Kizi istemeye gidiyorlar

Sana türlü çirkeflikler yapıp nişan atıp sonra da görücü usulü 4 ayda tanıdığı birini mi seviyor sence, öyle kutsal mutsal sevgi aşk bir şey yok evlenmek için evleniyorlar ama sanki hayatının aşkını bulmuş gibi faceden şekil şukul yapıyorlar.Altına da leş gibi samimiyetsiz muhabbetler.
Çok gözünde büyütme yani seni istememişler de onların da bir tarafları altından değil.O kız da melek değil, şimdi ailesi balon uçurur eder senden sonra terbiye mi oldular sanıyorsun, sorunlu aile herkese karşı sorunludur değişmez.
Şimdi sen o evlendi diye birşey kaçırıyormuş hissine kapılıyorsun o yüzden bömyle hissediyorsun ama 1 yıl sonra tekrar bak aynı fotoya tövbe bismillah dersin...

Lucky7 bilmiyorum bu kacinci sozum ama bu sefer yeminler ettim ona bakmayacagima.. sosyal medya herseyin suclusu suan haberim olmasaydi okadar canim yanmayacakti cunku 1 aydir iyiydim

Beni o adam ilgilendirmiyor . Bu konuda soz vermen de bir ise yaramaz. Bastan dediklerimi yapsaydin simdiye unutmustun. Unutmani zorlastiriyorsun. Yaptigin tek sey bu.

Seni yerim ya

kader de geç. ama bu seni umutlandırsın çünkü evleneceğin adamla henüz tanışmamışsın.

Acil fikri verin kizlar bana

bu olayı tam tersinden okusaydık burda, aaa nişanlı kadına mesaj atıyor eski nişanlısı, terbiyesiz, saygısız, takıntılı, tacizci ohoooo ne sıfatlar yapıştırırdık. kadın yapınca farklı olmuyor. nişanlanmış birine neyin mesajını hangi sıfatla ve ne hakla atıyorsunuz diye sorarlar insana. hala ne yapacağınızı soruyorsunuz.

sevilmediğinizi düşünmek, bunun için hüzünlenmek vesaire başka bir şey. nişanlı birine mesaj atmak başka bir şey. bu derece takıntı yaptıysanız bir uzmanla görüşmenizde gerçekten fayda var.

Sadece mutluluklar diledim huzunlendin cunku cok yeni

Birşey yapacağından değil, sen de kendini çok düşürmüşsün. Artık onun başka bir nişanlısı var, neden askıntı oluyorsun? Bitmiş gitmiş, ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi. Çocuk o kadar bunalmış ki müdürünü aramakla tehdit etmiş. Allaha havale et hayatına bak

actiginiz butun konular bu adam ustune..
birakin artik pesini gercekten.
ne pis bi durum isyerini arayip sizi sikayet etmesi,kendinizi dusurdugunuz duruma bakin.
adam evleniyor otesi var mi? sizi sevseydi sizinle evlenirdi,ne demeye beni hic sevmemissin diye msj atiyorsunuz ki?
kendinizi kucultmeyin,yolunuza bakin.
adamin kicini kafdagina cikarmissiniz,olacak is degil

unutmaya calismaktan baska yapacagin bisey yok..
arama bakma hesaplarina..
kendini baska seylere ver..
onlara odaklanirsan unutamazsin..
daha nisani var dugunu var cocugu var..
bunlari gorup mutsuz olmak istemiyorsan artik takip etme..
merak etme unutuluyor... kimse icin sonsuza kadar aci cekilmiyor..
bir gun geliyor sokaktaki herhangi biri gibi oluyor..
sadece bu sureci zorlastirma yeter.. gerisini zamana birak

Ben askinti degilim zaten zor zamanlar geciriyorum kimseye bi kotuluk yapmak degil amacim

Şu saatten sonra yapman gereken tek şey adamdan uzak durmak.
Bide üzül üzül ama yaptığın saçmalıklara üzül.
Üzül ki ders olsun sana.
"Ama sen hala vay benim yarimi eller aldı" modunda takılıyosun.

Ay sadece eski nişanlına rezil ediyordun eskiden kendini tebrik ederim şimdi komple her yere kepaze olmuşsun. Aferin sana devam et rezil ol. İş yeri gibi bir yerde kendini eski sevgili peşinde koşan, peşini bırakmayan biri gibi lanse etmeyi başarmışsın.
Ben olsam işyerinden kimsenin yüzüne bakamam kendini sapık gibi bir pozisyona soktun gerçekten.
Artık umarım akıllanırsın.
Üçkuruşluk adam için kendini gurursuz ettin rezil ettin.

Sizin için bende üzüldüm. İnşallah zamanla bu duruma hem alışacaksınız hem de kendinizi toplayacaksınız. Birde naçizane tavsiyem bol keseden atıp tutan senin için ölüp bitiyorum diyen kimseye itibar etmeyin. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kendi mutluluğu için herkesi harcayacak kadın ve erkekler her yerdeler. İnşallah iyi olucaksınız. Aşk bence bir insanı içinizde yaşatma becerisi kazanmaktır. Zamanla fırtına dinecek o da sizin iç dünyanızdaki yerinden çekip gidecek...

K Kelebeka1 kendi basina uzaklasamadigin cok belli . Bir uzmandan yardim almaya ne dersin.

Simdi de kendini bunu yaptim , ona yazdim , rezil oldum , gurursuzum gibi bos alti bos dusuncelerle doldurma. Ne yaptiysan yaptin bitti gecti artik onune bak.

Cocuk iyi yapmis. Aferin ona. Adam artik nisanli niye taciz ediyosun ki?
Ya resmi bi nisan yok daha nisanli demek evli demek asla oyle bisey yapmam sadece sevgili olduklarini ilan ettiler arkadaslarids istemeye gidecegiz yakinda felan yazmis yaninresminbisey olsa yuzzuk olsa piskopat asik degilim

Kuzum merak eme ben allaha sigindim artik tedavim onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…