Kızım babaannesiden gelmiyor

Bırakın ağlasın siz izin verdikçe aynı davranışı tekrarlayacak . Göndermeye devam ederseniz bi daha sözünüzü dinletemezsiniz . Ağlayacak sonunda sönüp susacak babaannesine anne gibi davranıyor .

Valla kv kp le net bi şekilde istemediğiniz şeyler hakkında konuşmalı nasıl olması gerektiğini anlatmalisinjz yoksa aile apartmanında hem de babaanne dedeye mesafe koymak imkansız gibi

Benim kızım da 2 buçuk yaşında yaklaşık, benim hayır dediğim şeye kv ve kp ağlamasın diye ısrarla evet dediler geçen gün(ilk defa yaşandı, ilk defa görüyoruz birbiirmizi bir yıldır) çok sert bir şekilde uyardım,benim sözümün üstüne söz söylemeyeceksiniz bu çocuğa diye. Sıkıyorsa bi daha yapsınlar aynı hareketi

Beni tarif ettiniz

Cocugun yeri annesinin yani..sakin taviz vermeyin aglarsa aglasin hele dedeyle uyumak ta ne demek asla izin vermem ben olsam
Inankı ne yapacagımı sasırdım herseyı yaptım aglayıncada kıyamıyorum bahce ye inince zaten tutturuyor gıdecem dıye ağlamaya

Valla kv kp le net bi şekilde istemediğiniz şeyler hakkında konuşmalı nasıl olması gerektiğini anlatmalisinjz yoksa aile apartmanında hem de babaanne dedeye mesafe koymak imkansız gibi
Ay onlara da yapmalarını istemediğin şeyleri söyledikçe inatlarına daha da çok yapıyorlar

Ağlayınca kıyacaksınız başka careniz yok.

Ağlamaya başladığında alın kucağınıza parka goturun. orada sarılın göz yaşlarını silin sakinleştirin. sakinleşince de konuşun annecim sen benim kızımsın babaannende çok uzun kalıyorsun ben seni çok özlüyorum diyin. Bakın bir iki deneyin gorun ise yarayacak ama ağladıkca gönderirseniz bunu kullanır çocuk.

Oglum babanesine gtmek istediginde ufak capli bir sinir krizi gecirmistimmm eneem nasil kaynana olacam ben gelsin serumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…