Kızım ellerimden kayıp gidiyor

Allah ıslah etsin siz ve sizin gibileri

Hepinize tesekkur ederim. Destegi alicaz tabi ki yaninda her zaman en buyuk destek ben varim. Sartlanmis iste operasyonu da istiyor hergun sayiklayarak uyanmasini gormektense nasil iyi hissedicekse. Keske diyorum elimden fazlasi gelse

Niye oyle dediniz?
Evlenmeden birliktelik yaşamayı normal gören, haram nedir, günah neden ibarettir bilmeyen zihniyetler için bir dilekti. Cehalet abidesi ilan ederler az sonra, simdiden selamet diliyorum ve polemiğe kapalıyım. Sakın o kişinin yazısını kızınıza okumayın. Size bir eğitimci olarak tavsiyem şu ki; uzman desteği alın ve bu denli pişmanlığından dolayı Allah'ın zaten affedecegini anlatın ona. Operasyon falan şart değil, karşısına iyi insanlar çıkacağını anlatmaya çalışın..Allah yardımcınız olsun

Toplum dediğim buydu işte. Erkek de kızınız gibi mıdır? Hayir hiç sanmıyorum. Ona da aynı haram aynı günah değil mi? Kesinlikle ayni. Bu kızcağız sadece günahı mi düşünüyor sizce? Tabii ki hayır... İlerde birini çok severse kabul edilmemekten de korkuyor. Ki kabul etmeyecek insan ne haltlar yemişken. Onun için böyle bir anneye sizin gibileri ıslah etsin demekten imtina edilmeli. Hele bir eğitimciysen. Acaba günlük hayatta bir veli karşısına gelse bu eğitimcilerin aynısını soyler mi? Hiç sanmıyorum. Ki rehberlikte böyle bişey asla yok. Bari eğitimciyim diye belirtme

Farkinda olmasa bu denli yikim yasamazdi diye dusunuyorum bende soyledim ama istiyor kafasi orda . Soyle dusunun uzuntumu canimdan parcam o benim birine yetisme telasi gibi namaz kilnaya gidiyor aglayarak odaya geldim rabbim yetistim affet diye simdi bu kadar suclarken hic bir lafima rahatlamazken daha nasil yardim ediyim

Kesinlikle kızmayın, olan olmuş artık , bu bir hata bile demeyin, kendini kusurlu eksik ve değersiz görüyor , hemen psikolog yardımı alsın , yaptığı şeyin kusur olduğunu yinelerseniz kendini büsbütün aşağılık hisseder, gençlikte olur böyle şeyler artık zaman değişti eskisi gibi değil falan deyin , bunun dışında birliktelik yaşadığı kişi şantaj ile buna devam etmek istiyor ise yanında olduğunuzu söyleyin biliyorsunuz bu tür şeyler olabiliyor, kim ne derse desin ailesinin arkasında yanında olacağına inandırın

Kesinlikle erkeğe de aynıdır yazdıklarım. Ben anneye demedim ıslah lafını ayrıca. Yengenc isimli üyeye yazdım, anne sordu. Eğitimci nasıl olur sizden öğrenecek degilim. Hoşçakalın.

Kizamam evlat sonucta o daha ilkokula giderken esimle siddetli anlasmazligimiz vardi esim beni surekli baska bayanlarla aldatirdi ogrendi oda minicik elleriyle daha yuzumu oksardi sen onca kadindan guzelsin hic bir kotulugu haketmiyorsun diye simdi ayni laflari ben kizika soyluyorum

Hep yanında olun ve hayatın sonu olmadığını söylemeye ısrarla devam edin yardım alarak. Herkes hata yapabilir, bu ona bir tecrübe olmuş ve gerçekten kızınız iyi kalpli bir yavrucak diye düşünüyorum.. ki bu kadar dert ediyor

Evet malesef kadin kadinin dusmani olabiliyor bazen bu durum cok kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…