- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.381
olurmu guzelı kNeyse ttwmm kizlar bosverelim
sen bıraz bızı dinlesen şimdı kariyer yapmak için ugrasırdınCunku ne siz veya me ben sizi anlicam
Aşkım, ben ciddiyetimi kaybettim sal gitsin sen de.Eşofmanlı şevket hocanın biz bunu defalarca farklı şekilde anlattık isyanı geliyo şimdi. Bekle umay.
bencede amanAşkım, ben ciddiyetimi kaybettim sal gitsin sen de.
Kaybetmemek icin dememis o diger dedigime nie cvp vrmednz yaAşkım, ben ciddiyetimi kaybettim sal gitsin sen de.
o adam nerde suanKaybetmemek icin dememis o diger dedigime nie cvp vrmednz ya
Kâtip ne diyor bu yine
Ya bi git Allah aşkına.Kaybetmemek icin dememis o diger dedigime nie cvp vrmednz ya
Niye 100’kere dedim ya ablam benimo adam nerde suan
kendı calişıyor kendı oynuyorKâtip ne diyor bu yine
Seviyormuş adam. Kara Sevda.Kâtip ne diyor bu yine
Ben diyim, karısı ile sevişiyor şu an.o adam nerde suan
senın için bulacagım ve senı başimiza dert ettıgı için. okasayacagım bırazNiye 100’kere dedim ya ablam benim
keyıf yerinde adamınBen diyim, karısı ile sevişiyor şu an.
Polis ise ayrı, piskopat ise ayrı okşayacağım.senın için bulacagım ve senı başimiza dert ettıgı için. okasayacagım bıraz
umay bebe gelır bu pandemideBen diyim, karısı ile sevişiyor şu an.
Kendi hâline bırakalım ya davulcuya varır ya evli adamaSeviyormuş adam. Kara Sevda.
kız umay sende yoluna bak senınkı yenı avlar pesındeymişKendi hâline bırakalım ya davulcuya varır ya evli adamaadam yeni bir av bulmuştur kendine, Umay da beni seviyor diye oyalansin
Öyle deme, evli olduğunu saklamış ama sor niye saklamış, tabi ki umayı kaybetmemek için, neden çünkü seviyor adam.Kendi hâline bırakalım ya davulcuya varır ya evli adamaadam yeni bir av bulmuştur kendine, Umay da beni seviyor diye oyalansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?