Kızım babaannesiden gelmiyor

Cok aglıyor engel olamıyorum sonucta dedesi babaannesi onlarda sevecek diyorum uyumaya gelince sert cıkısıyorum sadece belırlı bır sure uyguluyor lar yıne aynı strese girmek istemiyorum uzuluyorum en sonunda pes ediyorum

Cok aglıyor engel olamıyorum sonucta dedesi babaannesi onlarda sevecek diyorum uyumaya gelince sert cıkısıyorum sadece belırlı bır sure uyguluyor lar yıne aynı strese girmek istemiyorum uzuluyorum en sonunda pes ediyorum
Iste pes etmeyin. Parka goturun. Ya da sevdigi biseyi ismarlayin. Lunaparka gidin falan. O esnada onu cok ozlediginizi, aksam onu evde yataginda gormenin sizi mutlu edecegini, onu gormediginiz de cok uzuldugunuzu falan soyleyin. 1 2 sefer bunu tekrarladiginizda ve gercekten kizdiginizi degil de uzuldugunuzu ve ozlediginizi ifade ettiginizde bence anlayacaktir. Aglarsa da pes etmeyin. Cocuklar gozyasini silah olarak kullaniyorlar. 3 4 5 yas grubu cocuklarla calisiyorum. Gozyasini adeta silah olarak ne kadar iyi kullandiklarini kendim gozlemledim senelerdir. Ona yenilmeyin. Ve bence kv ve kple konusun. Onlar da bu konuda sizden yana olsunlar. Ama sizi suclamadan. Annen izin vermiyor degil de annen seni ozluyor ve gormek istiyor. Aksam olunca herkes evine gider gibi..

kızarak yanlıs yapıyorum aslında uzuldugumu soylesem dedıgınız gıbı vazgeçer

kızarak yanlıs yapıyorum aslında uzuldugumu soylesem dedıgınız gıbı vazgeçer
Kesinlikle vazgecer. Annesisin sen onun. Bir sure sonra inadi kirilir.
Odasi varsa onun istedigi gibi susleyin mesela. Odasina gelmek ve hep orada yatmak istesin. Mesela su tavana asilan ay ve yildizlardan asabilirsiniz birlikte. Karanlikta parladiklarini birlikte izleyebilirsiniz. Ona ait bir kose kurabilirsin odasinda. Masa ve sandalye ustune boyalar falan. Odasini cazip hale getirebilirsin kisaca.

Ben de hep babannemde kalmak isterdim gazete kitap okurdu bana yemekleri filan süsler yedirirdi mekanı cennet olsun keşke hiç büyümeseydim

Takmayin bu kadar . Benimkiler de gelmezdi. Ne rüşvetler vermiştim. Ben zorladikca çocuklar daha çok gitmek isterlerdi. Üstelik biz aynı apartmanda bile değildik.
Bir gün kardeşim kandırarak oğlumu bana getirdi ve gitti. Çocuğumun bana ağlayarak nefret dolu bakışı vardı ki anlatamam.
Bir müddet sonra düzeliyorlar. Siz sinir koydukca iyice onlara yakınlaşır.
Akışına bırakın.

anlıyorum seni, benim de cocugum olursa kv bakacak. benim kurallarım ve bakış açımla onunki arasında çok fark var. düşüncem 3 yaşlarına gelince kreşe vermek. hem sosyalleşsin hem de yaşıtlarıyla vakit geçirsin diye. bir tane akraba var cocuga dogdugundan beri ananesi bakıyor. öyle ki cocuk annesine anne demiyor pek, dedesi de hep halk tv izler. cocuk surekli hak hukuk adalet, işte izmir in dağlarını söylüyor. bir de annanesinin annesi de var, cocuk bildiğin 65 yaş üstüyle takılıp, onlar ne konusuyorsa hooop alıyor. cocuga cocuk gozuyle bakamıyorum. o derece konusması, cevapları. bence cok yanlış. yaşıtlarıyla bir araya gelince genellikle ezilen taraf oluyor, çünkü yasıtları onu anlamıyor sürekli konustugu ıcınde cocuklar sıkılıyor.

Izin vermeyin yatili kalmasina dunya cok kotu oldu kimseye guven kalmadi.kiz cocugu nun sorumlulugu annededir izin vermeyin sizi yok saymalarina.beraber gidin beraber evinize donun aglarsada aglasin zorla eve getirin.siz nereye o oraya.

Evet kızımda cok konuşur çocuklarla oyun oynamak istemez cekıngen korkak birisi dışarıya karsı gecen sene krese gıttı bu senede göndereceğim azda olsa arkadaşlarıyla uyum saglıyor

Bende babaanneyle büyüdüm, eve döneceğim zamanlar cenaze çıkmış gibi ağlardım hatta okula giderken gün sayardım hafta sonuna şu kadar kaldı bu kadar kaldı görmeme diye. Liseyi bitirince temelli yanına yerleştim vefat edene kadar da onunla kaldım.

Annemle bağım çok çok geç oluştu yaşım ilerledikçe annemi anladım, çocukken annen mi babaannen mi deseler gözümü bile kırpmadan babaanneme koşardım, nur içinde yatsın mavişim.

Siz çalışmıyorsanız daha basit, aktivitelerle ilgisini çekmeye çalışın başta çok zor olacak ama çocuktur alışacaktır

Kızlar bugün alışverişe çıkmıştım kızım gelmedi yine dedesinin yanında kaldı.kızıma banyo yaptırmış camaşırlarını değiştirmiş canım çok sıkıldı kızımla pazara gitmişlerdi terledim demiş dedesi de sabunlayıp su dökmüş ağlamak istiyorum paranoyak oldum iyice birşey söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…