- 8 Şubat 2018
- 172
- 173
- 23
- Konu Sahibi Prensesannesiidlr
-
Operasyonu şimdi sıkıntıları oldugunu okumustum.genelde evlenecekleri zaman yaptiriyorlar. Genital estetik bolumde yazanlar var bakinnisterseniz.Bunu ona söyleyin sen istersen yaptiririz diyin. Hayatina ciddi biri girsin nisanlaninca diyin. Teselli etmek maksadiyla. Ki istiyorsada yaptirabilirsiniz.Aynen boyle diyorum hic birsey eksilmedin ayni kuzumsun diyorum . Operasyon olmak istiyor yalvaririm diye kan canagi gibi gozleriyle bakiyor bana.. psikolojik destek alalim once diyorum ama istemiyor evden cikmiyor cikinca herkesi kiyasliyor kendiyle
Gerçekten böyle mi desin?Gordun iste erkeklerin yuzunu bundan sonra evlenene kadar asla izin vermemelisin ve asla kimseye bundan bahsetmemelisin diyin.
Size soyleyebilmesi cok guzel bisy. Bi dansmandan kizinz da destk alsin ama siz kesnlkle alin. Nasil davranmanz gerektgi konusnda. Cocuklar anne babalara bisy soylemeye korkmamalilar. Sizinde destgnzle emnm atlatacaktrIyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamışkızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim
Yok canim gorusmeyi keseli olmus bayagi tehdit durumu yok bir kere daha kullanmaya kalkms kizimi izin vermemis numarasini degistirmesinden anlamaliydimOperasyonu şimdi sıkıntıları oldugunu okumustum.genelde evlenecekleri zaman yaptiriyorlar. Genital estetik bolumde yazanlar var bakinnisterseniz.Bunu ona söyleyin sen istersen yaptiririz diyin. Hayatina ciddi biri girsin nisanlaninca diyin. Teselli etmek maksadiyla. Ki istiyorsada yaptirabilirsiniz.
Babasinada söylemeyin bence. Anne kiz aranizda sir kalsin. Babasi simdi abartir kizin psikolojini daha cok bozar uzerine gider falan.
Biri daha yazmis kiziniz tehdit ediliyor olabilir. Sorun belki o yuzden bu kadar bunalima girdi. Resim falan birseyler varsa elinde ve belkide tehdit etti cocugu o sekilde oldu. Bunlari sorun guzelce. Ne ursa olsun yanindayim diyin.
Psikologdan destek alin acilen.
Kiziniza oldu bitti canim farzetki dustun diyin bir yara aldin. Unut o cocukla yasadiklarinizi diyin. Bunu erken yasaman seni kirli ya da kötu yapmaz diyin. Gordun iste erkeklerin yuzunu bundan sonra evlenene kadar asla izin vermemelisin ve asla kimseye bundan bahsetmemelisin diyin.
Ve yani kizcagizin psikolojisini toparla o cocugunda agzina tukur yani yanina birakma. Serefsiz karaktersiz ya nefret ediyorum erkeklerden. Iyi bir dayagi hakediyor zateb ortada tehdit santaj galan varsa sikatyetcide olun.
Bence kizinizin telefonunu bir kurcalayip detaylari ögrenin anlatmazsa. Mesela whatsabini silip geri yukleyim belki sohbetleri falan yedeklenmistir geri gelir bakin bir cocukla aralarinda ne gecmis kiz uyurken. Tabinsifresini biliyorsaniz.
Bundan cok korkuyorum zaten degmez hayat cok guzel cunku ve cozumu varmis bir nebze rahatlatir ama yureginde hdl izi kalir orasi ayri. Intiharin gunahini arastirmasi sonsuz cehennemmi diye sorguluyor her gun hergun banyoda boyda boy abdesti aliyor eve geldigimde tv bile acik olmuyor tek oturup dusunuyorPsikolojik destek almak istemiyorsa bile siz randevu alın , gidin. Ona nasıl yaklaşacağızı daha iyi öğrenirsiniz.
Bir gün de yürüyüşe çıkar gibi alın gidin kızınızı. Kendinize randevu almış gibi de yapabilirsiniz.
Kapıya gidince dönmez içeri girer büyük ihtimal.
Intihar düşüncesi tehlikeli.
Okula gidiyor değil mi?Bundan cok korkuyorum zaten degmez hayat cok guzel cunku ve cozumu varmis bir nebze rahatlatir ama yureginde hdl izi kalir orasi ayri. Intiharin gunahini arastirmasi sonsuz cehennemmi diye sorguluyor her gun hergun banyoda boyda boy abdesti aliyor eve geldigimde tv bile acik olmuyor tek oturup dusunuyor
Bundan cok korkuyorum zaten degmez hayat cok guzel cunku ve cozumu varmis bir nebze rahatlatir ama yureginde hdl izi kalir orasi ayri. Intiharin gunahini arastirmasi sonsuz cehennemmi diye sorguluyor her gun hergun banyoda boyda boy abdesti aliyor eve geldigimde tv bile acik olmuyor tek oturup dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?