Doğuma Hazırlık kızım 4 aylık ve ismine alışamadım :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım ismi güzel bebeğinin.inşallah adıyla büyür.senin aklın başka isimde kalmış ondan tuhaf hissediyorsun kendini bence güzel bir isim uyumlu olmuş.sağlıkla büyümesini düşün gerisiyle kafanı yorma mutlu kal

canım ben herkes gibi olumlu konuşmıycam....gerçekten düşündüğümü söyliycem....ayşe çok güzel bir isim fakat nil soğuk geldi bana biraz.....ve ayşeyle hiç uymuyor....ayşe çok klasik nil de fazla modern....imkanın varsa eşinle konuş ve değiştir canım......

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim herkese galiba benim istediğim olmadığı için alışamadım iki isimde güzel.ama ben sadece nil diyorum iki ismi kullanmıyorum.

Nil çok tatlı .Ayşe de ellbette öyle ama siz Nil diye alıştırın çevrenizede, bırakın babası Ayşe desin :)

bence her iki isimde cok guzel benim kizim da iki isimli ve ikinci adini babasi koydu iyikide o ismi koymus 'bence isim konusunu cok ta fazla takinti yapma bebeginle gecirdigin ozel vakitlerin degerini bil 'tadini cikart bol bol inan hic anlamadan buguyorlar.........

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim herkese galiba benim istediğim olmadığı için alışamadım iki isimde güzel.ama ben sadece nil diyorum iki ismi kullanmıyorum.

kızının adı çok güzel öncelikle adıyla yaşasın.. benim çevremde adı ayşe olan çok yetişkin var ve emin ol dimdik duruşlu sağlam yürüyen istediklerini elde eden insanlar. bende kızımın adını ayşe vermek istedim ama eşim istemedi. ama benim istediğim başka isim vardı onu koyduk içime sindi tabiki..
ama merak ettim sen ne istemiştin?

Ayşe gibi güzel bir isim var mı ? Ayşe ve zehra bayılıyorum iki isme. benim kızımda ayşegül. O iki isme şöyle çzöüm bulabilirdiniz nufüs cüzdanına birleşik yazdırırdınız herkes iki ismini söylerdi. Aileler maalesef gelenekçi değiştiremiyorsunuz. benim oğlumun adı TAha Ali ama eşimin ailesi Ali diyor sülalede o kadar ali olmasına rağmen, Üstelik ilk ismi Taha olmasına rağmen napacaksınız idare edin.. Merak etmeyin büyünce çocuk hangi ismini kullanmak isterse onu kullanır, Babannesine nazını geçriri bana böyle diyin der..

ikisi de guzel isimler, zaten sen kafani yorma kizin buyudugunde ayseyi kullanmayacak:D butun akranlari onu nil diye cagiracak, ayrica sen simdiden istedigin isimlerin bir listesini yap hayatim gelecek yeni bebelerin icin:49:..ferah tut icini!!

bencede cok hoş bir isim.. ayşe nil diye soyleyin bakın nasıl alşıyor insan.. cok uzun ollmuyor soylenırkende

çok zarif bi isim olmuş çok beğendim.alıştır kendini bence canını sıkma ve farklıda olmuş

Son düzenleme:
Back
X