Kizacaksiniz ama

Önceki yazdıklarını felan okudumda ne bekliyosun bizden. Yok unutamıyorum msj yazayım mı yardim edin demişsin yazma unut diyolar ama aşığım diyosun. E sen bizden sana daha ne şekilde yardim etmemizi bekliyosun biz mı gidelim arayalım seni unutamıyormuş diyelim? Sürekli aynı şeyleri yazmışsın. Daha 19 yaşındasın ve kendin diyosun daha yolumuz bitmedi defterimiz kapanmadi diye, önüne nelerin çıkacağını bilemezsin. Herkes aynı şeyi söylemiş şimdi bende aynı şeyi söyleycem bırak adamı bak yoluna hayatına yaşıtın olan bekar birini al. Eğer almazsan zaten unutamazsın

Hiç bir şekilde mümkün değil böyle bir durum lakin mutfak tüpüne benziyordur bu dengesiz herif bozuntusu kesin. İmkansız olduğu için mi bu kadar taktın ve sen buna mı layıksın 20 yaşindayken henüz kokuşmuş evli hayatında yol katetmiş insana verecek kadar ucuz mu hayallerin yaşamın ? Geçen sefer görmüş yazmamıştım artık başına ne geliyorsa hakedecek haldesin yapacak bir şey kalmamış. Kalkıp senin yaşamına karar verecek değil kimse sen kendine değer vermiyorsun çünkü. Karısının durumunada çok üzülüyorum nasıl bir pislik ile yaşamak zorunda.

Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi dusunuptr ha soyle olabilirmis yada belki bundandir demiyorsun
Hadi itiraf et seni çılgın köfte, adam yenge deyince ağzın kulaklarına vardı. Yapma evladım, yapma yavrucum. Yenge kelimesi çok özel birşey değil yahu, adam adamın tek geceliğine bile diyor yenge.

Böyle uzun uzun yazmayın, kızcağız kalbini vermiş kolay mı öyle

2-3 hafta önce arkadaşı yenge diye hitap etmiş, biz anlamayız böyle şeyleri.

Konu sahibi sen bu kalbini verdiğin evli barkli varlığı hiç gördün mü? Yoksa büyük aşk sadece internet üzerinden mi vuku buldu

Bulusruk gordum tabi yuzugumu verdim onunkini de ben aldim tamamen yani masum sevdim yaninda da aglamistim gidicegim gun icimi actim guvendim

Bulusruk gordum tabi yuzugumu verdim onunkini de ben aldim tamamen yani masum sevdim yaninda da aglamistim gidicegim gun icimi actim guvendim
Seni nasıl aptal yerine koymuş farkında mısın?

Sen ağlarken o akşam eşinin yanına gitmiş, üstüne sevişmiştir bir güzel.

Hala arkadaşı yenge dedi, oda beni sevdi falan diye akla zarar şeyler yazıyorsun.

Allah akıl fikir versin, bu adam istese kolaylıkla ikinci kadın olarak tutar seni hayatında. Aşk aşk dediğinde sana kalır metreslik.

Iste bilmiyordum suan bende aciyorum kendime iste ondan bi cok uzgunluk var icimde ben gercekten kandim inandim ya

Iste bilmiyordum suan bende aciyorum kendime iste ondan bi cok uzgunluk var icimde ben gercekten kandim inandim ya
Artık biliyorsun, sen burada ağlarken o karısıyla mutlu mesut yaşıyordur.

Yazın yanına gidi görme hayalleri kuruyorsun hala.

Azıcık kendine saygın olsun.

Peki neden dedi ki , bilmistir kesin bittigini.
Y.v.ş.klığından canım. Erkek beyni nasıl çalışıyor haberin yok daha. Bu herifler boşandığı karısını bile kendi malı gibi görüyor, sevgili yaptı diye eski kocası tarafından öldürülen o kadar kadın var ki.

Vallaha dogrusun..
Peki ne anlamda yavsakligindan yani amaci neydi ki ?

Vallaha dogrusun..
Peki ne anlamda yavsakligindan yani amaci neydi ki ?
Adam sana yenge dedi diye arkadaşı sana delimanyak aşık demek değil bu, yenge oldun diye arkadaşı karısını boşayıp senle evlenmeyecek. Ne yengeler vardır onda hey yavrum hey.

Adam sana yenge dedi diye arkadaşı sana delimanyak aşık demek değil bu, yenge oldun diye arkadaşı karısını boşayıp senle evlenmeyecek. Ne yengeler vardır onda hey yavrum hey.
Oyle de ama bittikten sonra 2/3 hafta sonra oyle demesi ve o gunden sonrasi bi tek gelmemesi yani sasirdim ondan amaclari neydi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…