- 13 Ocak 2020
- 46.310
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.005
- 598
- 33
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.701
Salmak lazım zaten ciddiye alsan baş olur mubacım saldım ben bosver sende akıl olsa yaparmı
umay meşur oldun bak yakında dızı teklıfı gelır gı artık gorursun bizibenim eşim bile girdi bu girdaba.
ben böyle yazılınca sizinle noldu umay mı geldi dedi adam
Fake hesabı sadece kendisi için açıp sonra kapatmasindan belli zaten. Çok güvenilir bir bey kendisi.aaaa abası kemalı yapmaz
Valla ben de merak ettim bu vazgeçilmez adamıUmay fotosunu at da bakalım çok yakışıklı mı? Kimseye söylemeyiz.
Tam hayal köy desene.işte asıl ordan kıllandım zaten
çoğu amcanın iki üç karısı var köyde.
Aşkına destek çıkmadık bence görmezumay meşur oldun bak yakında dızı teklıfı gelır gı artık gorursun bizi
Polisler peşindeyken fake hesap açtın mı sen hiç? Bu ne demek biliyor musun? Anlayamazsınız.Fake hesabı sadece kendisi için açıp sonra kapatmasindan belli zaten. Çok güvenilir bir bey kendisi.
guven tavan yapmış zaten. her hesabında emek var hangı sazanı dusururum adam ugrasmiş dusunmuş kuş beyınlı zekasını yormuşFake hesabı sadece kendisi için açıp sonra kapatmasindan belli zaten. Çok güvenilir bir bey kendisi.
kız sen bana ver ben destek cıkarım bak öküzü de buldumAşkına destek çıkmadık bence görmez
Bana özel.Fake hesabı sadece kendisi için açıp sonra kapatmasindan belli zaten. Çok güvenilir bir bey kendisi.
Tam hayal köy desene.
Aynı yorumu önceki konulardan biride yapmıştım bununla uğraşılır mı ya iki günlük zevk içinvalla eşimin yorumu şu oldu:
adama da böyle davrandıysa adam bunun aklı kıt başa bela olur deyip sıvışmıştır uğraşmamıştır dedi.
Istersem katlanmam zaten ailem her konuda arkam da bunu da çok iyi biliyor hani bu şansı nasıl değerlendireceksana bişey diyim mi?
o kıskançlıktan değil. maddi özgürlüğün olunca ona katlanmak zorunda olmayıp kapının önüne koyacağını bildiği için.
Umay bu mesajımi beğendi, ciddiye aldı sanırımFake hesabı sadece kendisi için açıp sonra kapatmasindan belli zaten. Çok güvenilir bir bey kendisi.
Hayır bi kere eşin hem negatif yorumluyor. Anlamıyor işte. Adam sevdiğinden, kaybetmemek için yapmış. Hangi erkek yapar bunu? Sevmese niye uğraşsın? Ayrıca arkadaşı da yenge demiş tamam mı?valla eşimin yorumu şu oldu:
adama da böyle davrandıysa adam bunun aklı kıt başa bela olur deyip sıvışmıştır uğraşmamıştır dedi.
gordun yeterkı destek verın askısınaUmay bu mesajımi beğendi, ciddiye aldı sanırım
İroni yapmayın arkadaş devreleri yanıyor kızınUmay bu mesajımi beğendi, ciddiye aldı sanırım
Umay siz nasıl tanıştınız. Anlatsana biraz hikayenizi.Bana özel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?