Kizacaksiniz ama

İyi de insan inanmıyorsa halinden de memnunsa. Neden merak edip anlamaya çalışsın ki? Sadece etiketlememek için hassas konuşulabilir.

Ama maalesef dünyada herhangi bir topluma baktığımızda toplumun bir kısmını muhafazakar olarak adlandırmak zorunda kalıyoruz. Bunlar daha geleneklerine bağlı görünüş ve alışkanlıklarda oluyorlar. İnsanlar ister istemez de bilindik davranışlar bekleyebiliyo bu kesimden. Özele inmekle uğraşmayabiliyo.

Tüm toplumlardaki bağnazların da canı cehenneme.

bu muhabbete ben girdim ama yanlış oldu biraz konuyla alakasız oldu evet.

Sorun surda. Belali tipleri seviyorum vazgecemiyorum.
Sen üzüntüden 40 kiloya düşerken adam karısı ile sevişti, şimdi dötünü döndü uyuyor horul horul. Adını bile unuttu. Sen devam et, sev. Aklına gelirsen lutfedip yeni bir hesap açar sana.

Gelenekten gelen şeylerle dinde olan şeylerin birbirine karıştırılması olayı çok fazla maalesef. En çok da kadın erkek meselesinde. Aslan oğlum yapar kız kır bacağını otur kafası mesela.
Yerleşik bir cehalet var değişmiyor. Bu açıdan bakınca bağnazlık ve muhafazakarlığın karıştırılmasına hak veriyorum evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…