Kizi istemeye gidiyorlar

Artik ben erkeklerde suc bulmuyorum. Kadinlarimiz cok fazla deger verdigi ve unutamadigi icin onlar istediklerini yapiyorlar.

Arkadas kim bu Brad Pitt mi unutamiyorsun, cok mu yakisikli , cok mu zeki, cok mu zengin, cok mu kulturlu? Bildigin klasik , sozunun arkasinda durmayan bir erkek. Ne kadar anlam yukluyorsunuz bunlara, bos yere ne kadar aci cekiyorsunuz.

28 Yasindasin evde kalicam diye korkuyorsun ama kafa yapin tamamen evde kalmis . Bunu ne yapacaksin peki.

Yakinda bir kizi olacakmis diye konu da acarsin sen cunku aci cekmekten zevk aliyorsun kelebek.

Olmadi diye sizlandiğın duaya olmadı diye sükrediyorsun bu hayatta. Cidden ınan buna. Ilerde sevdigin biriyle evlenince Allahım sen beni ne kadar çok seviyormussun ki o kadar ısrarcı dualarıma rağmen yinede o eskisiyle değil de şimdiki eşimle tanismamı istemissin dersin.

Resmen böğrüme öküz oturdu.. İçimdeki sıkıntı gün yüzüne çıktı, seni o kadar iyi anlıyorum ki, nefret ede ede sevdiğini biliyorum.. Unutmak zor.. Senin durumun korktuğum fakat her dakika beklediğim bir durum benimde. Umarım ikimizinde beyninden silinir bu duygular, söyleyecek başka hiç birseyim yok..

ALLAH yardimcin olsun canim INŞALLAH seni mutlu eden biri karsina cikar

onu untturucak birilerini beklemeden sen unut kelebeka kendine yeni bi uğras bul farklı seylere odaklan kesin sonuc veriyo inan unutuyosun bi hobi bi seyler bul farkli beynini mesgul edicek 1 aya kalmadan unutursun

onu untturucak birilerini beklemeden sen unut kelebeka kendine yeni bi uğras bul farklı seylere odaklan kesin sonuc veriyo inan unutuyosun bi hobi bi seyler bul farkli beynini mesgul edicek 1 aya kalmadan unutursun
1 ay mi :) insalah ya

Lucky7 bilmiyorum bu kacinci sozum ama bu sefer yeminler ettim ona bakmayacagima.. sosyal medya herseyin suclusu suan haberim olmasaydi okadar canim yanmayacakti cunku 1 aydir iyiydim

Çok gereksiz ve anlamsiz bi msj

atmıssınız...msjı yazarken bu

şartlardaki beklentiniz neydi,ilişkiniz bitmş ve adam evlenicek o kizla ilk

adimlarini aticklar ara bozuculukmu yapmak niyetindesiniz...caniniz

yansada buna hakkiniz yok size susmk unutmak düşer...

İnsalh canim insalalh onu unutturacak biri cikar karsima
illa birinin çıkması şart mı onu unutmak için?
cidden büyük takıntı yaptın kendine.
ne diyelim sanırım ortalama 1-2 yıl bu şekilde geçireceksin.
gidişat onu gösteriyor.
daha sözleri nişanları düğünleri var.

Kapat sosyal medyani sende.
Belli ki dayanamayip hep bakip durcaksin.
Yeterince sevememis seni iste bariz belli yaptigina bakilirsa..
Sen hayatina bak, fazla yipratmadan kendini degistir hayatini ve hayatinin akisini cnm. Fazla stres hastaliklar doguruyor insanda ve bu ona degmez zaten bak uyarmadi deme. Hayatina degisiklikler kat. Ilk basta kuafore git sac kesimini ve rengini degistir hosuna giden bisey olsun. Boyle yapmak isteyipte yapamadigin cesaret edemedigin hobi yada isteklerini hayata gecir. Bir yerden basla ama yeni hayatina. Illa yeni bi erkek sokmana gerek yok hayatina, onunda var zamani hayirsiyla dua et yeter.

umarım çabuk unutursun, seni engellemesi bir yandan da iyi olmuş en azından mutlu fotolarını görüp görüp yine üzülecektin, onunla ilgili her şeyden uzak dur bence...

Okadar mi vasat ben kurtulmak istiyorum 1 2 yil surerse ben ölürüm hergun dua edicem cok caresizim ben her yolu denedim geZdim tozdum hic evde durmadim.. hep arkadaslarimla vakit gecirdim kuafore gittim hep bakimli gezdim alisveris yaptim hatta yeni erkeklerle konustun bir iki kes bulustuk ama begenmedim vazgectim.. yani disardan gorenler aci cektigimi bilmez belli etmiyorum mucadele veriyorum tek carem artik dualar.. fotografina baksam da benim icin birsey ifade etmesin istiyorum.. o derece unutmak kurtulmak..

Haline şükret. İnsanlar ne dertlere uğraşıyorlar farket. En büyük derdin bu olsun çözümsüz değil en azından. Zamanla geçecek bir şey bu.

fotografina baksam da benim icin birsey ifade etmesin istiyorum.. o derece unutmak kurtulmak..
Oyle bi adamin fotografina bakacaksin hala yani? Istenmeyen biri olarak azicik gururlu ol ya bu ne. Unutma o senle degil baskasiyla evleniyor yani Evleniyor demek gercekten butun hayatini o kadinla olacak cocuklariyla gecirecek. O bu buyuk karari almis devam ediyor sen ne fotografindan bahsediyorsun?

ama burada yazdığın konulara bakılırsa cidden umutsuz vaka gibisin:))
denecek bişey de kalmadı sana canım ya.
sen öyle takibe devam edersen dediğim gibi en az 1 yıl sürecektir.
tavsiye vermiyorum zira dinlemiyorsun.
insan ne yaparsa kendine yapar.
ileride ah ahmak kafam diye dövüneceksin geçirdiğin zamanlara.

Rica ediyorum boyle yorumlar yazma

Eger sevseydi seni bole yapmazdi yeni bir hayata basla bembeyaz sayfa ac brak erkekler senn pesinden kossun erkekler zor kadinlari sever elbet hayatina yeni biri gelecek unutamicam die bsey yok ilk aklindan snra kalbinden sileceksin elini sallasan ellisi valla canim hic uzulme dunyada bir omu var aglamaya bile degmez

Kader kısmet bu işler. Senin nasibin değilmiş.

Her sevgililik evlilikle sonuçlanmıyor. Burada sana düşen hakkımızda hayırlısı olsun deyip yoluna bakman. Çünkü elden başka bir şey gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…