- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.583
- 498
- Konu Sahibi Prensesannesiidlr
-
Asıl l sizin gibiler ıslah olsa da evlatlarımız rahat bi nefes alsa.Allah ıslah etsin siz ve sizin gibileri
Egitimci nasıl olur benden öğrenmeyin zaten, açın iki- üç rehberlikle ilgili kitap okuyunKesinlikle erkeğe de aynıdır yazdıklarım. Ben anneye demedim ıslah lafını ayrıca. Yengenc isimli üyeye yazdım, anne sordu. Eğitimci nasıl olur sizden öğrenecek degilim. Hoşçakalın.
Pedagojiyle ilgili kaç kitap okudugumdan size ne? Sayısını dahi tutamazsınız yazacak olsam. Eğitimimi almasam zaten eğitimci olamazdim. Bildikleri sınıfa rehberlik yapılmasından ibaret olan bir forum takipçisiyle bunları konuşmak istemiyorum ayrıca. Lütfen artık alıntılamayın. Zira yazmayacağım.Egitimci nasıl olur benden öğrenmeyin zaten, açın iki- üç rehberlikle ilgili kitap okuyun
Belki sınıf rehberliginiz vardir
Gerçekten mi? Belki ben de egitimciyimdir hatta burda oooo o kadar bu konularla ilgili kitap okudum ki sayısını ne siz sorun ne ben diyeyim diyebilirim değil mi? "Ortamlarda öyle dersin kim bilecek" diye bir sosyal medya sözü vardir ya tam ona uyuyor sonuçta. Ki dediğiniz üyeyi de okudum..konu sahibinin kızı da burayı okuyormus. Aynı şeyi yaşayan birine" Allah ıslah etsin" derseniz konuyu okuyan da aynı ruh halinde devam eder değil mi? Sonuçta o da aynı şeyi yaşamış ve onun pişmanlığını yaşıyor şu an... Bir de o zaman ben de diyeyim beni alintilamayin. Zira cevap verip beni alintilamayin demek biraz komik oluyor. Bakalım dediğiniz şeye siz uyacak misiniz..merakla bekliyorum. Yoksa dediğimi yap, yaptığımı yapma grubundan misiniz göreceğiz.Pedagojiyle ilgili kaç kitap okudugumdan size ne? Sayısını dahi tutamazsınız yazacak olsam. Eğitimimi almasam zaten eğitimci olamazdim. Bildikleri sınıfa rehberlik yapılmasından ibaret olan bir forum takipçisiyle bunları konuşmak istemiyorum ayrıca. Lütfen artık alıntılamayın. Zira yazmayacağım.
Okumuştur, belki daha fazlasını Okumuştur.Gerçekten mi? Belki ben de egitimciyimdir hatta burda oooo o kadar bu konularla ilgili kitap okudum ki sayısını ne siz sorun ne ben diyeyim diyebilirim değil mi? "Ortamlarda öyle dersin kim bilecek" diye bir sosyal medya sözü vardir ya tam ona uyuyor sonuçta. Ki dediğiniz üyeyi de okudum..konu sahibinin kızı da burayı okuyormus. Aynı şeyi yaşayan birine" Allah ıslah etsin" derseniz konuyu okuyan da aynı ruh halinde devam eder değil mi? Sonuçta o da aynı şeyi yaşamış ve onun pişmanlığını yaşıyor şu an... Bir de o zaman ben de diyeyim beni alintilamayin. Zira cevap verip beni alintilamayin demek biraz komik oluyor. Bakalım dediğiniz şeye siz uyacak misiniz..merakla bekliyorum. Yoksa dediğimi yap, yaptığımı yapma grubundan misiniz göreceğiz.
Okumuştur, belki daha fazlasını Okumuştur.
Ama ne okudu? Eğitimciyim deyip, üstüne burda allah ıslah etsin diyebiliyorsa hiç okumasaydı daha iyiydi.
Şu genç kızların tek varlığının bakirelik olduğunu o kadar aşıladık ki onlara... Bir birey olamadılar. Onları o yapan, tek saygı duyulması, onaylanması gerekenin bakirelik olduğunu öğrettik onlara.. Oysa o beden onların, onlar istemedikleri sürece kimse dokunamaz! Kimle beraber olduklarını onlar seçer ve bakire olmadıklarında onlar ikinci el kadınlar değillerdir!
O sadece bir parça, hatta bazı kadınlarda o zar bile yok. Düşünsenize ne canlar gitmiştir o zar olmadığı için, esnek olduğu için ve ya geride olduğu için. Yüzlerce, milyonlarca kadının öldürülme nedeni bu...
O hala aynı kişi ve bakire olup olmaması ondan bişey eksiltme. Bunu ona anlatın. Ve öyle düşünmeyen insanları hayatına almaması ve bu konuda eziklik yaşamaması için onu telkin edin. Bir psikologla görüştürün.
O pırıl pırıl ve çok özel. Bakire olması onu tanımlamaz, kirli yapmaz...
Ve anneler lütfen kızlarınıza baskı yapmayın!
Ve yalvarırım namusu kızlık zarıyla eşleştiren erkek çocukları yetiştirmeyin!
Yalvarırım.
Namus kadına özgü ve ya kızlık zarı ile alakalı değildir.
Kalp ile, vicdan ile alakalıdır!
Artık bunlara bir son verin.
Bakire olup olmamak kişinin kendi kararıdır.
Lütfen terkedin bu düşünceyi ve bu gerçekleri kabule geçin!
Islah edecek neyi var hanımefendi? Kadın sizin gibi tüü edepsiz ar namus gitti diyip iki bacak arasına bakmıyor. Çokta haklı bir şekilde konuşmuş.Allah ıslah etsin siz ve sizin gibileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?