- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.441
sevdi ki goze aldi.Ya dalga gecin.
Gı kalk yemek hazırlaYa dalga gecin.
sevmez olaydı gozu cıksaydı.. sevgısı batsınsevdi ki goze aldi.
E ulaş biryerlerden Umay o zaman.sevdi ki goze aldi.
tabıkıde vardı adam aşkısı.E ulaş biryerlerden Umay o zaman.
Ortak tanıdıklar varya onlara yaz, tekrar görüşmek istiyorum diye.
Telefon numarası yok mi sende bu adamın?
Olsa sürekli benim için hesap açtı der mi?tabıkıde vardı adam aşkısı.
Hayir yok, ama iste benimminsufum veya gercekten kendisi mi gitmek isteri bilemiyorum lutfen canimi yakacak sozler demeyinE ulaş biryerlerden Umay o zaman.
Ortak tanıdıklar varya onlara yaz, tekrar görüşmek istiyorum diye.
Telefon numarası yok mi sende bu adamın?
Evet iste ama genede beni seviyor gizli sakli yaptiOlsa sürekli benim için hesap açtı der mi?
Telefon denen birşey var normalde, ararsin konuşursun ama Umayin biricik aşkı tabi ki iletişimi öyle kurmamistir. Karısı görür sorun yaşar sonra.
Bak gercekten kendime biseybyapacma aetik biktim abi sevmese nedn sakli gizli yapar ? Soyle hi bileyimEvet iste ama genede beni seviyor gizli sakli yapti
Keske sesli konusabilseydik az da olsa sesimden anlardinizBak gercekten kendime biseybyapacma aetik biktim abi sevmese nedn sakli gizli yapar ? Soyle hi bileyim
Adamın evli olduğunu telefonla irtibat kurmamasindan bile anlayabilirdin çok rahat.Evet iste ama genede beni seviyor gizli sakli yapti
Suan yine agliyorum ya . Her sey onumde canlaniyor benim niie basima geldi bu gelmez olaydi allahim yaAdamın evli olduğunu telefonla irtibat kurmamasindan bile anlayabilirdin çok rahat.
Ama anlamak işine gelmemiştir tabi.
Gizli saklı yapmasını sevmesine bağlaman çok saçma. Adam seninle tamamen vakit geçirmiş yavrucum
Çünkü adam eşiyle sorun yaşamak istememiş senin için bunu anlamak bu kadar zor mu evladım.Bak gercekten kendime biseybyapacma aetik biktim abi sevmese nedn sakli gizli yapar ? Soyle hi bileyim
Sorun yasamak istemese buna neden kalkisir ki peki ;(Çünkü adam eşiyle sorun yaşamak istememiş senin için bunu anlamak bu kadar zor mu evladım.
Dalga geçmiyorum inan.
Yani seni telefonla konuşmaya iletişim kurmaya bile değer görmemiş. Beni sorun olduğunda engelle bitti gitti.
Hala seviyor diyorsan da kandır kendini yapacak birşey yok.
yok kız umay ıcın 2cı hat almiştır..Olsa sürekli benim için hesap açtı der mi?
Telefon denen birşey var normalde, ararsin konuşursun ama Umayin biricik aşkı tabi ki iletişimi öyle kurmamistir. Karısı görür sorun yaşar sonra.
dalgamı gecıyorsun benle AllahınaSuan yine agliyorum ya . Her sey onumde canlaniyor benim niie basima geldi bu gelmez olaydi allahim ya
Yaşamamış işte.Sorun yasamak istemese buna neden kalkisir ki peki ;(
kız kendı kendıne yasıyorYaşamamış işte.
Sorun falan yok hayatında adamın.
Sen kendi kendine ağlayıp duruyorsun şuan sadece.
Yaşamamış işte.
Sorun falan yok hayatında adamın.
Sen kendi kendine ağlayıp duruyorsun şuan sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?