- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi sultannazik
-
SIZ CEVAP VERENE kadar o soru tekrarlanirneden diye sormadi. ama bugun sorusunu tekrarladi
benim oğlumda bana soruyordu hep anne senin pipin nerde diye..kızların pipisi olmaz erkeklerin olur dediğimde de tamam anne üzülme ben gidip sana migrostan pipi alırım demişti
Demek ki ilk aldığı cevap aklına yatmadı ya da konuyla ilgili yeni bi sorusu var.neden diye sormadi. ama bugun sorusunu tekrarladi
Size mesaj gönderdim bu konuyla alakalı belki işinize yarar.slm kizlar. 3 yas 9 aylik bir kizim var. babasina iki oldu senin vajinan ( minimini) varmi diye sordu. sizce nasil cevap vermeliyiz.?
Ben kızıma oyuncak et bebekler aldım biri kız biri erkek bu kız bu erkek dedim sadece aradaki farkı kendi çozdü şimdi bebeklerin cinsel ayrımları kolaylaştı yapılış şekillerinden dolayıslm kizlar. 3 yas 9 aylik bir kizim var. babasina iki oldu senin vajinan ( minimini) varmi diye sordu. sizce nasil cevap vermeliyiz.?
slm kizlar. 3 yas 9 aylik bir kizim var. babasina iki oldu senin vajinan ( minimini) varmi diye sordu. sizce nasil cevap vermeliyiz.?
manzara şahane.Sorduğu zaman eşiniz doğal bir şekilde erkeklerin vajinası olmadığını, penisleri olduğunu söylemesi gerekir. Çocuğunuzun sorularını lütfen cevapsız bırakmayın.
benim oğlumda bana soruyordu hep anne senin pipin nerde diye..kızların pipisi olmaz erkeklerin olur dediğimde de tamam anne üzülme ben gidip sana migrostan pipi alırım demişti
Geçen gün benimkilere bebeklik anılarını anlatıyorum ( 2,5 ve 4 yaşındalar ). En sevdikleri şey bebekliklerini dinlemek çünkü. Sen benim karnımdayken diye başladım birden karnına nasıl girdik, ağzından mı diye sordu oğlum.O sürekli soracak siz de aynı cevabı vereceksiniz
Oğlum pipimi sorduğumda ben kızım kızların pipisi olmaz diyorum
Arada benzer içerikli bir şey olunca da aynısı mesela bikini ile pipini mi
Sakladın kızların pipiden olmaz ki şeklinde
Bu arada benimki 5 yaşında yıllardır sorabiliyor asıl soru bebek oraya nasıl giriyor buna henüz cevap yok maalesef
Anne baba birbirini sevdi sen oldun vs kesmiyor içeri nasıl girdi diye soruyor
Geçen gün benimkilere bebeklik anılarını anlatıyorum ( 2,5 ve 4 yaşındalar ). En sevdikleri şey bebekliklerini dinlemek çünkü. Sen benim karnımdayken diye başladım birden karnına nasıl girdik, ağzından mı diye sordu oğlum.
Güldüm evet ben sizi yutmuştum dedim birlikte güldük ama doğru mu Yaptım bilmiyorum. Hoş başka nasıl açıklanır ki? Şakaya vurdum unuttular sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?