- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Yaprakkokusu
-
Tamam olay çözüldü.Zehra ben hastanede hasta çocuk güvenlik gorevlisi
Hangi hastanedesiniz Acaba?
Bi kere en azindan soyle yazin.. ben zehra hasta oldugum icin hastaneye gittim. Orada gorevli olan bi guvenlik gorevlisinden cok hoslandim sanki o da benden hoslanmis gibi arada bir bana bakiyordu ama emin olamadim.... hadi devami boyle anlatinda anlayalim
Ay bıktik zaten kitap yazar gibi yazanlardan bitanesini daha görecek gözüm yokKitap denemesi herhalde, platformları karıştırmış arkadaş...
Hayır konu sahibi hastaymış.Hemşire misin ?
Büyük saygı duyuyorum şu an nasıl anladınız bunu ya
Maşallah derdinizi ne güzel anlatmışsınız. .İğne vurmaya hazırlanırken iyi bi kıza benziyor dedi benim sonum ne olacak dedim Allah bilir dedi bana bakmayarak hemşire bankosundaydim eliyle git git yaptı sonra Zehra kardeşin ariyo dedi Zehra günaydın bana doğru kalk kahvaltını yap dedi dolabın anahtarını istedim napacan dedi bi akşam Zehra 9 da ilacın var mı dedi bende elimle yok dedim oda eliyle yat dedi. Günaydın dedi odaya içeri girerek bana baktı ben baktım ona sürekli ilk karşılıyordu ben afra tafta yaptım o cool davrandi sonda çıkışta kirmizi bi tokam vardı dedim kız kardesimde vardi yanımda vericem kiz kardesime mı dedi bana mı dedi?vericem dedi yanımdaki erkeğe abi dedi bana bakmadi
Arkadaşım psikolojik tedavi mi goruyorsun.İlk iyi bi kıza benziyor dedi bana benim sonum ne olacak dedim Allah bilir dedi bana bakmayarak
HahahahNe tarafa el sallıyoruz
Benim sonum ne olacak diye security mi soruyorsun , elalem nerden bilsin senin sonunu , adama yürümemişsin direk koşmuşsun .İlk iyi bi kıza benziyor dedi bana benim sonum ne olacak dedim Allah bilir dedi bana bakmayarak
Zehra 9 da ilacin var mı dedi bende yok dedim elimle oda eliyle yat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?