- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi Yaprakkokusu
Evet yani hiçbir şey anlaşılmıyorBu konudaki gibi mi anlatış tarzı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yani hiçbir şey anlaşılmıyorBu konudaki gibi mi anlatış tarzı![]()
Bu ne iğrenç bir üslup. Hoşunuza gitmediyse yorum yapmazsınız çıkarsınız konudan. Hiç bir konuya yorum yapma mecburiyetinde değilsiniz. Diğer üyelerin yorumlarını anlıyorum ama sizin şu uslubunuz anlaşılacak bir şey değil. O elle bir çarpar falan ne demek.İşte o elle sana bir çarpar bu üyeler görürsün düzgün yazsana kızım onbes mi yaşın senin ya hiç yazma yada düzgün olsun. Adamın zerre umrunda değilsin çok film izleme
Fetiböeden sonra asla unutmayacağım. Kesinlikle efsane olabilir.O bir efsane olabilir , olsun bence![]()
Konu silinmiş link veremiyorum. Anlatılmaz yalanır bir troll oO ne öyle![]()
Su vereydi iyiydiİğne vurmaya hazırlanırken iyi bi kıza benziyor dedi benim sonum ne olacak dedim Allah bilir dedi bana bakmayarak hemşire bankosundaydim eliyle git git yaptı sonra Zehra kardeşin ariyo dedi Zehra günaydın bana doğru kalk kahvaltını yap dedi dolabın anahtarını istedim napacan dedi bi akşam Zehra 9 da ilacın var mı dedi bende elimle yok dedim oda eliyle yat dedi. Günaydın dedi odaya içeri girerek bana baktı ben baktım ona sürekli ilk karşılıyordu ben afra tafta yaptım o cool davrandi sonda çıkışta kirmizi bi tokam vardı dedim kız kardesimde vardi yanımda vericem kiz kardesime mı dedi bana mı dedi?vericem dedi yanımdaki erkeğe abi dedi bana bakmadi
Ay ilahi bin yaşayın gözümden kan gelcek. Gülmekten adet olcam ahahahahaSen de ona git deseydin baksaydı bakmasaydın deseydi zehra tokan bu mu evet deseydin bakmasaydın yanındaki abi deseydi ver bana bakmadı mı deseydin deseydi abi bakmadı elimle bak dedim eliyle dedim deseydi hastane ağlasaydı biz bunları dinazorla anlattık deseydin
Kimse seni anlamıyor Zehra benim omzumda ağlayabilirsin.
İşte örnek bi kk üyesiTürkçe mealini yazıyorum arkadaşlar,
Konu sahini hasta. Hastahane de yatıyor adı da Zehra. Zehra güvenlik görevlisinden hoşlanmış
İğne vurulmak için beklerken adamla karşılaşıp sanırım sohbet etmişler biraz. Adama benim sonum ne olacak demiş(muhtemelen hastalığı ağır) Allah bilir demiş ona bakmayarak. Sonra iğne sırası gelince adam eliyle git git yapmış.sonra Zehra günaydın Zehra kahvaltını yaptın mı, 9 da ilaç alacak mısın gibi sorular ile kendisiyle iletişim kuruyor Bi nevi ilgileniyormuş. Ha 9 da ilacın var mı sorusuna Zehra hayır diyince odana git yat demiş adam.
Ondan sonra odasını paylaştığı kızın dolabının anahtarını istemiş bu görevliden. O da ne yapacaksın demiş ayrıca arada sırada zehraya bakıyor adam ve Zehra sizce benden hoşlanıyor mu diye soruyor.
Kırmızı toka mevzusunu çeviremedim Bi.. Öyle işte
Ee sen ağzınla yok diyeydin. O da ağzıya yat derdiİgne sırasında vurulmaya hazırlanırken iyi bir kıza benziyor dedi bi akşam Zehra 9 da ilacın varmı yok dedim elimle oda yat dedi eliyle
Amin teşekkürlerİşte örnek bi kk üyesiallah razı olsun!
Anlaşımayan konu çevirenlerin çok olsun![]()
Türkçe mealini yazıyorum arkadaşlar,
Konu sahini hasta. Hastahane de yatıyor adı da Zehra. Zehra güvenlik görevlisinden hoşlanmış
İğne vurulmak için beklerken adamla karşılaşıp sanırım sohbet etmişler biraz. Adama benim sonum ne olacak demiş(muhtemelen hastalığı ağır) Allah bilir demiş ona bakmayarak. Sonra iğne sırası gelince adam eliyle git git yapmış.sonra Zehra günaydın Zehra kahvaltını yaptın mı, 9 da ilaç alacak mısın gibi sorular ile kendisiyle iletişim kuruyor Bi nevi ilgileniyormuş. Ha 9 da ilacın var mı sorusuna Zehra hayır diyince odana git yat demiş adam.
Ondan sonra odasını paylaştığı kızın dolabının anahtarını istemiş bu görevliden. O da ne yapacaksın demiş ayrıca arada sırada zehraya bakıyor adam ve Zehra sizce benden hoşlanıyor mu diye soruyor.
Kırmızı toka mevzusunu çeviremedim Bi.. Öyle işte
parçayı kopyalayıp
bu parçadan hareketle aşağıdakilerden hangisi çıkarılamaz?
sorusu hazırlayıp öğrencilere mi versem![]()
Bu arkadaş ya bizimle kafa buluyor yada balataları yanmış![]()