- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.401
Allahım sana geliyorumÖyle deme, evli olduğunu saklamış ama sor niye saklamış, tabi ki umayı kaybetmemek için, neden çünkü seviyor adam.
Umaydan cevap, o beni seviyor, mezarlığa bile götürdü benden sonra hesabını kapatmış, yanında ben vardım siz değil, ezberledik artıkkız umay sende yoluna bak senınkı yenı avlar pesındeymiş
ohhh gurbaney senınkı gıdıcı bebemUmaydan cevap, o beni seviyor, mezarlığa bile götürdü benden sonra hesabını kapatmış, yanında ben vardım siz değil,. ezberledik artık
Yanındaydım dediği de çok çok 2-3 kere anca görüşmüş. İnsan 10 yıllık kocasının türlü türlü huyunu 10 yılda anca öğreniyor, bizim cıvıra bak. 3 görüşmede şıppp çözmüş adamı.Umaydan cevap, o beni seviyor, mezarlığa bile götürdü benden sonra hesabını kapatmış, yanında ben vardım siz değil,. ezberledik artık
Karısıyla sevişirken Umayi düşünüyordur kim bilir, adam aşık çünkiÖyle deme, evli olduğunu saklamış ama sor niye saklamış, tabi ki umayı kaybetmemek için, neden çünkü seviyor adam.
kız adam cok guvenılır ask olsun abası adam guvenılırYanındaydım dediği de çok çok 2-3 kere anca görüşmüş. İnsan 10 yıllık kocasının türlü türlü huyunu 10 yılda anca öğreniyor, bizim cıvıra bak. 3 görüşmede şıppp çözmüş adamı.
Adam gözünü kapatıp... Töbe töbe.Karısıyla sevişirken Umayi düşünüyordur kim bilir, adam aşık çünki
Ayyy yemınle yarıldımKarısıyla sevişirken Umayi düşünüyordur kim bilir, adam aşık çünki
Adam evli olduğu halde ayak üstü kırk yalan atmış ruhu duymamış, gelmiş burda yanında ben vardım diyorYanındaydım dediği de çok çok 2-3 kere anca görüşmüş. İnsan 10 yıllık kocasının türlü türlü huyunu 10 yılda anca öğreniyor, bizim cıvıra bak. 3 görüşmede şıppp çözmüş adamı.
Anlamadim derken?umay bebe gelır bu pandemide
Kaç çocuğu var seninkinin?Anlamadim derken?
Seninki diyo karısından diyo baba olur diyoAnlamadim derken?
Clchk hesabi kaptti diyorum allahim size ne diyim atik anlamadjm? Benden once kimse yoktu gercek hesabisini kapattiydi ben oraya geldim acti hesap gittim gitti hesap. Niye kabullenemiyorszn ki benim icin actigina veya goze aldigina ?Kendi hâline bırakalım ya davulcuya varır ya evli adamaadam yeni bir av bulmuştur kendine, Umay da beni seviyor diye oyalansin
Leylekler çocuk getirecekmis senin sevgilinle karısına Umay onu diyoruz.Anlamadim derken?
Neyı anlamadın bebek. dıyorum. anladın sen. anlamamişlıga verme şimdi.Anlamadim derken?
neyı aldı canClchk hesabi kaptti diyorum allahim size ne diyim atik anlamadjm? Benden once kimse yoktu gercek hesabisini kapattiydi ben oraya geldim acti hesap gittim gitti hesap. Niye kabullenemiyorszn ki benim icin actigina veya goze aldigina ?
Clchk hesabi kaptti diyorum allahim size ne diyim atik anlamadjm? Benden once kimse yoktu gercek hesabisini kapattiydi ben oraya geldim acti hesap gittim gitti hesap. Niye kabullenemiyorszn ki benim icin actigina veya goze aldigina ?
Nereden biliyorsun olmadığını yahu adamın herşeyi yalan, yalan.Clchk hesabi kaptti diyorum allahim size ne diyim atik anlamadjm? Benden once kimse yoktu gercek hesabisini kapattiydi ben oraya geldim acti hesap gittim gitti hesap. Niye kabullenemiyorszn ki benim icin actigina veya goze aldigina ?
Bacım ne azim hepinizde ya 10 sayfada 1 geliyom bakıyom her şey hep aynı.Nereden biliyorsun olmadığını yahu adamın herşeyi yalan, yalan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?