Kızım ellerimden kayıp gidiyor

Birliktelik yaşadığı kişiden veya çevresinden dolayı kendisini öyle hissediyordur. “Bunu yaşadığın için iğrenç bi pisliğim” yerine “yaşadıysam yaşadım kimseyi ilgilendirmez” düşüncesine varması için çevrenin de değilmesi gerekiyor bence. Paikolog değilim. Bence diyebiliyorum. Kızınızı çooook iyi anlıyorum.

Konu sahibi sizden nefret ettim resmen. Kizina neler empoze etmissiniz boyle?
Bu cocuk ben kirlendim ben pisim gibi cumleleri kuruyorsa yillardir sizin tu kaka demelerinizi duydugundandir!
Bu saatten sonra ne kadar anlayisli ve motive edici konussaniz da bi faydasi yok cocuk icinizi biliyor sizin.
O yuzden mu.kunse konuyu acmayin kurcalamayin profesyonel destek alın.
O fıstık burayı okursa da hic uzulmesin. Yillardir korudum falan ne demek? Bacal aran senin koruman kollaman gereken vir miras ya da hazine degil!
Beden senin. Istemissin yasamissin. Fogru zaman dogru kisi olmamis belki ama dunyanin sonu degil.hatta herhangi bir son degil. Sen hala ayni sensin degismedin.
Bundan sonrasi icin hayatina aldigin kisileri daha iyi secmelisin yapman gereken tek sey bu.

Arkadaşım ne diyorsun sen ben kızını böyle buyutmedim diyorum sana ne kırmızı kurdelenin anlamından ne bunun önemini vurgulayacak bir davranışta bulunmadim. Kalbimi kırıyorsunuz gerçekten

Bu kurduğunuz cümleleri ben daha fikir almadan da söyledim bunları empoze etsem nu şekilde yaklaşmam herhalde değil mi ? Kirlilik duygusu olarakta aşılamadım kızıma bu yüzden mi nefret ettiniz benden

Konu bi banamı garip geliyo.
Kızın konuşmaları düşünceleri annenin kendince bişeyler yapması.bilmiyorum da yalnız bile bırakmaya gelincek bi ruh hali değil diye düşünmüyorum.

Napsın belki eli mahkum belki kredi borçları var belki evi kira ödemek zorunda belki eşinden ayrı evi geçindiriyor. Bazen insanlar çalışmak zorunda kalabilir
Konu bi banamı garip geliyo.
Kızın konuşmaları düşünceleri annenin kendince bişeyler yapması.bilmiyorum da yalnız bile bırakmaya gelincek bi ruh hali değil diye düşünmüyorum.

Konuyu açtığından beri onu asla yalnız bırakmıyorum izin aldım zaten işten
Konu sahibi öncelikle zor bir durumla karşı karşıyasın sabır diliyorum. Bazı yorumlara bakıyorum da TR dışında bir yerden yazıyorlar sanırım. Ne dersek diyelim içinde yaşadığımız bir çevre ve kültür var. Bundan tamamen kendimizi soyutlamamız (bu da bir seçenek tabi) ama kolay değil. Ayrıca nasıl ki "ne istersem onu yaşarım" kafası varsa "ne istersem yaşamamalıyım sonuçları olabilir" kafası da mevcut. Yani beni yargılayamazsınız deyip karşınızdaki kişiyi yargılamanız da çok ironik gerçekten. Kız belki sadece karşı taraftan gördüğü olumsuz tutum sebebiyle bu psikolojiye girmiş olabilir. Bu aşamada kendi isteğiyle olup olmamasının bir anlamı kalmıyor ki.

Konu sahibi, kızınızın kendini algılayış şeklinde travmatik hatalar var. Bence zaman kaybetmeden uzmana başvurmalısınız. Buradaki yorumlar sadece kafanızı bulandıracak diye düşünüyorum.

Cinsel bir hastalık kapmış olabilir, ya da hamilelik riski de olabilir, bir doktora götürün. Cinsel ilişki yaşamak pis bir şey değil, aksine doğru bir yaşta bunu yaşaması çok iyi. Sadece bunu türkiye'deki evlilik için bakire kadın arayan erkek tipleriyle yapmamasını önerin, çünkü onlar kızınıza kendisini kötü hissettirir ancak. Ayrıca kızlık zarı diye bir şeyin kadınların %60ında olmadığını, ve vajinanın üç ay ilişkiye girmezse tamamen eski haline döneceğini, yani bu açıdan bir şey kanıtlamaya ihtiyacı olmadığını söyleyin. Bu yaşadığı ilişkiyi unutup hiç yaşamamış gibi hayatına devam edebilir. Yani aslında tıbben onun bakire olup olmadığını 3 ay sonra doktorun bile anlaması mümkün değil. İsterseniz bu konuyu araştırabilirsiniz. Vajina esnek olduğu için eski haline 3 ayda dönüyor. Kızlık zarı dikimi falan tamamen bizim doktorların para kazanmak için uydurdukları hikaye.

Zaten karşısında ki bunu sormaz ki seven insan soramaz zaten böyle birseyi. Ne kadar ben yanında olsam da yaşadım çevre yaşıtları arasında hoş olmadığı için kendini de suçlu hissediyor. Ve çocuğun bu durumu kötü olarak anlatması işi zorlaştırıyor tabiri caizse eğlenilecek kız tarzinda şeyler dilim varmadı demeye

18 19 yaslarinda bana da bir polis dadanmisti surekli beynimi yikamaya calisiyordu bazn herseyi yasariz birlikte olmayiz.bazn de birlikte olurux ama ben seni asla birakmam daha neler diyordu elde etmek icin tabi ben kiziyordum sen nasil benden boyle seyler isteyebiliyorsun diye bi gun senin ablan varmis ayni seyi yasasa ne hissedersin dedim o da bana ablami karistirma dedi.bende ablana gelince nasil sinirleniyorsun bende baskasinin kiziyim ablasiyim dedim engelledim.cok sukur dedigi hic biseye kanmadim.eger oyle bi durum olsaydi benim annem bu kadar anlayisli olmazdi sizi tebrik ediyorum umarim kiziniz bu donemi atlatir

Mutlaka psikologa götürün .

Konu sahibinin kizinin boyle birsey evlilik oncesi yasamasini istemiyor olabilir.
Gayet normal bir istek. Ama kizina bunu yasadigi icin de kizmiyor hatta uzulmesin diye destek cikiyormus. Ona gore yuklenmeyin bence konu sahibine.

O sere*siz kizina cok agir seyler soylemis. Birde toplum baskisi malum.
Psikologa gotur evladini konu sahibi.
Hatta kizina, ilk once psikologa gidelim sonra operasyon konusunda karar verirsin diyebilirsin. Kacmiyor ya operasyon sonucta istedigi zaman yaptirir..oyle diyebilirsin.

Yapılacak sey aslinda o kadar basit ki. Cinselligi mesrulastirmaniz lazim. Bekaretin gitmesi iyi artik cinsel anlamda daha aktif olabilirsin bi engelin kalmadi. Saglik problemi dogurmayacaksa arzuladigin her erkekle birlikte olabilirsin. 18 yasinda yaşanan orgazmlar cok kuvvetlidir ve ileri yaslarda asla geri gelmez. Vucut diriyken sevismenin yeri asla doldurulamaz. Seks yapmak dunyadaki yegane seydir vucut buna endekslidir. Evrim bile uremeye dayanir. Hayatin gerçekleri bunlar gerisi zaten insanlarin kafalarinda uydurduklari sacma sapan dunyalar. Bence artik sekse tesvik edici konuşun. Çünkü olmasi gereken zaten bu dogaya karsi gelmek sacma. Yasamamis olsaniz bile babanla evlenmeden bi cok insanla birlikte oldum sectim begendim aldim benim kararimdi deyin. Deyin yani nolcak şunları yalandan sen pis degilsin demekle olmaz ki hic inandirici degil yillarca fanusta buyut sonra bosver de yer mi yemez.

Sekse teşvik edici konuşmak mı?? 18 yaş resmî olarak reşit olabilir ama henüz lise son öğrencisi oluyorlar. Bu dönemde tek düşünmesi gereken dersleri tabiki flörtleri olabilir ama arzuladığın her erkekle birlikte ol diye nasıl tavsiye verebiliyorsunuz? Üstelik etrafta bunu suistimal edecek o kadar adam varken hayret.

Kızını karşına alacaksın kendine gelmek için bir tokat istermisin diyeceksin sen temizsin sen meleksine bağlayıp arabesk yapmayacaksın hiç önemli bir konu değil ilerde istersen ihtiyaç duyarsan diktiririz ki inan bana bunun bir önemi yok! Bugünden itibaren göz yaşı istemiyorum ayrıca psikolog gidiyoruz şimdide canım kek istiyor yapta anne kız yiyelim sonrada ders çalışman lazım sınav geliyor sınavdan daha önemli bir durum yok ve bu konu kapandı nokta diyeceksin

Bu yorum tam benim yaptığım aslında yap poğaça falan da ellerinden yiyelim derim ama yerken bile arabesk kolayını bulsa hamurundan konuyu oraya bağlar. yorumunuzu çok sevdim bunu kesinlikle göstermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…