Kızım 3 gün sonra babasını isterse ben ne yaparım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kızım onu istiyecek, ve babası kızımı benden alıcak
Kucuk cocugu anneden almak kolay degil. Hakim sizin cocuga zarar verdiginizi hukmederse ancak oyle. Veya siz velayeti verirseniz. Bu ne panik. Sakin olun. Cocuk bu tabi ki babasini isteyecek. Babasini istemeyen sizsiniz. Siz iliskinizi sonlandiriyorsunuz esinizle. Kizinizin iliskisi babanin cani istedigi muddetce olacak. Uzman destegi alin lutfen. Oyun terapisi ne icin var.

siz mutsuz oldugunuza eminmisiniz 2013 yilindan beri ayni mevzular devam ediyor
ama niyeyse bi turlu bosanmamissiniz?
5 senedir hergun acaba bugun bosansam mi diye dusunup kalkiyosunuz sanirim

Kızınıza bir psikolog yardımıyla sizin kocanızdan boşandığınızı, onun babasından boşanmadığını anlatın

siz mutsuz oldugunuza eminmisiniz 2013 yilindan beri ayni mevzular devam ediyor
ama niyeyse bi turlu bosanmamissiniz?
5 senedir hergun acaba bugun bosansam mi diye dusunup kalkiyosunuz sanirim
Aynen öyle kocam bir iyi bir kötü , boşanınca hayatım daha iyi olmayacak deyip vazgeçiyorum

Bitmeyen bahaneler diyorsun yahu anlasana adam seni sevmiyor istemiyor böyle bir ortamda büyüyen cocuk nasıl bir cocukluk yaşayacak kim bilir

Kimin ayrıldığının ne önemi var? Siz anlaşamıyorsanız ayrılın çocuğunuz huzurlu bir evde büyüsün en azından.

Birde yıllardır anlaşamıyorsunuz ki herkes hala boşanmadınız mı demiş, madem öyle neden ayrılmak yerine çocuk yapıp onu da bu kaosa sürüklediniz?

Ayrılırsanız siz eşinizle boşanmış olursunuz, babası kızınızın babası olmaya devam edecek. İsterse ilerde onla da yaşayabilir, şimdiden çocuğunuzun hayatına ipotek koymayın lütfen.

Kimin ayrıldığının ne önemi var? Siz anlaşamıyorsanız ayrılın çocuğunuz huzurlu bir evde büyüsün en azından.

Birde yıllardır anlaşamıyorsunuz ki herkes hala boşanmadınız mı demiş, madem öyle neden ayrılmak yerine çocuk yapıp onu da bu kaosa sürüklediniz?

Ayrılırsanız siz eşinizle boşanmış olursunuz, babası kızınızın babası olmaya devam edecek. İsterse ilerde onla da yaşayabilir, şimdiden çocuğunuzun hayatına ipotek koymayın lütfen.
Ben ayrılamıyorum, kendimi iyi hissetmediğim bir ülkede yalnız çocuk büyütmeye cesaret edemiyorum, yalnız korkuyorum kendimi güvende hissetmiyorum,

Bütün konularını okumuştum. Kocamdan boşanmak gerek, kendi iyiliğin için. Ama boşanmak istemiyorsun, çocuğunun arkasına sığınıyorsun. Bunu sende biliyorsun.

Bu kaçıncı konun. Dön oku konularını. Bir arpa boyu bile ilerleme olmadı hayatında.

Bu kadar melankoli olma. İlk boşanacak olan sen değilsin. Babası arada görecek. Tamamen baba yok olmayacak. Ama cesaretin yok ayrılmaya. Öyle olsaydı çoktan davayı açmıştın. Burda günlerini tüketiyorsun boş yere.
Cesaret edemiyorum, yalnızlıktan korkuyorum, çok sosyal çevrem yok, yurtdışında yalnız olmak istemiyorum, eşimin iyi taraflarıda var evde destek vs.

Bütün konularını okumuştum. Kocamdan boşanmak gerek, kendi iyiliğin için. Ama boşanmak istemiyorsun, çocuğunun arkasına sığınıyorsun. Bunu sende biliyorsun.

Bu kaçıncı konun. Dön oku konularını. Bir arpa boyu bile ilerleme olmadı hayatında.

Bu kadar melankoli olma. İlk boşanacak olan sen değilsin. Babası arada görecek. Tamamen baba yok olmayacak. Ama cesaretin yok ayrılmaya. Öyle olsaydı çoktan davayı açmıştın. Burda günlerini tüketiyorsun boş yere.
Konuları nereden göre biliyorsunuz ben illkez denk geldim konıya mesela

Cesaret edemiyorum, yalnızlıktan korkuyorum, çok sosyal çevrem yok, yurtdışında yalnız olmak istemiyorum, eşimin iyi taraflarıda var evde destek vs.
Bence siz arti ve eksilerde kaybolmussunuz, bence zamana birakin cunku daha ne yapmak istediginizi bilmiyirsunuz. Dusunmeden alinan emin olmadan yapilan bir konu ilerde pismanlik ve geri donusu olmayan sorunlarida ardina getirir. İlk once guclu olmayi ogrenin kendinizle yuzlesin. Karari sonra verirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X