- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
-
ben biraz arastirdim fakat edindigim bilgiye gire bet cevap ve aciklayici cevap vermeliyiz diyorlar heo ama babasi basik cevap vwrebilir. ilk sordugunda esim; vabalarin vajinasi olmazdedi. ikinci soruyu sirdu. demekki hala merak ediyor. digru cevap vermek cik onemliBenim de oğlum "anne senin Pipin var mı? " diye soruyor ve "Hayır annecim sadece erkeklerin pipisi olur" diyip kapatıyorum. Kısa ve net. Çünkü onlar şuanda bunları anlayacak yaşta değiller. İlerleyen zamanlarda bunları gerçekten öğrenmek için sorduklarinda ise daha detaylı bjr biçim de anlatacağız.
ben degil babasina sordugu icin babasindan bu yaniti almaliymis.. esim nasil cevaplamali? benim vajinam oldugunu biliyor. kadin oldugumuzun farkinda. ama babasini merak ediyorkarşınıza alın.ses tonunuz her zamankinden hızlı yada yavaş olmasın.ona kızlarla erkekleri ayıran bir fark olduğunu söyleyin.ileride kızların anne olacağını bu yüzden bu yüzden olduğunu söyleyin.
benim oğlumda bana soruyordu hep anne senin pipin nerde diye..kızların pipisi olmaz erkeklerin olur dediğimde de tamam anne üzülme ben gidip sana migrostan pipi alırım demişti
3 yaş için bu kadar detaya gerek var mı sizce?karşınıza alın.ses tonunuz her zamankinden hızlı yada yavaş olmasın.ona kızlarla erkekleri ayıran bir fark olduğunu söyleyin.ileride kızların anne olacağını bu yüzden olduğunu söyleyin.
benim oğlumda bana soruyordu hep anne senin pipin nerde diye..kızların pipisi olmaz erkeklerin olur dediğimde de tamam anne üzülme ben gidip sana migrostan pipi alırım demişti
Yaşıyla orantılı tepkiler veren normal bi çocuğunuz var, sakin olun. Bıcırığı da benim yerime bi öpünslm kizlar. 3 yas 9 aylik bir kizim var. babasina iki oldu senin vajinan ( minimini) varmi diye sordu. sizce nasil cevap vermeliyiz.?
bende oyuzden onem verdigim icin ve ilk cocugumuz tecburbesiz oldugumuz icin nasil cevsplayacagimizi bilemedik. once ssdece babasi hayir yok dedi. beden diye sormadi kapattik. sinra tekrsr bugun sorduSorduğu zaman eşiniz doğal bir şekilde erkeklerin vajinası olmadığını, penisleri olduğunu söylemesi gerekir. Çocuğunuzun sorularını lütfen cevapsız bırakmayın.
Pipi reyonu mu varmış orda yabenim oğlumda bana soruyordu hep anne senin pipin nerde diye..kızların pipisi olmaz erkeklerin olur dediğimde de tamam anne üzülme ben gidip sana migrostan pipi alırım demişti
neden diye sormadi. ama bugun sorusunu tekrarladine var derse o zaman girer diger konuya
belki demez sende ne var diye
bende oyuzden onem verdigim icin ve ilk cocugumuz tecburbesiz oldugumuz icin nasil cevsplayacagimizi bilemedik. once ssdece babasi hayir yok dedi. beden diye sormadi ar mı diye kapattik. sinra tekrsr bugun sordu
Çocuklar zaten bu dönemde bu soruları soruyor. Direk kestirip atmak çocuğu tatmin etmez.tekrar tekrar sorar.Başka zaman gelir babam neden ayakta tuvaletini yapıyor diye sorar.Güzel bir şekilde anlayacağı dilden detay verip konuyu kapatmak en güzel.hem bu şekilde kendi cinsiyeti hakkında özdeşim kurar.3 yaş için bu kadar detaya gerek var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?