Kizacaksiniz ama

Umaydan cevap, o beni seviyor, mezarlığa bile götürdü benden sonra hesabını kapatmış, yanında ben vardım siz değil,. ezberledik artık
Yanındaydım dediği de çok çok 2-3 kere anca görüşmüş. İnsan 10 yıllık kocasının türlü türlü huyunu 10 yılda anca öğreniyor, bizim cıvıra bak. 3 görüşmede şıppp çözmüş adamı.

Adam evli olduğu halde ayak üstü kırk yalan atmış ruhu duymamış, gelmiş burda yanında ben vardım diyor

Kendi hâline bırakalım ya davulcuya varır ya evli adama adam yeni bir av bulmuştur kendine, Umay da beni seviyor diye oyalansin
Clchk hesabi kaptti diyorum allahim size ne diyim atik anlamadjm? Benden once kimse yoktu gercek hesabisini kapattiydi ben oraya geldim acti hesap gittim gitti hesap. Niye kabullenemiyorszn ki benim icin actigina veya goze aldigina ?

Clchk hesabi kaptti diyorum allahim size ne diyim atik anlamadjm? Benden once kimse yoktu gercek hesabisini kapattiydi ben oraya geldim acti hesap gittim gitti hesap. Niye kabullenemiyorszn ki benim icin actigina veya goze aldigina ?

Nereden biliyorsun olmadığını yahu adamın herşeyi yalan, yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…