- Konu Sahibi sultannazik
Çocuk deyip de geçmemek Lazım, bunların insanı nasıl zora sokacağı belli olmuyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bu sorunu cevaplamıştık " diyeceksiniz. Aynı soruyu bir daha sormaz. Kafasında başka birşey varsa onu sorar.
Aynı soruyu bir daha sorar
Okul öncesi çocuk hep tekrar sever kitabı ezbere bilir ama tekrar tekrar okutur cevabı bilir ama yine sorar
Aynı oyunu defalarca oynar
Dün anlattım derseniz bir daha anlat der :)
Miniminiyi okuyunca kahkaha attim yaa![]()
Valla cnm bilmiyorum ama komik yaniiBenimki oğlan pipi diyoruz da kızlarınkinin adı ne dese ne denir ki
Simdi hatirladim bizimkiler kuku diyoduBenimki oğlan pipi diyoruz da kızlarınkinin adı ne dese ne denir ki
valla benim kiz 7 yasindaBenimki oğlan pipi diyoruz da kızlarınkinin adı ne dese ne denir ki
ama baskasinin yanindada vajina derÇocukların sorularını havada bırakır, onları aydınlatmazsanız defalarca tekrar tekrar sorar. yok minimini yok bülübülü ne kadar saçma, adına minimini deyince öğreniyor da vajina deyince mi öğrenemiyor yapmayın allahasen, o halde bu bakış açısına göre çocuğa hiçbir şeyin doğru adını öğretmeyelim. oldu otomobile dütdüt desin o zaman nasılsa ehliyet alacağı zaman doğrusunu öğrenir "vakti gelince"
Nasıl sığdım sorularına karşı eskiden çok çok daha küçük olduğunu söyleyin.Evet cocuklar bebekliklerini dinlemeyi cok seviyor. Benim oglumda karnıma nasıl girdigini sorardı. halende aydınlanmış degil bu konudaiyide anne oraya nasıl girdim nasıl sıgdım sorular bitmiyor vesselam. nasıl beslenmiş onu bile sordu. o gene kolay bir konuydu açıklamak zor olmadı benim için tabi. oturdum göbek kordonunu anlattım. ikna oldu. durup durup farklı şeyler soruyor genede. dikkatini çekmemek ilgiyi oraya kaydırmadan anlatıyorum. bazende sormuştun anlatmıştım sana bir daha mı anlatayım diyorum susuyor o zaman.
ama bana göre cinsel bölgeleri anlatırken bunlara memede dahil farklı isimler takılmamalı. özel bölgemiz demek kafidir diyorum. bazı aileler işe sevimlilik kattıklarını düşünüp oralara farklı isimler söylüyorlar. ha kalkıpta gercek isimleride anlayamayacagı yaşlar bu yaşlar.
ama baskasinin yanindada vajina der
o zaman napicaz?
bilmemki ben ne mini mini dedim ne vajina dedimMini mini ya da bülü bülü deyince ayıp olmuyor da vajina deyince mi oluyor
iyi de çocuğunuz başkalarının yanında minimini bülübülü diye bağırarak mı dolaşıyor? Bunun hakkında konuşmaması gerektiğini öğretmeniz gerek zaten. konuşmaması gerek derken şöyle , birisi dokunduğunda vs. kesinlikle size yada babasına haber vermesi gerektiğini söylemelisiniz bunun yanlış olduğunu anlatmalısınız ama kalkıp da wolaaaa bak bende bundan var diye dolaşıyorsa başkalarının yanında bir şeyleri yanlış öğretmişsin demektir zatenama baskasinin yanindada vajina der
o zaman napicaz?
haklisiniz tabi oyle bakincada dogruiyi de çocuğunuz başkalarının yanında minimini bülübülü diye bağırarak mı dolaşıyor? Bunun hakkında konuşmaması gerektiğini öğretmeniz gerek zaten. konuşmaması gerek derken şöyle , birisi dokunduğunda vs. kesinlikle size yada babasına haber vermesi gerektiğini söylemelisiniz bunun yanlış olduğunu anlatmalısınız ama kalkıp da wolaaaa bak bende bundan var diye dolaşıyorsa başkalarının yanında bir şeyleri yanlış öğretmişsin demektir zaten
Ben hamileyken komşumuzun kızı karnıma bakmisti. Bende karnımda bir bebek olduğunu söylemiştim. Bana sen bebeği yedin mi dedi sastim kaldımçocuklar çok meraklı oluyor
![]()