- 24 Eylül 2010
- 6.179
- 20.224
- 548
- Konu Sahibi Prensesannesiidlr
-
Evet maalesef karşısındaki adam yüzünden değil ailesi yüzünden kız bu halde. Kız sevdiği, güvendiği kişinin kırıcı sözlerine üzülmüyor. Zarının gittiğine üzülüyor. Çok acı... O çocuktan önce; cinselliği, kirli, ayıp, kadınların yüklenmesi gereken günah, alnındaki kara leke olarak hissettiren herkes suçlu.27 yasindayim hiç böyle dua etmedim. 18 yaşındaki bir genç kızın bu şekilde dua etmesi de çok anormal. Kusura bakmayın ama bu durumu ona siz aşıladiniz sanıyorum. Yazık, uzuldum. Dua edilecek pek çok sey varken kız oturup zar için dua etmiş.
Bu konuda tsk dusundugum saglik hijyen kosulu geri kalan hicbiri onemli degil acikcasi m evlilik bile yok onunde bekle diyorum . Ama evlencegim insan icin mi istiyorum bunu kendimi iyi hissetmek icin diyor o yuzden arastiricam bakalim . Bu jonuyla ilgili bilgiler nerede?operasyon yaptıracaksanız da iyi araştırın.
doğru düzgün bir doktora gidin.
gökçen erdoğan var o ankarada ama, belki yazıları vardır.Bu konuda tsk dusundugum saglik hijyen kosulu geri kalan hicbiri onemli degil acikcasi m evlilik bile yok onunde bekle diyorum . Ama evlencegim insan icin mi istiyorum bunu kendimi iyi hissetmek icin diyor o yuzden arastiricam bakalim . Bu jonuyla ilgili bilgiler nerede?
Ah dusunmedim degil ama istemiyor iste ben daha onceddn bilseydim anlatsaydi bana varyaYa allah ini seversen bul o p.c i haddini bildir hatta adını çıkar neymiş anlasin bir kıza bunu yapmanin ne demek olduğunu ahlak siz diye baksa kadınlar ilişkiye giren erkeklere belki anlarlar .
Ama bizim ülkemizde o yok kadın mı yaptı or.uspu olur .a bak o geçiyor derler tecavüz olur kaltak birde zorla almış gibi davranıyor derler .
Neden kadınlar kaşa.r erkek kaşa.r olamaz mı hergun biriyle yatar bulamazsa ara essege tavuga şimdi son moda kediye teca.vuz eder olmadı devletin her ay ihtiyacı mi gider diye verdiği parayla pavyon.a gider o ehli müslim olur tecavüze.
Uğrayan kaşa.r bunlardan âlâ kaşa.r mi var onların yaptığı gibi yolda yolakta görünce e bak pavyondan çıkmıyor oruspu erkek diye laf atsalar ama yok o erkek demi allah kahretsin bu toplumu da bu erkek musevfettelerini de 5 yasindaki çocuk küfür edebiliyorken bu iyi günler adam gibi egitemeyeceklerse bakamayacaklarsa niye dogururlarki cidden cildirdim suan kopekte dogurur insandan daha iyi annelik yapar hatta kim nerde kimin hayatini karartiyorsa allah binbir belasini versin yine banlanacagim ama soylemeden yapamayacağım ERKEGIN ORUSPUSU DOLU SOKAKLAR
Lütfen öncelikle sakin olun.Kızınız hayatta canına bir zarar gelmesin.Gençlikte insan bazı hatalar yapar ona lütfen destek olun annesi olarak sarıp sarmalayın yalnız bırakmayın ve en önemlisi profesyonel destek alın.Iyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamışkızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim
Bu konuda tsk dusundugum saglik hijyen kosulu geri kalan hicbiri onemli degil acikcasi m evlilik bile yok onunde bekle diyorum . Ama evlencegim insan icin mi istiyorum bunu kendimi iyi hissetmek icin diyor o yuzden arastiricam bakalim . Bu jonuyla ilgili bilgiler nerede?
Kendini iyi hissedecekse napmaliyim? Gerekli olmadigini soyledim eksik olmadigini soyledim buna sartlanmis sekilde iyi gelecegini soyluyor. Siddetle nasil karsi cikabilirim?zar diktirme operasyonu olmak istiyor siz de destekliyor musunuz?
Kendini iyi hissedecekse napmaliyim? Gerekli olmadigini soyledim eksik olmadigini soyledim buna sartlanmis sekilde iyi gelecegini soyluyor. Siddetle nasil karsi cikabilirim?
Kendini iyi hissedecekse napmaliyim? Gerekli olmadigini soyledim eksik olmadigini soyledim buna sartlanmis sekilde iyi gelecegini soyluyor. Siddetle nasil karsi cikabilirim?
Aslinda yerini ogrendim de kizim istemiyor iste tek derdim uzulmesi bunu yasamasi degil aklim almiyor ya gercekten bakin . Karsisina gecip kandirdim demek muhtacsin artik demek ben gormedim boyle birsey benim esim evlenmeden once ne boyle konulari sordu bana ne merak etti nede ilk gece bakti varmi diye ....Sen annesi olarak kizina bu sekilde davranin hayvani bir bul.
Mümkünse kösede sikistir, tehtit et. Kizimla ilgili öyle böyle konusan cocugu ben ne yaparim biliyor musun?
Elinden geleni ardina koyma bu konuda. O cocugu bul icabina nasil bakacaksan bak, o ayri.
Kiziniz üstesinden gelemiyor bir uzmana gitmeniz sart.
Bu dönemde hep yaninda ol.
Ilk zamanlar agir geliyor iste ama gececek. Beraber atlaacaksiniz.
Benim de kiz evladim var. Henüz dört yasinda ama onun ne kadar güclü oldugunu, herseyi yapabilecegini asiliyorum.
Kimse günün birinde onu basit seylerden üzemesin diye ne kadar degerli oldugunu söylüyorum. Yine de hata yaptiginda anne beni seviyorsun dimi diyor ya, icim parcalaniyor acaba hatayi nerde yaptim diye. Hatam olmuyor mu oluyor cok..
Bir erkek kizlerimizi üzen mümkünse son sey olsun.
Hayata bakislari namustan ibaret olmasin.
Biz de konusuyoruz esimle böyle bir durumda ne yapardik diye, gercekten umrumuzda olmazmis onu anladik. Kizimiz icin sorun yoksa bizim icin de yok. Onun bir damla göz yasina degebilecek hicbirsey yok. Ama onu üzenin yakasina yapisirim o ayri.
Ben yurt disinda yasadigim icin bu kadar rahatim. Ama Türkiye de olsam hic ama hic olmasi o cocugun babasina kadar gider sikayet ederdim. Duruma göre yani, kizina da göstermis olurdun. Onun köpekligi bu durum. Kizinin hicbir sucu yok.
Keske yakinlarinda olsam da bir ablasi olarak konusabilseydim kizinizla.
Hepimizin evladi var, hicbirsey onlarin mutlulugundan, sagligindan önemli degil.
Aslinda yerini ogrendim de kizim istemiyor iste tek derdim uzulmesi bunu yasamasi degil aklim almiyor ya gercekten bakin . Karsisina gecip kandirdim demek muhtacsin artik demek ben gormedim boyle birsey benim esim evlenmeden once ne boyle konulari sordu bana ne merak etti nede ilk gece bakti varmi diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?