaman unutamion felan seyler kendimden de suphe etmeye baslamistim hani dedim cok mu belli ediyorum felan seyler yani kuzenim de bir gun vardi duydu pesimi birakamiyo dediydi arkadasinin yaninda (evli oldugunu bu aralar bilmiyordum)
Sonuc degil yani neden bir erkek bunu der ki ondan yazdim merwk ettim yaniEee sonuç
Fazla merak iyi değildir diyim sana boşver önüne bakSonuc degil yani neden bir erkek bunu der ki ondan yazdim merwk ettim yani
Diğerlerinden sıra gelmemiştir.Oyle de ama bittikten sonra 2/3 hafta sonra oyle demesi ve o gunden sonrasi bi tek gelmemesi yani sasirdim ondan amaclari neydi diye
Sen kaçta rahatla....Sonuc degil yani neden bir erkek bunu der ki ondan yazdim merwk ettim yani
Aynen en ıyisi bu bütün kk rahat ederSen kaçta rahatla....
Nasıl gülüyor görmüyor musun?Aynen en ıyisi bu bütün kk rahat eder
Kaçsın kaçsın, tam güldürürler onu.Nasıl gülüyor görmüyor musun?
Aynen zaten işine geldiği yazılara cevap veriyor arsızlık bu bam yersemde yiyim çıldırdım yeminleNasıl gülüyor görmüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?