Kizacaksiniz ama

erkekler istisnadır adam gıbı sever. genelıkle akılları cınsellık guvenme kımseye bu yasta cok sorun cıkarırsın basına

19 yaşındayken kıçımda pireler uçuşuyordu.
evde kalmak ne demek?
Hiç sevgi görmediğini düşündüm. Sevgi nedir, seven insan davranışları nelerdir hiç bir fikri yok. Öküzün kendisi ile iletişime geçmek için Fake hesap açması, iki yaldızlı laf etmesini über çaba olarak görüyor. Nasıl bir yokluk bu Allahım yarabbim.

Valla lafa gelince arap kültürüne laf eden türklükten dem vuran ailelerde bile ne bağnazlıklara şahit oldum. Bu mesele o bu kültürü meselesi değil tamamen cehalet
Çok eğitimli insanlarda bile dediğin gibi cehaleti yaşıyoruz. Her ülkenin kültürüne saygım sonsuz ancak bizim o kadar güzel kemdi kültürümüz geleneklerimiz varken böylesi gerçekten üzücü bir durum. Bir örnek vereyim. Şu an kadınların hala geneli evlenirken kırmızı kuşak bağlar ve bunun bekareti temsil ettiğini düşünüyor. Halbuki alakası yok bu çok geçmiş bir geleneğe ait bir nedeni var detaya giremiciğim afgjj bu kırmızı kurdale koruyucu olarak takarlarmış bir sebebi daha vardı. Hatta doğum yapan kadınlarada bu yüzden saçlarına kırmızı kurdele takılır. Ama biz bunu şu an bekaret diye biliyoruz

bak kapılırsın bır sapsıza senı kotu yola kadar goturur. aklını basına al yasın kucuk kariyer sahıbı ol.

Oohhoo böyle ne çok şey var yapılan. Bir çok gelenek Şamanizmden kalmış mesela hala yapıyoruz hatta bazı şeyleri dinde var olduğunu sandığımız için yapıyoruz. Ama artık bunları arındırmak zor

Boyle deme bak gercekten birbirmizi gormuyoruz felan ama da , agir laflar ediyorsun sana gore hos ama benim belki kalbimi kiriyorsun? Sonucta Allah var simdi herkes tamam hata yapabilir ama sen bilerek suan yuzume camur atiyorsun. Herkesin karakteri ayri . Kimisi evde tecacuz edilip icine kapaniyor kimisi mutluluk bulamiyor kaniyor herkes ayri. Rica ediyorum yapma.

sana defalarca dedik.
forumda evinde mutlu olmayıp kaçan kızlar var. hepsi pişman. 19 yaşında olsam Hollanda’da olsam okumak istemesem bile bir işe girer çalışır evimi ayırırım. sosyal haklarını da biliyorum.
değer mi Türkiye’ye gelip birinin kapatması olup hapis hayatı yaşamaya?

Ben oyle sahiplenen birisini istiyorum

insan gibi anlat rahatla anasını ben 3 gundur. o adam dedın durdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…