- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.781
saldım cayıra mevlam kayıra . dengıyle konussunGönül bu ota da konuyor kart zamparaya da
E adamı görmeyeceksen ne diye burda aşkın için yardım istiyorsunKartzampara degil ayrica birdaha gormeyecem onu
Toz da kondurmazmis sevdiğineKartzampara degil ayrica birdaha gormeyecem onu
kız kart detip duruyon da 25 yaşında demişti sanki. benim yaşıma göre dünkü b..baslarım onun aglamasına adam kartzampara
değilmı. la o kartzampara Allah bılır sen onun kacıncı konustugusunKartzampara degil ayrica birdaha gormeyecem onu
Çok uykum var bunlarida bi elimle yazıyorum bebek emziriyorum bi ara sorarsan anlatırım içimi dökerimsen soyle ben kulaklarını cınlatırım
26 oldukız kart detip duruyon da 25 yaşında demişti sanki. benim yaşıma göre dünkü b..
Yavrucum balım. Ben de muhafazakar aileden geliyorum. Cümlenin gelişinden ruh belli.ya muhafazakar olur anlarım da.
o kadar muhafazakar tanıdığım var hepsi kızlarını okuttu yani. kızlıza gayet de gezdiler ettiler.
bu apayrı bir olay
bacı okadar vuakatı varkı kartzampara olmuş kullanılmış mal okız kart detip duruyon da 25 yaşında demişti sanki. benim yaşıma göre dünkü b..
Kuma olmayı teklif ettiğine göre ruhu kart zamparakız kart detip duruyon da 25 yaşında demişti sanki. benim yaşıma göre dünkü b..
vişş yasınıda bılıyor sen hele o zekanı ondan kurtulmaya ver26 oldu
herzaman kızce.Çok uykum var bunlarida bi elimle yazıyorum bebek emziriyorum bi ara sorarsan anlatırım içimi dökerim
Küfretmiycem. Bi o erkek zaten, bi onun karısı var. Ulan neler derdim, içimde patlıyor, Erzurum patatesi kılıklıya bak sen. Annem der ki '' Kocaya her şeyi sormıcan. ''. İlkokul mezunu bu kadın, üniversite mezunu babamı ne güzel yönetti. Sen de sorma, höt derse indir oklavayı. Yoksa gelir indiririm. Şu saatten sonra yamuk yumuk herifler bana şey muamelesi yapamaz okudum diye. Parçalarım. Vasat herif.Ben ortaokula kadar okudum canım liseyi 4 yıl dışardan okudum o zamanlar abs sınavı vardı belki biliyorsunuzdur girdim o sınava baya yuksek puan aldım öğretmenim aradı yüksek puan aldın kazandın diye 4 yıl tıpta oku hemşire olarak çıkarsın dedi tabiki de izin verilmedi boşa gitti sınavımsınavım puanım bizim orda kızların okuması hor görülüyor o zaman da sürekli haberlere tecavüz olayları çıkıyordu böyle şansın içine.....annem korktu istemedi göndermedi beni hâlen söylerim yaktınyaktın beni diye nasipte yokmuş diyor eşime söylüyorum kazanmıştım okuyacaktım diyorum oldu gündüzleri başka heriflerin sırasında otur gece de gel yatağıma gir dedi...keşke bi oklavayla duzeltsenama bütün kızlarla konuşmuyordu bu dek gelmiş sadece böyle biliyor da olabilirim
Muhafazakarlıkla bağnazlığı ayırmayı öğrenemiycez sanırımYavrucum balım. Ben de muhafazakar aileden geliyorum. Cümlenin gelişinden ruh belli.
vişş yasınıda bılıyor sen hele o zekanı ondan kurtulmaya ver
Degil. Yoksa kendine “ait”hesabi acik kalirdi.Kuma olmayı teklif ettiğine göre ruhu kart zampara
heyt aslan vur odunu kafasınaKüfretmiycem. Bi o erkek zaten, bi onun karısı var. Ulan neler derdim, içimde patlıyor, Erzurum patatesi kılıklıya bak sen. Annem der ki '' Kocaya her şeyi sormıcan. ''. İlkokul mezunu bu kadın, üniversite mezunu babamı ne güzel yönetti. Sen de sorma, höt derse indir oklavayı. Yoksa gelir indiririm. Şu saatten sonra yamuk yumuk herifler bana şey muamelesi yapamaz okudum diye. Parçalarım. Vasat herif.
yani dimi?Yavrucum balım. Ben de muhafazakar aileden geliyorum. Cümlenin gelişinden ruh belli.
Hem cahil, hem de çaydanlığa benziyor.Heriflerin sırasına oturduk biz okuyanlar kucağına oturmadık. İlet kocana. Tıpta hemşirelik okunmuyor ayrıca.
umay sen cıttten destek alDegil. Yoksa kendine “ait”hesabi acik kalirdi.
Yoo ben hak da veriyorum zaman zaman o genellemeyi yapanlara. Çevremde her türlüsü var.Muhafazakarlıkla bağnazlığı ayırmayı öğrenemiycez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?