- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Valla kv kp le net bi şekilde istemediğiniz şeyler hakkında konuşmalı nasıl olması gerektiğini anlatmalisinjz yoksa aile apartmanında hem de babaanne dedeye mesafe koymak imkansız gibiKv biraz eski kafalı çocuğum da etkileniyor bundan mesela kapri giydirıyorum anne giydirme dıye ağlıyor babaannesi orda neden kapri giydin kızım kapri giyilmez bilmem ne diyor yada bazen babaannesi sırf kendı dediklerinı doğrulamak yalan konusuyor kızımda ona alışıyor
Demi,haklisin. Babamın evi deyince dumur olmustum halbuki neyse yarınki maça bakacaguk.Olsun kocanin anasinin evi senin de evin
Beni tarif ettinizBenide ananem büyüttü, bunun malesef cok olumsuz bir yönü var. Bende anneme gelistirecegim bagliligi ananeme gelistirdim cok düskündüm ona ve hala annemden daha cok düskünüm. Ananemdem ayrilirken hep travmatik oldu benim icin hep cok aglayarak ayrildim cünkü cok düskündüm. Ilerde cocugunuz da öyle olabilir baanneden ayrilirken travmalar yasayabilir..
Inankı ne yapacagımı sasırdım herseyı yaptım aglayıncada kıyamıyorum bahce ye inince zaten tutturuyor gıdecem dıye ağlamayaCocugun yeri annesinin yani..sakin taviz vermeyin aglarsa aglasin hele dedeyle uyumak ta ne demek asla izin vermem ben olsam
Ay onlara da yapmalarını istemediğin şeyleri söyledikçe inatlarına daha da çok yapıyorlarValla kv kp le net bi şekilde istemediğiniz şeyler hakkında konuşmalı nasıl olması gerektiğini anlatmalisinjz yoksa aile apartmanında hem de babaanne dedeye mesafe koymak imkansız gibi
Kaynım denen pislik çocuğumu azarladi,canına okudum. Bana kv evine girme yasağı koydu yarın o yasağı delezeyim,hodri meydan.
EvetAy onlara da yapmalarını istemediğin şeyleri söyledikçe inatlarına daha da çok yapıyorlar
Gitmeyim mi?Gitmek zorunda misiniz ?
Gitmeyim mi?
KV değil,kaynım dedi. Hırs yaptım inan uyku girmiyor gözüme.Bu eve bir daha giremezsin dedi.Kv.evime gelme demiş. Neden gitmek istiyorsunuz mesela ?
Esin ne diyor insallah kardesine agzinin payini vermisttrKV değil,kaynım dedi. Hırs yaptım inan uyku girmiyor gözüme.Bu eve bir daha giremezsin dedi.
KV değil,kaynım dedi. Hırs yaptım inan uyku girmiyor gözüme.Bu eve bir daha giremezsin dedi.
Haberi yok. Sanırım bayramda gitmeyince büyük bir kavga kopacakEsin ne diyor insallah kardesine agzinin payini vermisttr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?