Kizacaksiniz ama

Ama kız anlattı. herseyı ask olsun konuya hakım olurmusun lütfen

hani adamın davranışları için niye niye deyip durdun ya bir erkeğin bakış açısı olsun istedim bak eşime anlattım o da aynı şeyi söyledi bizimle.
Eşin daha önce kalbini vermemiş demek ki kimseye, verse öyle yorumlar yapmazdı

Pubglerde kız aradığına göre kendinden biliyor, bi karşıma gelse de oklavayla düzeltsem o yamuğu. Ne mezunusun, kpss girme imkanın olur mu?
Ben ortaokula kadar okudum canım liseyi 4 yıl dışardan okudum o zamanlar abs sınavı vardı belki biliyorsunuzdur girdim o sınava baya yuksek puan aldım öğretmenim aradı yüksek puan aldın kazandın diye 4 yıl tıpta oku hemşire olarak çıkarsın dedi tabiki de izin verilmedi boşa gitti sınavımsınavım puanım bizim orda kızların okuması hor görülüyor o zaman da sürekli haberlere tecavüz olayları çıkıyordu böyle şansın içine.....annem korktu istemedi göndermedi beni hâlen söylerim yaktınyaktın beni diye nasipte yokmuş diyor eşime söylüyorum kazanmıştım okuyacaktım diyorum oldu gündüzleri başka heriflerin sırasında otur gece de gel yatağıma gir dedi...keşke bi oklavayla duzeltsenama bütün kızlarla konuşmuyordu bu dek gelmiş sadece böyle biliyor da olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…