- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.641
yalnız bizim köyün yarısı hollanda da ben bir kıllanıyorum ama kesin aynı köydür diye. özelden sorsam mı acep?Umay senın öküzü buldum
al ekmek dedin ben de mecbur yicem şimdi krem peynir sürem bariAllahtan 2 dıke ekmek yemeye gittim ha herkes gıtmiş
bacım kesin sizin koydur. sen yaz yaz.yalnız bizim köyün yarısı hollanda da ben bir kıllanıyorum ama kesin aynı köydür diye. özelden sorsam mı acep?
Sizin köyde de dedikine, ordaykene diye konuşuluyor mu? Nerenin şivesi o ya?yalnız bizim köyün yarısı hollanda da ben bir kıllanıyorum ama kesin aynı köydür diye. özelden sorsam mı acep?
can bogazdan gelır bak Umaya 1tıke ekmek ye dedım kan gıtsın beynıne yemedı bızım suzme şimdı ne halerde.al ekmek dedin ben de mecbur yicem şimdi krem peynir sürem barioff yanına da bir sahlep yapam
cok ıyı etmiş.benim yeğenim nişanlıydı hollandada 23 yaşında
nişanlısı evlenince çalışmanı istemiyorum dedi diye nişan attı sen kim köpek hayatıma karışıyorsun diye
umayla aynı havayı soluyor olamazlar
şive gerçi pek bizim oralar değil gibi.
Umaaay geri dön umaaaybu umay nerde gı umay. nerdesın. ben saa demedımmı sorayı kur senın öküz gelecek yemege
kız bende sabahlarız dıye kahve içtım nasıl uyuyacagım kızcelerUmaaay geri dön umaaay
Genede demis teklif etti bazilarina teklif bile etmiyorlaeHoşgeldin. Kaybetmemek için dememiş peki. Bu adam seni bu kadar çook sevdi de madem neden karısından boşanmak yerine sana imam nikahı bilmem ne teklif etti?? Kumalığı mı layık görmüş sana?
GeldimUmay kıme dıyom ben ha gelse boyu posu devrılmeyesıce. gel dıyom.
Sana yalvarıyorum anangile söyle seni bi IQ testine götürsünler.Genede demis teklif etti bazilarina teklif bile etmiyorlae
yanı bacım burdan adam senı seviyormu cıkaralımGenede demis teklif etti bazilarina teklif bile etmiyorlae
Hem beni sevip hem onu da iste biyle teklif etmksHoşgeldin. Kaybetmemek için dememiş peki. Bu adam seni bu kadar çook sevdi de madem neden karısından boşanmak yerine sana imam nikahı bilmem ne teklif etti?? Kumalığı mı layık görmüş sana?
gıtme senin yuzunden kahve içtımGeldim
Hayir ama dogrular yani , bazilarine tekmeyi basiuorlaeSana yalvarıyorum anangile söyle seni bi IQ testine götürsünler.
saba yaptıgı gıbıHayir ama dogrular yani , bazilarine tekmeyi basiuorlae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?