- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.681
Yada denemek istediİkinizi aynı anda mı sevmek istedi?
Ben nikahlı kocamdan bile almadım bu teklifiİmam nikahı teklifi alarak ayrıcalıklilar konumuna geçtim diyorsun yani
Hayır daha çok adamın telefonla iletişim kurma riskini bile almayıp, kendisiyle iletişim kurmak için sosyal medya üzerinden açtığı fake hesabın sadece ona özel olduğunu düşünerek sevildiğine inanmak istiyor.Şimdi adam buna imam nikahı teklif etti diye adamın bunu sevdiğini mi iddia ediyor. (buarada imam nikahı değil dini nikah ve bu kadar ayağa düşmesi çok sinir bozucu)
ben diyorum sıze bız bedavaya gıtmışızBen nikahlı kocamdan bile almadım bu teklifi
ben de benimkini ailelerin gönlü olsun nolur diye zor ikna ettim. umay ne şanslıBen nikahlı kocamdan bile almadım bu teklifi
Amanin bu daha vahimmişHayır daha çok adamın telefonla iletişim kurna riskini bile almayıp, sosyal medya üzerinden açtığı fake hesabın sadece kendisine özel olduğunu düşünerek sevildiğine inanmak istiyor.
kartzamparanın kıymetlısı oHayır daha çok adamın telefonla iletişim kurna riskini bile almayıp, sosyal medya üzerinden açtığı fake hesabın sadece kendisine özel olduğunu düşünerek sevildiğine inanmak istiyor.
Kocasından imam nikahı teklifi almayan da evliyim demesin bir zahmetBen nikahlı kocamdan bile almadım bu teklifi
Hoşgeldin canım sende bu girdaba katıldın.Amanin bu daha vahimmiş
haklısın bak Umay kadar olamadıkKocasından imam nikahı teklifi almayan da evliyim demesin bir zahmet
Daha önce açtığı konularda sabırla dil dökenlerden biriyim buna yorum yapmamıştım laf anlamıyor diye nitekim anlamıyor daHoşgeldin canım sende bu girdaba katıldın.
sabaha kadar burdayım umay kacmaama çok üstüne gidiyorsunuz kaçıyor kız sonra.
ben demedim mi tane tane soralım diye
hiçbir şey kaybetmemişsinDaha önce açtığı konularda sabırla dil dökenlerden biriyim buna yorum yapmamıştım laf anlamıyor diye nitekim anlamıyor da
Ne kıymet ne kıymetkartzamparanın kıymetlısı o
bacım saldım ben bosver sende akıl olsa yaparmıDaha önce açtığı konularda sabırla dil dökenlerden biriyim buna yorum yapmamıştım laf anlamıyor diye nitekim anlamıyor da
Sizin köyde kumalık popülermiş doğru mu?ama çok üstüne gidiyorsunuz kaçıyor kız sonra.
ben demedim mi tane tane soralım diye
aaaa abası kemalı yapmazNe kıymet ne kıymet
işte asıl ordan kıllandım zatenSizin köyde kumalık popülermiş doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?