Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesikızım beş buçuk aylık kaç numara devam sütü?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızım beş buçuk aylık devam sütünü muhallebi gibi bazı yiyeceklerine katıyorum. Üç haftada ancak bitiriyoruz kutuyu. Aptamilin birini mi ikisini mi alsam acaba? pre kullanıoduk yeni bitti.
Kızım beş buçuk aylık devam sütünü muhallebi gibi bazı yiyeceklerine katıyorum. Üç haftada ancak bitiriyoruz kutuyu. Aptamilin birini mi ikisini mi alsam acaba? pre kullanıoduk yeni bitti.
pre mama prematüre bebekler içinmi tam bilmiyorum ama eğer öyleyse bebeğinizin gerçek ayına göre gitmelisiniz yanı 9 aydan sonra hesaplamalısınız eğer 5 buçuk aylıksa 2 numaralı mamaya geçebilirsiniz zamanı gelmiş artık