Lucky7 bilmiyorum bu kacinci sozum ama bu sefer yeminler ettim ona bakmayacagima.. sosyal medya herseyin suclusu suan haberim olmasaydi okadar canim yanmayacakti cunku 1 aydir iyiydim
Seni yerim yaSana türlü çirkeflikler yapıp nişan atıp sonra da görücü usulü 4 ayda tanıdığı birini mi seviyor sence, öyle kutsal mutsal sevgi aşk bir şey yok evlenmek için evleniyorlar ama sanki hayatının aşkını bulmuş gibi faceden şekil şukul yapıyorlar.Altına da leş gibi samimiyetsiz muhabbetler.
Çok gözünde büyütme yani seni istememişler de onların da bir tarafları altından değil.O kız da melek değil, şimdi ailesi balon uçurur eder senden sonra terbiye mi oldular sanıyorsun, sorunlu aile herkese karşı sorunludur değişmez.
Şimdi sen o evlendi diye birşey kaçırıyormuş hissine kapılıyorsun o yüzden bömyle hissediyorsun ama 1 yıl sonra tekrar bak aynı fotoya tövbe bismillah dersin...
Acil fikri verin kizlar banabeni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
GÜNCELLEME :
Kizlar acil bi akil verin calistigim sirketi aradi bi arkadasimi.. son mesaji attim ya.. demiski ona beni aramasin ben evlenicem arami bozmasin demis beni hala birakmiyo yeter artik demis mudurunuzu arayip sikayet etmeyi dusunuyorum demis... simdi ben ne yapayim durdu durdu simdimi aradi engelledin iste daha ne istiyorsun.. ne yapayim kizlar korkup cekilmis gibimi yapayim
Acil fikri verin kizlar bana
beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
GÜNCELLEME :
Kizlar acil bi akil verin calistigim sirketi aradi bi arkadasimi.. son mesaji attim ya.. demiski ona beni aramasin ben evlenicem arami bozmasin demis beni hala birakmiyo yeter artik demis mudurunuzu arayip sikayet etmeyi dusunuyorum demis... simdi ben ne yapayim durdu durdu simdimi aradi engelledin iste daha ne istiyorsun.. ne yapayim kizlar korkup cekilmis gibimi yapayim
Ben askinti degilimBirşey yapacağından değil, sen de kendini çok düşürmüşsün. Artık onun başka bir nişanlısı var, neden askıntı oluyorsun? Bitmiş gitmiş, ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi. Çocuk o kadar bunalmış ki müdürünü aramakla tehdit etmiş. Allaha havale et hayatına bak
Sizin için bende üzüldüm. İnşallah zamanla bu duruma hem alışacaksınız hem de kendinizi toplayacaksınız. Birde naçizane tavsiyem bol keseden atıp tutan senin için ölüp bitiyorum diyen kimseye itibar etmeyin. Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki kendi mutluluğu için herkesi harcayacak kadın ve erkekler her yerdeler. İnşallah iyi olucaksınız. Aşk bence bir insanı içinizde yaşatma becerisi kazanmaktır. Zamanla fırtına dinecek o da sizin iç dünyanızdaki yerinden çekip gidecek...beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
GÜNCELLEME :
Ya resmi bi nisan yok daha nisanli demek evli demek asla oyle bisey yapmam sadece sevgili olduklarini ilan ettiler arkadaslarids istemeye gidecegiz yakinda felan yazmis yaninresminbisey olsa yuzzuk olsa piskopat asik degilimCocuk iyi yapmis. Aferin ona. Adam artik nisanli niye taciz ediyosun ki?
Kuzum merak eme ben allaha sigindim artik tedavim onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?