- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Sadece bir dusunceydi sizlere bu yuzden danismak istedim vijdanim icim hic ama hic rahat degildiIlişkiniz için çocuğa zarar vermeyi göze mi alıyorsunuz? Ben mi yanlış anlıyorum?
Haklisiniz ama bir tepki olur diye dusunuyordumTabiki yanlis sizin sorununuz yuzunden cocugun neden egitimi aksasin ?
Cocugun hayatoyla tepki verilmez siz kendiniz tepki verin ayrica cocuk tehdid ile yanima gelen adami ben istemem zatenHaklisiniz ama bir tepki olur diye dusunuyordum
Evet haklisinizCocugun hayatoyla tepki verilmez siz kendiniz tepki verin ayrica cocuk tehdid ile yanima gelen adami ben istemem zaten
O zaman bırakın düşüncede kalsın. Bir anlık sinirle düşnmüş olun.Sadece bir dusunceydi sizlere bu yuzden danismak istedim vijdanim icim hic ama hic rahat degildi
Bence baslatin.egitimi aksamasin.ama geri gelsin istiyorsaniz soyle bir secenek sunabilirsiniz yil sonuna kadar gelmezsen bosanma davasi aciyorum ve bunu yapin kendinize bir duzen kurabilirsiniz cesur olunSadece bir dusunceydi sizlere bu yuzden danismak istedim vijdanim icim hic ama hic rahat degildi
Kesinlikle haklisiniz zaten bir anlik dusunceydi.adamı şantajla mı eve döndürmek istiyorsunuz?
bu şekilde olmasını istediğinizden emin misiniz?
Hayir koz olarak kulanmak degildi amacim sadece ona güvenemedim eger gelmezse biz gitmek icin gondermem diye dusundum ama fikrimin yanlis oldugunu hemen anladim yorumlariniz icin coj tskelrAynen böyle devam. Biz bu çocukları yarın öbür gün koz olarak kullanmak için doğurduk çünkü.
Esim biriyle o evde yasiyor diye dusunuyordum arastirdim oyle bisey yok dedim hic hayatimda aldatmamis demedim nereye carpitiyorsun konuyu.Bir üyenin konusunda aldatıldığınızı söylemiştiniz siz. Aldatılmıyorum demişsiniz şimdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?