- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.741
Ama kız anlattı. herseyı ask olsun konuya hakım olurmusun lütfenNasıl tanıştığınızı kaçırdım sanırım. Ben nette tanıştınız sanıyordum. Hesabı sana özel açtıysa önceden tanışmış olmalısınız. Anlatansa ilk görüşte aşk mıydı?
Mütemadiyen 10 sayfada 1.Dejavu
İroniler işe yaradı, motorlar çalışmaya başladıYa kizlar abariyosjnuz ben bunu birdaha gormiycem zaten seneye de gormem artik fazla uzattiniz
yaaaa asla boyle bısey yasamadıgınıza eminimHayır mezarlıkta aşk
Eşin daha önce kalbini vermemiş demek ki kimseye, verse öyle yorumlar yapmazdıhani adamın davranışları için niye niye deyip durdun ya bir erkeğin bakış açısı olsun istedim bak eşime anlattım o da aynı şeyi söyledi bizimle.
Yazmiyim dedim bacım ama senin eşin umayınkinin mertebesinde mi acabahani adamın davranışları için niye niye deyip durdun ya bir erkeğin bakış açısı olsun istedim bak eşime anlattım o da aynı şeyi söyledi bizimle.
niye gı hanı aşiktınYa kizlar abariyosjnuz ben bunu birdaha gormiycem zaten seneye de gormem artik fazla uzattiniz
Yes yüzde bin.oha biz abarttık.
umayın gayet aklı başındaydı bir daha görüşmeyecekti ne güzel unutmuştu.
biz ne uzattık bu değersiz herifi.
Fazla emin olma en fazla 1 hafta sonra yeni bir konu açabilirİroniler işe yaradı, motorlar çalışmaya başladı
hahahah tam zıttı olabilir.Yazmiyim dedim bacım ama senin eşin umayınkinin mertebesinde mi acaba
Mis gibi kahvelerden sonra bu hepimize haksızlıkMütemadiyen 10 sayfada 1.
İşte o yüzden bu aşkı anlayamazhahahah tam zıttı olabilir.
adam sırf üşendiğinden aldatamaz gibi.
ben uğraşamam öyle ayarla teli sakla falan filan yakalanırım hemen diyor
umay sa sasırmamFazla emin olma en fazla 1 hafta sonra yeni bir konu açabilir
Ben ortaokula kadar okudum canım liseyi 4 yıl dışardan okudum o zamanlar abs sınavı vardı belki biliyorsunuzdur girdim o sınava baya yuksek puan aldım öğretmenim aradı yüksek puan aldın kazandın diye 4 yıl tıpta oku hemşire olarak çıkarsın dedi tabiki de izin verilmedi boşa gitti sınavımsınavım puanım bizim orda kızların okuması hor görülüyor o zaman da sürekli haberlere tecavüz olayları çıkıyordu böyle şansın içine.....annem korktu istemedi göndermedi beni hâlen söylerim yaktınyaktın beni diye nasipte yokmuş diyor eşime söylüyorum kazanmıştım okuyacaktım diyorum oldu gündüzleri başka heriflerin sırasında otur gece de gel yatağıma gir dedi...keşke bi oklavayla duzeltsenPubglerde kız aradığına göre kendinden biliyor, bi karşıma gelse de oklavayla düzeltsem o yamuğu. Ne mezunusun, kpss girme imkanın olur mu?
Ben söyliyim, kesin piknik tüpüne benziyor.Umay fotosunu at da bakalım çok yakışıklı mı? Kimseye söylemeyiz.
Sen uzattın.Ya kizlar abariyosjnuz ben bunu birdaha gormiycem zaten seneye de gormem artik fazla uzattiniz
Aman boşver yaMis gibi kahvelerden sonra bu hepimize haksızlık
BeenGece gece canım tarhana çekti ya, hangi vicdansız yazmıştı onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?