Kizacaksiniz ama

Çok aşık oldum. Onsuz yaşayamam onu unutamam dedim. Aylarca ağladım. Sonra ne oldu. Unuttum. Birkaç yıl sonra başkasına aynı şekilde aşık oldum. Şu an ilk bahsettiğim kişiye karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Aklıma bile gelmiyor. İnsana ilk zamanlar onsuz olamam yapamam gibi geliyor. Ama herkessiz oluyor inan. İnsan her şeye alışır ve her şeyi zamanla unutur. Kendine net bir şekilde ben evli biriyle birlikte olamam, yuva yıkamam, metres, ikinci kadın olamam de. Aylar sonra hislerinden eser kalmayacak ve şu anki haline şaşıracaksın

Benlk degil , yanlis anlamayin sadece oyle bisey okudum birkere daha birisi acmisti boyle konu evli ile ordan okudum yoksa benlik asla degil boyle birsey yani inanmassiniz bepki ama ben hic boyle bir kiz degildim sadece gozumu ask dondurdu..
Bak sen burda bizden yardım istemişsin sana önerdiğimiz herseyde aşığım seviyorum uyuyamiyorum diyosun ki intihara bilr kalkışmışsın şimdi arkadaşı sana yenge dedi ya sen ona diyecektin ki ben senin nerden yengen oluyorum bi daha o kelimeyi kullanma diyeceksin dedin mi peki dedin diyelim sen bundan bişey çıkartmamalısın ya adam evliyken birine ilgi duyamaz öyle bi şansı yok 2 kadın ne demek yaa ama sen burda hepimize su izlenimi veriyosun adam sana gel sana ev acayim seni seviyorum derse gidecek gibi duruyosun

Arkadaşım vardı birine aşıktı öyle böyle değil ama cocuk ne ailesine uygundu nede kendisine karaktersizdi o kadar çok ağlıyordu ki çocukta ilgisinin farkındaydı başka kadınlarla günü birlik ev ararken bile sırf canını yakmak için ona yazardı bildiğin ev var mı diye onun acı çektiğine gözümle şahit oldum zaman geçti sevgisi nefrete dönüştü ve bana diyordu ki eğer beni de o zamanlar eve çagirsaydi giderdim diye şimdi bunu anlatmamin sebebi unuttu o şimdi görse yuzune tükürür ve gözyaşlarıma yazık boşuna dökmüşüm diyor geçti onun seninde geçer yeter ki yanlış şeyler yapma

Tamamda bos yere de demez degil mi , demedim bisey yenge lafins cunku bilmemistir bittigini sandim o gun

Tamamda bos yere de demez degil mi , demedim bisey yenge lafins cunku bilmemistir bittigini sandim o gun
Arkadaşım kardeşim diyelim adam seni istiyor ne yapacaksın hadi arkadaşı da boşuna demedi ne değişecek adam EVLI EVLI EVLI KARISI VAR ÇOCUĞU VAR bu değişmeyecek tek gerçek buu ne derse desin ne söylerse söylesin adam ölüyorum aşkından dese de adam EVLI

Ya zaten. Bu bana hep diyordu beni birakamion beni unutaman unutamion felan seyler kendimden de suphe etmeye baslamistim hani dedim cok mu belli ediyorum felan seyler yani kuzenim de bir gun vardi duydu pesimi birakamiyo dediydi arkadasinin yaninda (evli oldugunu bu aralar bilmiyordum)

Eee sonuç

Aktif Üye Sayısı: 674.765
Bu kadınlar kulübünün aktif üye sayısıymış bunların hepsi sana nasihat verse bile boş
O yüzden sana Atasözü söylüyorum ve daha da bu konuya yorum yapmayacam çünkü sana da çok ayar oldum ayıp yahuu. Adam evli diyosun ama seviyorum aşığım diyosun
Atasözünü Anlamıyla birlikte gönderiyorum ki ne demek istemişiz bil.

Bir musibet bin nasihatten iyidir.
"Yanlış bir yol tutmuş kimi insanlar vardır ki, onlara ne kadar çok öğüt verirsen ver, tuttukları yanlış yoldan çevirmekte olan bu öğütler bir fayda temin etmez.

Sen bilerek anlamak istemiyorsun heralde.
Sana diyorlarki ne yazarsa yazsın adam evli bir an önce hayatına bak bu işin oluru yok ayrıca adam şerefsizin teki.
Hâlâ diyorsunki kalbimi verdim kandim bilmem ne. Hayır ne bekliyorsun karısını bosayip seni mi alacak veya kuma mi gideceksin?
Mesela bu işin sonu ne olabilir en fazla ?
Böyle her el sallayana kanıp giderseniz heba olur hayatınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…