- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.721
vayyy toprak basına olmaya.. onun sevgısı ne olacak. kartzamparaHayır bi kere eşin hem negatif yorumluyor. Anlamıyor işte. Adam sevdiğinden, kaybetmemek için yapmış. Hangi erkek yapar bunu? Sevmese niye uğraşsın? Ayrıca arkadaşı da yenge demiş tamam mı?
Hahaha ne alaka ya sadece bu yaz oldu boyle birsey
Anlattim ya 100 kere hikayedeUmay siz nasıl tanıştınız. Anlatsana biraz hikayenizi.
kız bunları da anlattım o kadar işsiziz evdeHayır bi kere eşin hem negatif yorumluyor. Anlamıyor işte. Adam sevdiğinden, kaybetmemek için yapmış. Hangi erkek yapar bunu? Sevmese niye uğraşsın? Ayrıca arkadaşı da yenge demiş tamam mı?
aynen abartmadan tane tane anlatUmay siz nasıl tanıştınız. Anlatsana biraz hikayenizi.
Ah tatlım ya.Bana özel.
Hayir ben size sadece kizlar arasindayi die yazisiyorun akil aliyorum ama siz hep bir dalga dalga.Aynı yorumu önceki konulardan biride yapmıştım bununla uğraşılır mı ya iki günlük zevk için
Birbirlerini sağa sola kaydırmışlar uygulamada.Umay siz nasıl tanıştınız. Anlatsana biraz hikayenizi.
Yanacak bir devre varsa ümit de vardır aslında ama onun olduğu bile şüpheliİroni yapmayın arkadaş devreleri yanıyor kızın
Tahrik ediliyorum, zorlanıyorum, adeta dalga geçmeye itiliyorum tutamıyorum kendimiHayir ben size sadece kizlar arasindayi die yazisiyorun akil aliyorum ama siz hep bir dalga dalga.
Kumalık teklif etmiş Merveeeee, ne büyük lütuf. Bak kullanıp atmamış, gel 2.ol demiş. Sana teklif ettiler mi?Seni kullanıyo olamaz di mi? Çünkü kemalin yapmaz.
Ohaa çok güvenilirBirbirlerini sağa sola kaydırmışlar uygulamada.
Nasıl tanıştığınızı kaçırdım sanırım. Ben nette tanıştınız sanıyordum. Hesabı sana özel açtıysa önceden tanışmış olmalısınız. Anlatansa ilk görüşte aşk mıydı?Anlattim ya 100 kere hikayede
lutufe bak . vay be ask boyle bısey benım gıssetıgım neydı. mıdem de kelebek oluyordu. ben galiba acıktım gıdıp yemek yıyeyımKumalık teklif etmiş Merveeeee, ne büyük lütuf. Bak kullanıp atmamış, gel 2.ol demiş. Sana teklif ettiler mi?
Kumalık teklif etmiş Merveeeee, ne büyük lütuf. Bak kullanıp atmamış, gel 2.ol demiş. Sana teklif ettiler mi?
Hayır mezarlıkta aşkNasıl tanıştığınızı kaçırdım sanırım. Ben nette tanıştınız sanıyordum. Hesabı sana özel açtıysa önceden tanışmış olmalısınız. Anlatansa ilk görüşte aşk mıydı?
Evet gelip gelip fredynin kabusu gibi aynı konuyu açan bizizYa kizlar abariyosjnuz ben bunu birdaha gormiycem zaten seneye de gormem artik fazla uzattiniz
Öyle deme sana deyer veren birisi ve sen yengesin.Ya kizlar abariyosjnuz ben bunu birdaha gormiycem zaten seneye de gormem artik fazla uzattiniz
hani adamın davranışları için niye niye deyip durdun ya bir erkeğin bakış açısı olsun istedim bak eşime anlattım o da aynı şeyi söyledi bizimle.Hayir ben size sadece kizlar arasindayi die yazisiyorun akil aliyorum ama siz hep bir dalga dalga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?