- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 30
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Noldu guldunuz yanlis mi ? Bende bilsem gitmem degil mi o kadar da salak degilim . Ama bilmeyip gittim kandim kalbimi verdimAma bak yavrum . Sen billiyordn.
Ben bilmeyip kalbimi verdim arada daglar fark var
Aldatilan insanlarla da oyleymis yasak olan tatliymis bir yerde okudumNeyini merak ediyon bacım yakışıklılık 0 bile olsa kiz yinede ona gider çünkü evli yasak olan olmayacak bisi oda ısrarla onu istiyor
Bak yavrum mu?Ama bak yavrum . Sen billiyordn.
Ben bilmeyip kalbimi verdim arada daglar fark var
Hadi itiraf et seni çılgın köfte, adam yenge deyince ağzın kulaklarına vardı. Yapma evladım, yapma yavrucum. Yenge kelimesi çok özel birşey değil yahu, adam adamın tek geceliğine bile diyor yenge.Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi dusunuptr ha soyle olabilirmis yada belki bundandir demiyorsun
Böyle uzun uzun yazmayın, kızcağız kalbini vermiş kolay mı öyleaynı hayatı paylastigi insana ihanet edebilen, yarın sana veya bir baskasina da eder.
bunun gerçekliğini görmezden gelme.
konudan bagimsiz söylüyorum yanlis anlasilmasın, "zorla evlendirildi zaten, görücü usülüymüş, ayrı yaşıyorlarmış" gibi şeyler ortada bir bosanma yok ise "genellikle" yalan maalesef. bosanmak isteyen gayet de boşanır! istisnalar ise ufaktır, anlaşılır.
muhtemelen sana karsi da nadiren dürüst oldu ve eşine ettiği ihaneti başkasına da yapacağının garantisini verebilirim.
bunlara odaklanmak aşmanda faydali olabilir.
olmasini istedigin bir şeyi sevmişsin sadece ve bu kopamadığın insandan çok uzak bir sey, bu da üzücü bir gerçek ancak olmasını istediğin şeyin gerçekten karşına çıkma ihtimali var. yeter ki geçmişi geçmişte bırakıp önüne bak.
yalan, ihanet; bunlar hafife alinabilecek seyler gerçekten degil. bunlara ragmen ondan kopamiyorsan takıldığın başka bir nokta vardır, seni sürekli başa sürüklüyordur. yardım almayı denemeni öneririm, takildigin noktayı çözmende faydalı olur ama lütfen, lütfen ve lütfen halâ aşık oldugunu düsünme çünkü bu aşk da değil huy da değil.
ya yaptıgı seyi normal görüyorsundur (büyüklügünün derecesini farketmiyorsundur) yada takıntı halini almıştır. her iki türlü de destek alman iyi olur. kesinlikle yüzlesip aşman gereken şeyler var ama bunu yalniz yapmak zorunda degilsin.
Bulusruk gordum tabi yuzugumu verdim onunkini de ben aldim tamamen yani masum sevdim yaninda da aglamistim gidicegim gun icimi actim guvendimBöyle uzun uzun yazmayın, kızcağız kalbini vermiş kolay mı öyle
2-3 hafta önce arkadaşı yenge diye hitap etmiş, biz anlamayız böyle şeyleri.
Konu sahibi sen bu kalbini verdiğin evli barkli varlığı hiç gördün mü? Yoksa büyük aşk sadece internet üzerinden mi vuku buldu
Peki neden dedi ki , bilmistir kesin bittigini.Hadi itiraf et seni çılgın köfte, adam yenge deyince ağzın kulaklarına vardı. Yapma evladım, yapma yavrucum. Yenge kelimesi çok özel birşey değil yahu, adam adamın tek geceliğine bile diyor yenge.
Bu adam sana gel dese ..sana da ev açayım oda kalsın ikinizide seviyorum dese ne yaparsınız?Peki neden dedi ki , bilmistir kesin bittigini.
Seni nasıl aptal yerine koymuş farkında mısın?Bulusruk gordum tabi yuzugumu verdim onunkini de ben aldim tamamen yani masum sevdim yaninda da aglamistim gidicegim gun icimi actim guvendim
Iste bilmiyordum suan bende aciyorum kendime iste ondan bi cok uzgunluk var icimde ben gercekten kandim inandim yaSeni nasıl aptal yerine koymuş farkında mısın?
Sen ağlarken o akşam eşinin yanına gitmiş, üstüne sevişmiştir bir güzel.
Hala arkadaşı yenge dedi, oda beni sevdi falan diye akla zarar şeyler yazıyorsun.
Allah akıl fikir versin, bu adam istese kolaylıkla ikinci kadın olarak tutar seni hayatında. Aşk aşk dediğinde sana kalır metreslik.
Bu kadar komik olma, gülmekten migrenim azdı.Sarmısak dovecegıne benziyordur kesin, sahsı fikrim bu. Evlı dıye kıymetli sadece. Var boyle evlı erkegın ü zafer sayan oksijen israfı tipler
Artık biliyorsun, sen burada ağlarken o karısıyla mutlu mesut yaşıyordur.Iste bilmiyordum suan bende aciyorum kendime iste ondan bi cok uzgunluk var icimde ben gercekten kandim inandim ya
Y.v.ş.klığından canım. Erkek beyni nasıl çalışıyor haberin yok daha. Bu herifler boşandığı karısını bile kendi malı gibi görüyor, sevgili yaptı diye eski kocası tarafından öldürülen o kadar kadın var ki.Peki neden dedi ki , bilmistir kesin bittigini.
Vallaha dogrusun..Y.v.ş.klığından canım. Erkek beyni nasıl çalışıyor haberin yok daha. Bu herifler boşandığı karısını bile kendi malı gibi görüyor, sevgili yaptı diye eski kocası tarafından öldürülen o kadar kadın var ki.
Adam sana yenge dedi diye arkadaşı sana delimanyak aşık demek değil bu, yenge oldun diye arkadaşı karısını boşayıp senle evlenmeyecek. Ne yengeler vardır onda hey yavrum hey.Vallaha dogrusun..
Peki ne anlamda yavsakligindan yani amaci neydi ki ?
Oyle de ama bittikten sonra 2/3 hafta sonra oyle demesi ve o gunden sonrasi bi tek gelmemesi yani sasirdim ondan amaclari neydi diyeAdam sana yenge dedi diye arkadaşı sana delimanyak aşık demek değil bu, yenge oldun diye arkadaşı karısını boşayıp senle evlenmeyecek. Ne yengeler vardır onda hey yavrum hey.
Aferim sanaAldatilan insanlarla da oyleymis yasak olan tatliymis bir yerde okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?