Kızım ellerimden kayıp gidiyor

Operasyonu şimdi sıkıntıları oldugunu okumustum.genelde evlenecekleri zaman yaptiriyorlar. Genital estetik bolumde yazanlar var bakinnisterseniz.Bunu ona söyleyin sen istersen yaptiririz diyin. Hayatina ciddi biri girsin nisanlaninca diyin. Teselli etmek maksadiyla. Ki istiyorsada yaptirabilirsiniz.
Babasinada söylemeyin bence. Anne kiz aranizda sir kalsin. Babasi simdi abartir kizin psikolojini daha cok bozar uzerine gider falan.
Biri daha yazmis kiziniz tehdit ediliyor olabilir. Sorun belki o yuzden bu kadar bunalima girdi. Resim falan birseyler varsa elinde ve belkide tehdit etti cocugu o sekilde oldu. Bunlari sorun guzelce. Ne ursa olsun yanindayim diyin.
Psikologdan destek alin acilen.
Kiziniza oldu bitti canim farzetki dustun diyin bir yara aldin. Unut o cocukla yasadiklarinizi diyin. Bunu erken yasaman seni kirli ya da kötu yapmaz diyin. Gordun iste erkeklerin yuzunu bundan sonra evlenene kadar asla izin vermemelisin ve asla kimseye bundan bahsetmemelisin diyin.
Ve yani kizcagizin psikolojisini toparla o cocugunda agzina tukur yani yanina birakma. Serefsiz karaktersiz ya nefret ediyorum erkeklerden. Iyi bir dayagi hakediyor zateb ortada tehdit santaj galan varsa sikatyetcide olun.

Bence kizinizin telefonunu bir kurcalayip detaylari ögrenin anlatmazsa. Mesela whatsabini silip geri yukleyim belki sohbetleri falan yedeklenmistir geri gelir bakin bir cocukla aralarinda ne gecmis kiz uyurken. Tabinsifresini biliyorsaniz.

O o. Cocugu pislikde kanin nerden geldini anlamamismi iftira atmis kiziniza bal gibi yakasindan atmak icin adi serefsiz demekki hic evlenmeye falan niyeti yokmus. Alacagini alip tanimazdan gelmis serefsiz. Allah belasini versin ya. illaki biliyordur anlamostir kizinizin bakire oldugunu. Ise baslarken kanama yok ama kizcagiz adet li
Vay p*st cocugu cok uzuldum kiziniza gecekden ne bicim insanlar var.

Çocukla konuşmayın sakın, operasyon filan da yaptırmayın. Çünkü bu yaptıklarınız yine "bekaretin" altını çizen hareketler olacaktır. Kızınıza yaptığı tercihlerin arkasında durması gerektiğini ve bunları bir şekilde kendi gücüyle aşması gerektiğini anlatın. Birliktelik yaşamak yanlış bir şey değil, ben de 18 yaşındaydım ama ben şanslıydım. birlikte olduğum adam eşim oldu ama olmayadabilirdi. Çünkü ben 25 yaşındaydım evlendiğimde, o birlikte olduğu kişi onun şanssızlığı olmuş. Ona birlikte olmanın yemek yemek kadar normal olduğunu, bu hayatta evlenmeden de birlikte olan insanlar olduğunu ve bunun ayıp olmadığını anlatın. Bir daha tercih yaparken doğru adamları seçmesi yönünde telkinlerde bulunun. Yaptığının değil, yaptığı kişinin yanlış kişi olduğunu anlatın. Ortada yanlış bir şey olmadığı için operasyon gerektirecek bir durum olmadığını söyleyin.

Gordun iste erkeklerin yuzunu bundan sonra evlenene kadar asla izin vermemelisin ve asla kimseye bundan bahsetmemelisin diyin.
Gerçekten böyle mi desin?

Zaten kizin bunu memleket meselesi yapmasinin, intihara meyletmesinin temelindeki düşünce bu.
' bu yaptığım ayıp, suç. Çok kötü birşey , herkesten gizlemeliyim. Çünkü o kadar kötü birşey ki duyarlarsa beni kınarlar çünkü bu iğrenç birşey. Erkeklerin alayı şerefsiz, benden tek istedikleri benimle yatmak. Sevişmek sadece erkeklerin isteyecegi birşey, beni kullandılar, ben kirlendim, Bu utancla yasayamam'
Bence bu çok hastalıklı bir düşünce.

Size soyleyebilmesi cok guzel bisy. Bi dansmandan kizinz da destk alsin ama siz kesnlkle alin. Nasil davranmanz gerektgi konusnda. Cocuklar anne babalara bisy soylemeye korkmamalilar. Sizinde destgnzle emnm atlatacaktr

Söyleyeceğim şeylerin çoğu söylenmiş.
Kızınızın köstekçisi değil destekçisi olduğunuz için kutluyorum sizi..

Beynim durdu! buradaki bayanlar gerekli bilgileri vermişler sağolsunlar,derken aklıma gebelik geldi... aradan cok geçti mi bilemiyorum ama siz genede ertesi gün hapı incirin kiziniza.

O cocugun ailesini bulmayi istedim ama kizim izin vermedi istemiyor kapansin acilmasin diye. Kendine yediremiyor destek sart evlilik oncesi operasyon degil evlenmek icin istemiyor ki onu suan beni bu mutlu eder diyor psikolojik destekten dahi utaniyor cok derin etkilenmis en iyisi isten 1 hafta izin alip beraber olmak.

Sizi çok iyi anlıyorum.. Benim de 20 yaşında bir kızım var. Zor bu ortamda anne olmak. Sizi canı gönülden tebrik ederim. Ne güzel bir annesiniz. Yavrucağa cinselliğin değil, erkek diye gezen bu tür müsvettelerin pislik olduğunu bir şekilde anlatmaya çalışın. Yaşanmış, bitmiş. Üzülmesin, siz de üzülmeyin. Yanında olduğunu hissettirin. Bazen kelimeler de yetersiz kalıyor. Şu an bu durumdayım zira benim kızım da çok ağır atlattı ergenliği. Uzman yardımıyla biraz da üniversite de sevdiği bölümü okuyunca kendine geldi. Zor cidden genç kız annesi olmak zor. Büyük sabır diliyorum size. Tertemiz, kocaman bir yüreği olan yavrumuza da kocaman mutluluklar diliyorum.

Ona operasyonun gerekli olmadigini soyledim ama sartlanmis sekilde bunu istiyorum ozaman daha kolay atlatacagima inaniyorum buna izin ver diyor nasil mutli olacaksa onu yapmak istiyorum dayanamiyorum karsimda erimesine zaten saf bi kalbi var hemen inaniyor destekle beraber nasil mutlu olacaksa oyle hareket etmem gerekiyor

Yok canim gorusmeyi keseli olmus bayagi tehdit durumu yok bir kere daha kullanmaya kalkms kizimi izin vermemis numarasini degistirmesinden anlamaliydim

Psikolojik destek almak istemiyorsa bile siz randevu alın , gidin. Ona nasıl yaklaşacağızı daha iyi öğrenirsiniz.
Bir gün de yürüyüşe çıkar gibi alın gidin kızınızı. Kendinize randevu almış gibi de yapabilirsiniz.
Kapıya gidince dönmez içeri girer büyük ihtimal.

Intihar düşüncesi tehlikeli.

Bundan cok korkuyorum zaten degmez hayat cok guzel cunku ve cozumu varmis bir nebze rahatlatir ama yureginde hdl izi kalir orasi ayri. Intiharin gunahini arastirmasi sonsuz cehennemmi diye sorguluyor her gun hergun banyoda boyda boy abdesti aliyor eve geldigimde tv bile acik olmuyor tek oturup dusunuyor

Okula gidiyor değil mi?
Lisede?

Baya etkilenmiş . Lütfen kızınızı dinlemeyin. Destek almasını sağlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…