Kızım,çok kararsızım.

ben olsam götürmezdim benim de ufak çocuğum var. ufak cocukla yollar ayrı zor oluyor. kendim giderdim.
merak etmeyin anne bebek arasındaki bağ 1 gece de kopmaz.

biz burdan kesin bilemeyiz bağ konusunda sıkıntı olur mu diye, bence bağlanma konusunda iyi bir uzmana danışın gitmeniz durumunda nasıl davranmanız gerektiğini de anlatsın. ben de bağı çok önemsediğim için ve ciddi bir olay olmadığı için 4 yıldır ayrı gece geçirmedim, mecbur kalmadıkça da düşünmüyorum. illa gidecekseniz gitmeden anlatın anne gidecek, bu gece burda olmayacak, sonra geri dönecek gibi basit şekilde. terk edildiği gibi bir algı oluşmasın. hikaye gibi de anlatabilirsiniz

Çok teşekkür ederim arabamizla ilk gitmek istedik ama o kadar yol 2 günlüğüne iki cocukla bayağı zor olacak diye uçak la gideyim diyorum ama kararsız kaldım .

21 aylık olduğu için aranızdaki bağ zedelenmez. Gitmeden sütünüzü sağarak biriktirirseniz buzlukta siz yokken her öğün içememese de günde 1 en azından tadını almış olur diye düşünüyorum.

Fırsat bu fırsat işte babaya bırakıp gidin ne olacak?
Baba da olmasa hadi zor olur kalması ama bir geceden hicbirseycik olmaz.
Siz de rahat, sakin sakin gidip gelirsiniz.
Kafa da dinlersiniz bence.
İnsanın arada ihtiyacı var böyle şeylere.
O kadar yolu değil 21 aylık 7 yaşındaki cocugumla bile gitmek istemem.
Ne çişleri bitiyor ne istekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…