Kızım ellerimden kayıp gidiyor

Kızınız okuyorsa eğer ben de ona şunu demek istiyorum; seni bekaretinle ayıplayan zihniyetle benim hamileyken göbeğime "aaa sevişmiş" diye gözlerini belertip bakan zihniyet aynı insanlara ait.
Yani kimse sana günaha girmiş diye bakmıyor, maksat kusur bulmak olsun. Yoksa iş günahta olsa evli barklı kadının göbeğine de takmazlardı kafayı. O yüzden sen kimsenin ne düşündüğüne bakma, herkes bi başkasının günahının bekçisi olmuş zaten.

Kırmızı kuşak denen şeyin çağ dışı olduğunu anlatarak başlayabilirsiniz. Sanırım biraz muhafazakar yapıda aileniz var, o yüzden bu kadar kötü hissediyor. Kırmızı kuşaktır, bekarettir bunların öyle önem verildiği kadar hayati şeyler olmadığını anlatmalısınız.

Nasıl bir pislikmiş o ya umarım iki yakası bir araya gelmemiştir yarabbim evlatlarımızı korusun böylelerinden sizinki mutlu sonla bitmiş ne güzel ömür boyu mutlu olursunuz eşinizle inşlh

Farkında değil ki, kendini onun ile düzeleceğine şartlamış
O yüzden önce doktora giderse, onunla konuşunca ve ilaç tedavisine başlayınca vazgeçebilir bile

Kafasındaki belli şeyler oturunca operasyondan vazgeçer bu sadece kendini kandırmaktır birlikte olduğu kişi laflarıyla onu bu hale getirmiş olabilir burayı tavsiye edin isterseniz ? Sürekli namaz kılıp tövbe ettiğinden bahsetmişsiniz takıntı hastalıklarının çoğu böyle başlar dua takıntısı dua etmediği zaman başına kötü bir şeyler geleceğini düşünme bunların önünü almanız lazım her şeyin fazlası zarardır insana

Soyledim sen eksik degilsin diye ama ben boyle hissediyorum olayim soz toparlicam eskisi gibi ama bpyle yapamam diyor sartlandirmis amac onun orda olmasi kanama olmasi vs. Degil
O zaman önce psikolog.
Sana hak verecek terapiden sonra bence.
Keşke bu kadar etkilenmeseydi.
Aile yapınız, çevreniz muhafazakar mı? Küçük yerde mi yaşıyorsunuz? Olumsuz dedikoduların etkisinde mi büyüdü?

Ya da belki çocuğun söyledikleri onu depresyona itti. Aklıma geliyor az çok ne diyebileceği.

En yakın tarihe randevu alın, şehrinizi yazın tanındık klinik psikolog bilen önerir belki

Kıyamam ya.
Muhtemelen bu şekilde kimse senle evlenmez vs demiştir o şerefsiz.
Öncellikle lütfen psikolog yardımı alın.
Sonrasında hala istiyorsa operasyonu da yaptırın.
Ahlak bekçiliği yapanlar kocaları olmadan mefes alamayan tipler.
Hayattaki tek başarıları insan yerine konulacakları yer kızlık zarı diye düşünenler.
Lütfen geç olmadan götürün.

Bence çok acil psikologa gdin ve kızmayn hangimız hata yapmıyoruz ki koskoca insanlar bile hata yapiyor ben senin arkandaym ne olursa olsun benim kızımsn deyip arkasnda oldugunuzu hissettirin kendine birsey yapmasn snra düzelince kntrol altında tutarsnz sıkınti olmaz

Böyle hassas bir konuda kim densizce yorum yapabilir ya.İnsanız insan duygularımız var bizimde hepimiz hatalar yapabiliriz evlatlarımız var yarın öbür gün bizde böyle bir durum yaşayabiliriz.Sizi tebrik ediyorum kızınızın yanında olduğunuz için psikolojik destek aldırın mutlaka arkadaşlarım zaten söylemiş ama cinselliğin pis birşey olmadığını bir uzman yardımıyla anlatın kızınıza çok zor bir durum rabbim yardımcınız olsun

Senin bu cocugun ailesini bulup ogullarinin yaptigini anlatman lazim. Yoksa ogullari sagda solda konusmaya devam eder. Bu cocugu susturman lazim. Gerekirse tehdit et. Kizini bu da depresyona iter tabi.

Senin bu cocugun ailesini bulup ogullarinin yaptigini anlatman lazim. Yoksa ogullari sagda solda konusmaya devam eder. Bu cocugu susturman lazim. Gerekirse tehdit et. Kizini bu da depresyona iter tabi.
Bencede o cocugun konusmasini onlemek icin gidip konusmasi gerekiyor annenin... gerekirse sadece çocuğu cekip konusulmali sagda solda konusmasin diye..

Ben direkt psikiyatrist diye düşündüm aslında, ağır bir travma yaşıyor çünkü
Uzman değilim ama ilaç desteği almadan kolay kurtulamaz gibi...
Psikiyatrm bana terapi Alman gerek, ilaçla çözülmez depresyon dedi. Psikoterapi yapan/eden psikiyatr ile devam ettim. O iyi geldi bana.

Ayy off ne operasyonu allah aşkına.Hemen şu an randevu almanız araştırma yapmanız lazım psikolog için sizin.
Mümkünse ergen psikoloğu olsun alanında uzman biri olmasına dikkat edin.
Gerekirse zorla götürün ama götürün yani biz buradan ne desek boş.
Malesef kızınızın bu düşünceleri de vajinismus yaşayan insanlarda bu ikiyüzlü pis toplumun ayıbıdır.
Kız çocuklarına önce kendisine saygı duymayı öğretmeliyiz hiçbir erkeğin onu kirletemeyecegini onun bedeni onun kararı olduğunu anlatmalıyız.

Bencede o cocugun konusmasini onlemek icin gidip konusmasi gerekiyor annenin... gerekirse sadece çocuğu cekip gozdagi verilmeli sagda solda konusmasin diye..
Bencede... herkes o konuyu kacirmis tabi ... belkide kiz bu yuzden intihar dusunuyor, herkese rezil oldugunu dusunerek. Toplum baskisi insani daha da bunalima surukler. Anne acil halletmeli

Psikiyatrm bana terapi Alman gerek, ilaçla çözülmez depresyon dedi. Psikoterapi yapan/eden psikiyatr ile devam ettim. O iyi geldi bana.
Evet işte değişiyor duruma göre ama dediğin gibi en iyisi terapilerle desteklenen tedavi süreci.
Ben zamanında öyle yapmıştım, anksiyeteme çok iyi gelmişti. Doktorum ilaç tedavisine başladı, ardından psikologuna yönlendirip terapi almamı sağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…