Doğuma Hazırlık kızım 4 aylık ve ismine alışamadım :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

morpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
51
0
36
Kocaeli
evet kızımın adını eşim koydu bnm istediğim ismi sevmedi ve bende tamam dedim ama şimdi keşke ısrar etseydim diyorum kızımın adı ayşe nil sizce nasıl kızlar.?

bence gayet güzel.. adıyla yaşasın... ama benden tavsiye iki ismini de kullanmanız... Rabbim hep güzel günlerini göstersin inş...

bencede kulağa hoş geliyor canım iki isminide kullanın ama adıyla yaşasın bence sende takma kafana bunu

iki ismi birlikte de kullansan ayrı ayrı da kullansan çok hoş isimler. bence 2 ay daha bekle kulağın alışır.. bende doğacak oğlumun ismi için sürekli eşimi iknaya çalışıyorum. bakalım ne olacak bizim oğlanın ismi? öneriniz olursa alabilirim..

teşekkür ederim herkese içimi rahatlattınız güzel olduğunu duymak bni mutlu etti ben genelde nil diyorum ama genelde eşimin ailesi sadece ayşe diyor bende madem nili kullanmayacaklardı bari ikinci ismi bnm istediğim olsaydı diyuorum gerçi nil de hoşuma giderdi ama içimde kaldı neyse kısmet böyleymiş.

AYŞE NİL çok güzel bir isim.....kızınız adıyla ve sağlıkla, anneli babalı büyüsün....:nazar:

Merhaba,

bencede her iki ismide cok güzel.... Bence güzel ve anlamli bir isim... Allah güle gülü büyütmeyi nasip etsin kizini..sevgiler

bence ismi gayet güzel inanki çocuk büyüyünce ismi ona yakışır. ama içine sinmediyse sadece nil diyebilirsin. genelde çocuklar annenin söylediği ismi benimserler. :nazar:

ismi cok guzel,ama onemli olan sizin begenmeniz
esler arasinda oluyor isim konusunda anlasmazlik, bende 1 hafta once dogum yaptim,bizde cok dusunduk.Bence sizin alismamanizdaki sebep istediginiz ismi koyamamaniz,ama ayse nil gercekten cok hos bir iism.Insallah yakin zamanda icinize siner.
Siz hangi ismi dusunmustunuz?

kızınızın ismi çok çok güzel ayşe ismi klasik bir isimdir ama oldum olası çok severim nil ismiyle de çok yakışmış ,sizinde kısa zamanda içinize siner umarım..

daha bir iki gün önce arkadaşlarla muhabbet ederken ayşe isminin ne kadar güzel olduğunu söylemiştim. çok eski ve çok klasik bir isim gibi geliyor ki öylede ama bence değerini yitirmemiş naif bir isim. zaten ama farklı isim olsun az kullanılmış değişik olsun diyerek ayşe artık çocuklara verilmemeye başlamıştı kızınız bu yüzden gayet nadir bir isim kullanıyor artık ve gerçekten çok güzel bir isim. Nil de öyle birbiriyle uyumlu olmuş artı iki isimde okunurken sertlik omuyor bu da bir kız ismi için bana göre en olması gereken şey :)

Allah kızınızla mutluluğunuzu daim etsin

teşekkür ederim herkese içimi rahatlattınız güzel olduğunu duymak bni mutlu etti ben genelde nil diyorum ama genelde eşimin ailesi sadece ayşe diyor bende madem nili kullanmayacaklardı bari ikinci ismi bnm istediğim olsaydı diyuorum gerçi nil de hoşuma giderdi ama içimde kaldı neyse kısmet böyleymiş.

adıyla yaşasın canım ..Allahım uzun sağlıklı sıhhatli güzel bir ömür nasip etsin evlatlarımıza..gerisi boş inanki,takılma hiçbişeye..isim dediğin nedir ki..
ben ismini çok beğendim kızının..ikisini birlikte kullanın ama..zamanla alışacaksındır sende

Back
X