- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.421
Yoksa bu gune kdr gorurdum elbet. Onu gec hesabi kalirdi ?ahh ah kızceler benım için hıc bişey yapmadılar gı. goruyonmu
Umay evli sevgilisinden vazgeçemiyor bizde ondan MerveBacım ne azim hepinizde ya 10 sayfada 1 geliyom bakıyom her şey hep aynı.
Gul de , yani komik degil nasil gormeden etmeden icini bilmeden yargiliblyorsunuzahh ah kızceler benım için hıc bişey yapmadılar gı. goruyonmu
tabı canım sen de bu zeka oldugu surece herseyı gorursunYoksa bu gune kdr gorurdum elbet. Onu gec hesabi kalirdi ?
Tamamda bu kurt abisinin var hesabi acik gordum bununki hic bir hesabi yok o gunler de ise benm icin olehtabı canım sen de bu zeka oldugu surece herseyı gorursun
Sen cok zekısın valla.Tamamda bu kurt abisinin var hesabi acik gordum bununki hic bir hesabi yok o gunler de ise benm icin oleh
Yüzük noolmuş?Umay evli sevgilisinden vazgeçemiyor bizde ondan Merveböyle bir ilişki bizimki
olurmu. hıcAllahınızı seviyorsanız Pazartesi bu konuyu hortlatmazsınız. Arşiv gözden geçirmesi var lannnn.
HyrUmay yemek yedınmı gız
olurmu gız ne yaptın. hazırla gelım yıyeyım.
Ben hif gulmmuyorum ciddi seyler soruyormUmay işi duyunca kactınmı
Umay iyi bir kuma olmak istiyorsan azcık yemek öğren aşkımUmay işi duyunca kactınmı
ben de ciddi konusuyorum gız kalk yemek hazırkaBen hif gulmmuyorum ciddi seyler soruyorm
Ya dalga gecin.ben de ciddi konusuyorum gız kalk yemek hazırka
Ohh sabahlar olmasınBen diyim, karısı ile sevişiyor şu an.
yoh gı bu yemekte bılmıyorumkıUmay iyi bir kuma olmak istiyorsan azcık yemek öğren aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?