- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Cok aglıyor engel olamıyorum sonucta dedesi babaannesi onlarda sevecek diyorum uyumaya gelince sert cıkısıyorum sadece belırlı bır sure uyguluyor lar yıne aynı strese girmek istemiyorum uzuluyorum en sonunda pes ediyorumAnnem biz bir yerde kalmak istersek izin vermezdi. Herkes aksam ezaniyla evine gelecek derdi. Cok aglardik. Ben aglayacagima siz aglayin derdi. Anneanne dede bile olsa kalmazdik annemsiz babamsiz. Anne olunca anladim. Insan gozunden sakiniyor cocugunu. Gondermeyin bosverin. Aglasin. Alisacak. Onun bir evi var. 5 yasinda bir cocuk bunu anlayabilir. Ben sevmiyorum oyle baska evlerde kalinmasini. Sert bir uyari lazim. Kaynana kp.e de
Iste pes etmeyin. Parka goturun. Ya da sevdigi biseyi ismarlayin. Lunaparka gidin falan. O esnada onu cok ozlediginizi, aksam onu evde yataginda gormenin sizi mutlu edecegini, onu gormediginiz de cok uzuldugunuzu falan soyleyin. 1 2 sefer bunu tekrarladiginizda ve gercekten kizdiginizi degil de uzuldugunuzu ve ozlediginizi ifade ettiginizde bence anlayacaktir. Aglarsa da pes etmeyin. Cocuklar gozyasini silah olarak kullaniyorlar. 3 4 5 yas grubu cocuklarla calisiyorum. Gozyasini adeta silah olarak ne kadar iyi kullandiklarini kendim gozlemledim senelerdir. Ona yenilmeyin. Ve bence kv ve kple konusun. Onlar da bu konuda sizden yana olsunlar. Ama sizi suclamadan. Annen izin vermiyor degil de annen seni ozluyor ve gormek istiyor. Aksam olunca herkes evine gider gibi..Cok aglıyor engel olamıyorum sonucta dedesi babaannesi onlarda sevecek diyorum uyumaya gelince sert cıkısıyorum sadece belırlı bır sure uyguluyor lar yıne aynı strese girmek istemiyorum uzuluyorum en sonunda pes ediyorum
kızarak yanlıs yapıyorum aslında uzuldugumu soylesem dedıgınız gıbı vazgeçerIste pes etmeyin. Parka goturun. Ya da sevdigi biseyi ismarlayin. Lunaparka gidin falan. O esnada onu cok ozlediginizi, aksam onu evde yataginda gormenin sizi mutlu edecegini, onu gormediginiz de cok uzuldugunuzu falan soyleyin. 1 2 sefer bunu tekrarladiginizda ve gercekten kizdiginizi degil de uzuldugunuzu ve ozlediginizi ifade ettiginizde bence anlayacaktir. Aglarsa da pes etmeyin. Cocuklar gozyasini silah olarak kullaniyorlar. 3 4 5 yas grubu cocuklarla calisiyorum. Gozyasini adeta silah olarak ne kadar iyi kullandiklarini kendim gozlemledim senelerdir. Ona yenilmeyin. Ve bence kv ve kple konusun. Onlar da bu konuda sizden yana olsunlar. Ama sizi suclamadan. Annen izin vermiyor degil de annen seni ozluyor ve gormek istiyor. Aksam olunca herkes evine gider gibi..
Kesinlikle vazgecer. Annesisin sen onun. Bir sure sonra inadi kirilir.kızarak yanlıs yapıyorum aslında uzuldugumu soylesem dedıgınız gıbı vazgeçer
Bu dediklerinizi denedim ben fayda etmez, net bir şekilde sert olacak başka çaresi yok.Onun ilgisini cekecek oyunlar oynayın. Gitmek istedigi zaman da gönderin cocuklara yasak her zaman cazip gelir
Evet kızımda cok konuşur çocuklarla oyun oynamak istemez cekıngen korkak birisi dışarıya karsı gecen sene krese gıttı bu senede göndereceğim azda olsa arkadaşlarıyla uyum saglıyoranlıyorum seni, benim de cocugum olursa kv bakacak. benim kurallarım ve bakış açımla onunki arasında çok fark var. düşüncem 3 yaşlarına gelince kreşe vermek. hem sosyalleşsin hem de yaşıtlarıyla vakit geçirsin diye. bir tane akraba var cocuga dogdugundan beri ananesi bakıyor. öyle ki cocuk annesine anne demiyor pek, dedesi de hep halk tv izler. cocuk surekli hak hukuk adalet, işte izmir in dağlarını söylüyor. bir de annanesinin annesi de var, cocuk bildiğin 65 yaş üstüyle takılıp, onlar ne konusuyorsa hooop alıyor. cocuga cocuk gozuyle bakamıyorum. o derece konusması, cevapları. bence cok yanlış. yaşıtlarıyla bir araya gelince genellikle ezilen taraf oluyor, çünkü yasıtları onu anlamıyor sürekli konustugu ıcınde cocuklar sıkılıyor.
Anne mutsuz ama bence büyük sorunBence bundan bir sikinti yok. Bende cocuklugumu babaannemle gecirdim cok da mutluydum.
Tovbe insanlar ne tuhaflarBen çalıştığım için kv bakıyordu çocuğuma emiyordu benimki bi öğrendim gün içinde babannesini emiyormuşşu an kendi annem bakıyor
Aynen ya bide beni yanlış anladıTovbe insanlar ne tuhaflar
Oyle olurAynen ya bide beni yanlış anladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?