- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Ben zaten banlanmamiz için yem görüyorum hanımıAynen zaten işine geldiği yazılara cevap veriyor arsızlık bu bam yersemde yiyim çıldırdım yeminle
HeewDiğerlerinden sıra gelmemiştir.
tamam neyse ben susuyumAynen zaten işine geldiği yazılara cevap veriyor arsızlık bu bam yersemde yiyim çıldırdım yeminle
Ben zaten banlanmamiz için yem görüyorum hanımı
Hiç bir amaçları yok seninde yardımlık bi durumun yokHeew
tamam neyse ben susuyum
Cunku yoksa aram bozulacak herkesle burda amacim kotu bisey degilde veya kavga cikartmak . Sadece icimdekileri ve yardim istemek ve amaclari ney diye sormakti neyse Tessekurler KK.
boşuna yormayın kendinizi cezasını bulunca anlar....Neyine takılıyorsun ki,bahsettiğin adam evli farkındamısın,senin 3-5 gün gönül eğlendireceğin ökzü evli.
Senle konuşur oradan karısının koynuna girer bilmem anlayabildin mi...
AVRUPA BİLETİNİ KAYBETMEYİP, CEPTE TUTMAYA DEVAM ETMEK!!!!Oyle de ama bittikten sonra 2/3 hafta sonra oyle demesi ve o gunden sonrasi bi tek gelmemesi yani sasirdim ondan amaclari neydi diye
bir iki yorum okudum...benim gibi yazan oldu mu bilmiyorum.....git sonuna kadar git..burda insanlar sana ne derse desin.....sen yine kalbinin ( sözde ) dediğini yapacaksın....yap ki o kalbinin dediklerinin ne kadar yanlış..hatalı...ve boş olduğunu göreceksin...ama yaşamadan da görmeyeceksin ......karısını aldan adamların filmleri izle...sonları ne oluyor...seninde aynısı olacak....uzun lafın kısası........cezanı bulana kadaar git yaşa...biz burdayızHeew
tamam neyse ben susuyum
Cunku yoksa aram bozulacak herkesle burda amacim kotu bisey degilde veya kavga cikartmak . Sadece icimdekileri ve yardim istemek ve amaclari ney diye sormakti neyse Tessekurler KK.
Amaclari şerefsizlik arkadaşım başka bir şey degilHeew
tamam neyse ben susuyum
boşuna yormasın...kafayı da yemeyin...o yaşamak istediği şeyi yaşayacak..acı bir tecrube edecek..yaşasın da görsünAVRUPA BİLETİNİ KAYBETMEYİP, CEPTE TUTMAYA DEVAM ETMEK!!!!
deliriyorum artık
burdan açık açık yazsak ban yiyeceğiz...amaç ne ....halvet olmak :))))))))) kibarca yazıyorum......Amaclari şerefsizlik arkadaşım başka bir şey degil
Şimdi anladinmi?
Hayır bunu anlaman için ne olması gerekiyor ne demeleri ne yapmaları gerekiyor daha fazla?
Yok artık arkadaşı da çanak tutuyor karga çöplüğe diye boşuna dememişler ve siz de o kargaların çöplüğündeki yem olacaksınız bu gidişleYakin arkadasi da 2/3 hafta sonra yenge napiyon felan seyler yazdi aceba o mu yazdittirdi gibi bi hisim vardi
KaybetmemekAmaclari şerefsizlik arkadaşım başka bir şey degil
Şimdi anladinmi?
Hayır bunu anlaman için ne olması gerekiyor ne demeleri ne yapmaları gerekiyor daha fazla?
O da oyunun icinde zaten bir gun sinirlendim suphe ettigim birsey vardi dedi ki dost dostun arkasindadir felan diye salak kafam anlasaydin ya o gunler...Yok artık arkadaşı da çanak tutuyor karga çöplüğe diye boşuna dememişler ve siz de o kargaların çöplüğündeki yem olacaksınız bu gidişle
Pardon kaybetmemek yazmissim oraya kaybetmemek anlamindw dogrulwri dememis kaybetmemek icin dediydi kiskanip baskasinin eline mi verseydim felan sozler ettiydiKaybetmemek
O da oyunun icinde zaten bir gun sinirlendim suphe ettigim birsey vardi dedi ki dost dostun arkasindadir felan diye salak kafam anlasaydin ya o gunler...
Artık her şeyin farkında olduğunuza göre aklınızı ve mantığınızı kullanmaya davet ediyorum siziO da oyunun icinde zaten bir gun sinirlendim suphe ettigim birsey vardi dedi ki dost dostun arkasindadir felan diye salak kafam anlasaydin ya o gunler..
Tamam simdi boyle alay ediyorsunuz da bir erkek neden onca herkese evli degilim die yemin ettitiemis ve bunu goze almis ve aldatmayi simdi ? Avrupa icin demeyin onu gectimnzaten onun sozu hic icine girmedi aramizda orayi sormadi etmedi hic felan@UmayBabacan20 .!.:tatlım sen burda yazanlara bakma..adam seni deliler gibi seviyordur....karısında pis ..pasaklı...adamın ruhundan anlamıyor....öküz gibi davranıyorduk....adam asılnda melek gibi...haysiyetli..şerefli..altı üstü..bir güler yüz...bir güzel sohbet bekliyordur...ama karısı olacak cadı....yapmıyordur...sende melek gibisindir..tatlı dilli...hoş sohbet...ne yapsın garip düşmüş bir kere.....seni çok seviyordur...hem bak arkadaşlarıda yenge diyor..sakin bırakma bu adamı tamam mı....hayatını yaşa..
Seni değil ama, Avrupa biletini.Kaybetmemek
Sormadı çünkü henüz evli. Karısından kurtulabilirse sorar, merak etme sen.Tamam simdi boyle alay ediyorsunuz da bir erkek neden onca herkese evli degilim die yemin ettitiemis ve bunu goze almis ve aldatmayi simdi ? Avrupa icin demeyin onu gectimnzaten onun sozu hic icine girmedi aramizda orayi sormadi etmedi hic felan
estafurullah asla alay geçmek için yazmadım...insanlar adamın yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlatıyor ama siz anlamıyorsunuz..birde bu yönden yaklaşayım dedim sadece........sana ne dersek diyelim....neden diye sorular soruyor isen...seni uyandırmak imkansız..ancak yaşarsın...zamanın gider...gençliğin gider....kaybedeceklerine kaybedersin...ama iyi bir tecrube kazanırsın......keşke nasihatları dinleyip...büyük bir hatadan dönebilseydinTamam simdi boyle alay ediyorsunuz da bir erkek neden onca herkese evli degilim die yemin ettitiemis ve bunu goze almis ve aldatmayi simdi ? Avrupa icin demeyin onu gectimnzaten onun sozu hic icine girmedi aramizda orayi sormadi etmedi hic felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?