Kızım 3 gün sonra babasını isterse ben ne yaparım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki isteyecek babası sonucta ama sizin bu durumu anlatmaniz gerek kac yasinda bilmiyorum ama kuzenimin oglu 1 yasindayken boşandi. Istedimi evet ama hergun anlatti artik ayni evde yaşamiyoruz istedigin zaman görebiilirsin diye.

Kaç yaşında kızınız?
Duygusal olarak etkilenmesinden mi bahsediyorsunuz, velayet korkunuz mu var?

Evet kızım onu istiyecek, ve babası kızımı benden alıcak

Yaşını neden yazmıyorsunuz ?
Ufaksa yaşı size verirler, anormal ekstrem bir durum yoksa.
Benim de kızım 1 yaşında ve boşanma sürecindeyiz. En büyük korkum bu gelecekle ilgili. Yaşayanlar paylaşır belki, takipteyim konunuzu.

Zor bir durum mutlaka bir pedagogtan yardım almalısınız sanırım babası zorluk çıkaracak. İşler daha olumsuz hale gelmeden önleminizi alın

Sizin çok ciddi psikolojik destek almanız lazım. Kendinize ve ailenize çok yazık ediyorsunuz.

her çocuğun mutlu bir yuvada büyüme hakkı olduğunu hep savunacağım.. anne baba anlaşamıyor diye olan onlara oluyor çok üzgünüm

Bütün konularını okumuştum. Kocamdan boşanmak gerek, kendi iyiliğin için. Ama boşanmak istemiyorsun, çocuğunun arkasına sığınıyorsun. Bunu sende biliyorsun.

Bu kaçıncı konun. Dön oku konularını. Bir arpa boyu bile ilerleme olmadı hayatında.

Bu kadar melankoli olma. İlk boşanacak olan sen değilsin. Babası arada görecek. Tamamen baba yok olmayacak. Ama cesaretin yok ayrılmaya. Öyle olsaydı çoktan davayı açmıştın. Burda günlerini tüketiyorsun boş yere.

Aldatma, yalan ya da şiddet olmadıkça her şeyin bir çözümü olduğuna inanıyorum. Umarım hakkınızda en güzeli olur

Er ya da geç boşanacaksanız bu süreci uzatmanın manası ne? Kangren olmuş ayağım acaba kestirsem mi diye soruyorsun. Kestirme, sonra bacağını komple kaybet.
Tamam boşanmak kolay değil ancak cesareti ve isteği tam olmayanların dramatikleştirdiği kadar da zor değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…