Kızım ellerimden kayıp gidiyor

Evet maalesef karşısındaki adam yüzünden değil ailesi yüzünden kız bu halde. Kız sevdiği, güvendiği kişinin kırıcı sözlerine üzülmüyor. Zarının gittiğine üzülüyor. Çok acı... O çocuktan önce; cinselliği, kirli, ayıp, kadınların yüklenmesi gereken günah, alnındaki kara leke olarak hissettiren herkes suçlu.

uzmana gitmelisiniz zaten.. beklemeniz hata.
yalnız, gönüllü bile olsa cinselliği yaşamanın ilişkinin bir gereği olduğuna inanmış ve
erkek arkadaşını kaybetmekten korkmuş olabilir.
o yaşlarda özgürlük, bireysellik duyguları üst seviyede olur biliyorsunuz.
yaşarım ne olacak ki diye düşünmüş ama kaldıramamış olabilir.
bunun sorumluluğunu üstlenmek için çok genç..
tabi yaşıtı olup evlenene çocuk yapan kızlarımızı da okuyoruz bu forumda..

cinselliği merak etmesi, yaşamak istemesi tuhaf değil..
bu toplum normlarında şu an kendini değersiz hissediyor.
bir an önce bu histen kurtarın onu.

inanç kısmına gelince, herkes farklı düşünebilir bu konular da yasak ama,
yine de belirtmeden geçemeyeceğim..
yanlış olduğunu düşünüyorsa aile içi değerleriniz doğrultusunda (bunun sınırlarını siz bilirsiniz çünkü dini ritüelle artık dua namaz neyse ) duygu ve düşüncelerini arındırsın..

Ben bu konuda kizima hicbir zaman baski olusturmadim bana senin guvenini kirdim degil mi dedigin de bile hayir kirilmadi ben dikkat et derken bundan bahsetmiyordum dedim onu rahatlatiyorum inanin baski olusturmuyorum ama yasadigimiz cevre de iyi gorulmuyor bu konular kendini o konuda baski altinda hissediyor

Kendini anca operasyonla iyi hissedecegini soyluyor psikolojik destek beraber bunu istiyor hic yasanmamis saymak icin olabilir ne dersem ne yaparsam dediklerimin suresi yarim saat oluyor kendini buna alistirmis bilmiyorum yazdiklarinizi da kendim soylermis gibi de okuyorum ama normal kabul gormuyor bundan sonra zaten kendini nasil mutlu hissedecekse o sekilde olmali

operasyon yaptıracaksanız da iyi araştırın.
doğru düzgün bir doktora gidin.
Bu konuda tsk dusundugum saglik hijyen kosulu geri kalan hicbiri onemli degil acikcasi m evlilik bile yok onunde bekle diyorum . Ama evlencegim insan icin mi istiyorum bunu kendimi iyi hissetmek icin diyor o yuzden arastiricam bakalim . Bu jonuyla ilgili bilgiler nerede?

gökçen erdoğan var o ankarada ama, belki yazıları vardır.

Ah dusunmedim degil ama istemiyor iste ben daha onceddn bilseydim anlatsaydi bana varya tek derdi kendiymis onun belli ki

Lütfen öncelikle sakin olun.Kızınız hayatta canına bir zarar gelmesin.Gençlikte insan bazı hatalar yapar ona lütfen destek olun annesi olarak sarıp sarmalayın yalnız bırakmayın ve en önemlisi profesyonel destek alın.

Duzenli olarak istiyorum zaten gitmesini zaten o rahatlayacagi icin doktorunu artik arkadasi gibi goreceginden eminim de . Ama binlerce kiz belki ailesind acamiyor kendince cozum dedigi seylerin arkadasindzn gidiyor bu yuzden yorum yaparken acimasiz olmamaliyiz degil mi? Bu estetik konusunda biri sanirim anne olnayi haketmiyorsunuz sahtekar yazmis bana kalkmiz sahtekarim ben anne olamam diyor? Birsuru kiz var dusunun ya

zar diktirme operasyonu olmak istiyor siz de destekliyor musunuz?

Kendini iyi hissedecekse napmaliyim? Gerekli olmadigini soyledim eksik olmadigini soyledim buna sartlanmis sekilde iyi gelecegini soyluyor. Siddetle nasil karsi cikabilirim?

şiddetle karşı çıkmalısınız tabi ki. böyle bi saçmalık olabilir mi? daha 18 yaşında, iu an yaşadığı şeyi sindiremiyor bi de bıçak altına mı yatsın. siz uzman desteği alın zira 50 sayfa da yazsak size faydamız dokunmaz.

Alacagiz zaman ravdevusunu olusturduk. Sizin sacmalik dediginiz sey onun olmasini yada kendini mutlu hissedecegi birseyse nolacak? Nasil mutlu olacaksa oyle kalkil ben zorlamiyorum

En bas tabiki operasyon degil surecikiz nasil gidecekse ona gore ve hala kararli olursa iyiyim ama hala bunu istiyorum bu sskilde rahatlayacagim derse o. Bana da anlamsiz gelebiliyor sacma da , iyi olmayi bunu sart gormus inanin

Sen annesi olarak kizina bu sekilde davranin hayvani bir bul.
Mümkünse kösede sikistir, tehtit et. Kizimla ilgili öyle böyle konusan cocugu ben ne yaparim biliyor musun?
Elinden geleni ardina koyma bu konuda. O cocugu bul icabina nasil bakacaksan bak, o ayri.
Kiziniz üstesinden gelemiyor bir uzmana gitmeniz sart.
Bu dönemde hep yaninda ol.
Ilk zamanlar agir geliyor iste ama gececek. Beraber atlaacaksiniz.
Benim de kiz evladim var. Henüz dört yasinda ama onun ne kadar güclü oldugunu, herseyi yapabilecegini asiliyorum.
Kimse günün birinde onu basit seylerden üzemesin diye ne kadar degerli oldugunu söylüyorum. Yine de hata yaptiginda anne beni seviyorsun dimi diyor ya, icim parcalaniyor acaba hatayi nerde yaptim diye. Hatam olmuyor mu oluyor cok..
Bir erkek kizlerimizi üzen mümkünse son sey olsun.
Hayata bakislari namustan ibaret olmasin.
Biz de konusuyoruz esimle böyle bir durumda ne yapardik diye, gercekten umrumuzda olmazmis onu anladik. Kizimiz icin sorun yoksa bizim icin de yok. Onun bir damla göz yasina degebilecek hicbirsey yok. Ama onu üzenin yakasina yapisirim o ayri.
Ben yurt disinda yasadigim icin bu kadar rahatim. Ama Türkiye de olsam hic ama hic olmasi o cocugun babasina kadar gider sikayet ederdim. Duruma göre yani, kizina da göstermis olurdun. Onun köpekligi bu durum. Kizinin hicbir sucu yok.
Keske yakinlarinda olsam da bir ablasi olarak konusabilseydim kizinizla.
Hepimizin evladi var, hicbirsey onlarin mutlulugundan, sagligindan önemli degil.

Uzman onu rahatlatacaktır merak etmeyin sadecw yaptıgı hatanın altında edildiği için çözüm arıyor kendince.Anne okarak z at en yanındasınız kolay anlatabilmesi için desteksiniz uzman eşliğinde herşey çözüme kavusur inşallah.Sadece kızınıza koşulsuz güvendiğinizi hissettirin.Artık çağımız o kdr kötü ki sen pırlanta gibi yetiştirsende çevre her türlü pisliğe bulaştırıyor çocuklarımızı.Allah yardımcınız olsun

Aslinda yerini ogrendim de kizim istemiyor iste tek derdim uzulmesi bunu yasamasi degil aklim almiyor ya gercekten bakin . Karsisina gecip kandirdim demek muhtacsin artik demek ben gormedim boyle birsey benim esim evlenmeden once ne boyle konulari sordu bana ne merak etti nede ilk gece bakti varmi diye ....

Sen kizin sonucta o cocugun icabina bakmak hakkin yani, söylemene gerek yok. Ama tabi benim düsüncem bu. Giden baya bir hirpalardim esegi. Ay duramiyorum yerimde. Yenim kiyamadigima, geceler boyu uyumadigima, cani yansa agladigim evladima böyle yapacak biri ha. Ah ben onu ne yaparim.
Kizinin asil derdi kandirilmis olmasi mi, yoksa giden zar mi.
Zar ise cözümü var, hatta önemi yok.
Ama öteki yikim cok daha beter. Kendini pis hissetmesi falan cok aci.
Gececek bu dönem ama asla yalniz birakmayin, kisa tatil ypain. Hatta mümkünse bu konuda rahat filmler diziler izleyin.
Bakis acisi degissin. Yani bu sekil yetismis biri oldugu icin kendini degersiz hissediyor. Önemi olmadigini ima edecek bircok yapim vardir, acip izleyin. Hep yaninda olun, kiyamam yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…