- 3 Eylül 2018
- 9.188
- 48.929
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #1.861
Tamam icimi actigimda hep bi dalga veya birsey vuruyorsunuz bende bidaha soylemicem napimbebeğim hani sen büyütmüştün hani sen geceleri ağlıyordun hani 40 kiloya düşmüştün hani kalbini vermiştin?
belkı eminmısın sen takıntılısın turkıye ye gelırsen sen burda yasa ben gıderım oglumla yasadıgın ulkeye
Ah ah asıl geleneklerimizi unuttuk bizim kültürümüzde halbuki kadınlar daha değerli ama işlerine gelmiyor. Dinde bile olmayan şeyleri arap kültürünü benimsemişlerGelenekten gelen şeylerle dinde olan şeylerin birbirine karıştırılması olayı çok fazla maalesef. En çok da kadın erkek meselesinde. Aslan oğlum yapar kız kır bacağını otur kafası mesela.
Yerleşik bir cehalet var değişmiyor. Bu açıdan bakınca bağnazlık ve muhafazakarlığın karıştırılmasına hak veriyorum evet.
ahhh ahh umay dınle gı
ama biz sana güzelce de anlatıyoruz. bizi anlamak istemiyorsun ki.Tamam icimi actigimda hep bi dalga veya birsey vuruyorsunuz bende bidaha soylemicem napim
hıc umut vermıyorsuneminm gormem bidaha
Bilmiyordur muhtemelen bilse de bildiğinin doğru olmama ihtimali yüksek.Bilmem. Israrla cevap vermiyor da.
llk basta bende boyle dusunuyordum kwndim hakkimda sonra dedim ki. Bosver evde kalacagina git boyle yasa.ama biz sana güzelce de anlatıyoruz. bizi anlamak istemiyorsun ki.
burda bu kadar kadın
gencecik bir kız hayatını karartmasın üzülmesin diye uğraşıyor günlerdir.
E hani kuma gidiyordun en son?eminm gormem bidaha
Haklısın can. sen nerelerdesin ya umayın sana ıhtıuacı varAh ah asıl geleneklerimizi unuttuk bizim kültürümüzde halbuki kadınlar daha değerli ama işlerine gelmiyor. Dinde bile olmayan şeyleri arap kültürünü benimsemişler
Valla lafa gelince arap kültürüne laf eden türklükten dem vuran ailelerde bile ne bağnazlıklara şahit oldum. Bu mesele o bu kültürü meselesi değil tamamen cehaletAh ah asıl geleneklerimizi unuttuk bizim kültürümüzde halbuki kadınlar daha değerli ama işlerine gelmiyor. Dinde bile olmayan şeyleri arap kültürünü benimsemişler
nasıl yasaI
llk basta bende boyle dusunuyordum kwndim hakkimda sonra dedim ki. Bosver evde kalacagina git boyle yasa.
Bu cocuk bana neden hep yani buncocugu gec de genelleme erkek.E hani kuma gidiyordun en son?
Adam da seni görmek istemiyor zaten merake etme.eminm gormem bidaha
kız bız kac gundur burdayız sen akıllandınmı hıcBu cocuk bana neden hep yani buncocugu gec de genelleme erkek.
Neden der ki unutamion beni unutaman ha ? felan seyler yani bisey yokkene ortafa normal bir anda fln...
YA BI MERAK ETTIM SORDUK YAVkız bız kac gundur burdayız sen akıllandınmı hıc
bellı aılende sıkıntı var dısarda mutluluk arıyorsun ama yanliş hayat oyle dısarda gordugun şansalı degıl acımasızYA BI MERAK ETTIM SORDUK YAV
Allah'ını seven üzerime tercüme atsınBu cocuk bana neden hep yani buncocugu gec de genelleme erkek.
Neden der ki unutamion beni unutaman ha ? felan seyler yani bisey yokkene ortafa normal bir anda fln...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?