- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.288
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.841
Neden bu kadar merak ettin katip?U UmayBabacan20 hala demedin, kaç çocuğu var öküzün?
emın ol 3durU UmayBabacan20 hala demedin, kaç çocuğu var öküzün?
Kaç çocuğu olduğuyla değil kaç belası olduğuyla ilgileniyor oU UmayBabacan20 hala demedin, kaç çocuğu var öküzün?
en sonunda bu sedlı gulmekten oglum uyanacakKaç çocuğu olduğuyla değil kaç belası olduğuyla ilgileniyor o
Bilmem. Israrla cevap vermiyor da.Neden bu kadar merak ettin katip?
evet. aslına inince her şey çok güzel ve şeffaf.Gelenekten gelen şeylerle dinde olan şeylerin birbirine karıştırılması olayı çok fazla maalesef. En çok da kadın erkek meselesinde. Aslan oğlum yapar kız kır bacağını otur kafası mesela.
Yerleşik bir cehalet var değişmiyor. Bu açıdan bakınca bağnazlık ve muhafazakarlığın karıştırılmasına hak veriyorum evet.
uyuyorsa ne güzelAllahtan yarın yasak var butun gun uyuruz oglumla
anasının oglu rahatlıga duskun. armut piş agzıma dus modunda,,uyuyorsa ne güzel
inş benim kız da öyle olur aminanasının oglu rahatlıga duskun. armut piş agzıma dus modunda,,
Aslında gerçek dinde her şeyin mantıklı açıklaması var sorun kızları bir şeylerden kısıtlamaktan öte erkeklere sınırsız özgürlük tanınırken bunun yapılması yani bir denge yok.evet. aslına inince her şey çok güzel ve şeffaf.
kimseyi yargılamayın, küçük görmeyin, kadınları el üstünde tutun diyor.
ama ne yazık ki
bazı kültürlere özenip kızları okutmayın, kız kısmı çok bilmesin diye özeniyor belli bir kesim.
Ya ne alaka off abartiniz ya , evli birisini gozununsde buyuttunuz belki gormucem bidahaUmay evlı cumku mesajlara gec cevap veriyor kocası pskopat gorse cıldırır
ben de senin gibiyim. olabilir. kimse benden kıymetli değilİnşallah aynı ben olur
bebeğim hani sen büyütmüştün hani sen geceleri ağlıyordun hani 40 kiloya düşmüştün hani kalbini vermiştin?Ya ne alaka off abartiniz ya , evli birisini gozununsde buyuttunuz belki gormucem bidaha
belkı eminmısın sen takıntılısın turkıye ye gelırsen sen burda yasa ben gıderım oglumla yasadıgın ulkeyeYa ne alaka off abartiniz ya , evli birisini gozununsde buyuttunuz belki gormucem bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?