- Konu Sahibi melankoli59
-
Beni üzen konulardan biride kızım küçük değil ağustosta 25,ini bitirecek 2yıllık okulu bitirdi 4 yıla tamamlamak için hala okuyordu bunu yapacak kız değildi nasıl kandı hala inanamıyorum akrabalarımız dostlarımız herkes şaşırdı,çünkü iş arıyordu kesinlikle iş bulmadan evlenmem diyordu.çokta güzel bir iş imkanı çıkmıştı orta derece ingilizce öğrenmesi gerekiyordu babası ona ingilizce öğretmeni bulduğu gün kaçtısenağlamaama derlerya insanın bazen basireti bağlanıyor diye gönül bu kızımda bir anda kapıldı karar verdi herhalde diyorum:çok üzgünüm:gidemiycem dediğime bakmayın benim kaçtığından beri her hafta ordayız ama bazende içerliyorum nedense onunla daha yalnız kalıp dertleşemedik diye.ileride ayrı ev açaçaklar ozaman daha rahat olucaz değilmi sence.teşekkürler sanaa.s.
lütfen gidemiycem demeyin. benim annem hep der ki... giden kızın arkasında bir kere duruluyorsa kaçan kızın arkasında iki kere durulur diye.
onu bu durumu kullanarak ezmelerine üzmelerine izin vermeyin. sürekler hafta gidin ve onun da gelmesini sağlayın.yanında olun. ayrı eve çıkacaklardır elbet.
ve evliliğine eşine güvenmeden bebek yapmasın.
kızınız kaç yaşında?
teşekkür ederim combine:dance:Hiç sorma bizimde babamız okadar kötü olduki.bilirsiniz babalar kızlarına çok düşkündür. hala evdeki yokluğuna alışamadık ama sağolsun her gün telefonla konuşuyoruz:çok:çok üzgünüm:sen güzel yazmışsın ben karar veremiyorum gerçekten onu sürekli kollayalımmı(şimdiye kadar hep böyleydi 2 ay oldu kaçalı hep kolluyoruz)ama bazen diyorumki bizi ezdi gitti kaçtı ,birazda kendimizi geriyemi çekelim?o zamanda kızımı düşünüyorum bizim desteğimiz olmadan ordaki yeni hayatına alışması zor olur diyorumsenağlamane yapacağımı şaşırmış durumdayım:teselli:Benim kızımda evleneli 5 ay oluyor ilk günler çok sıkıldım,özledim bilhassa babası çok etkilendi ama artık alıştık onun çok rahat ve mutlu olduğunu gördükçe bizde mutlu oluyoruz şunu da söylemeden geçemeyeceğim kızım kendinden büyük birine aşık olup evlendi baştan kabullenmedik ama işte böyle kaçmakla sonuçlanmasından korktuğumuz için kızın kararına saygı gösterdik teliyle duvağıyla yeni yuvasına gönderdik sizin durumunuzda da kızınızın tercihi diye düşünün ve onu eşine ve ailesine karşı kollayıcı tutumunuzdan vazgeçmeyin Allah kolaylık versin mutlulukları daim olsun.....
a.s.Evet haklısınız kızımın her zaman yanında olucam onu sahipsiz sanmasınlar.Ben onun annesiyimguclubacismilebence sakın kendinizi geriye çekmeyin olan olmuş insanın bşına neler gelmiyor ki hayatta siz kendinizi geri çekerseniz kızınızı sahipsiz bulup istedikleri herşeyi yaptırmak isteyebilirler o zaman siz daha çok üzülürsünüz bırakın mutlu olsun 25 yaşında sonuçta o da böyle olsun istemezdi bunu yaptığına göre doğrusunu yanlışını az çok düşünmüştür siz sadece yanında olun
a.s.teşekür ederim canım. bende kızım için dua ediyorum mutlu olsun Allah arkaya baktırmasın diyebence üzülmeyin evlenemedi diye üzülen anneler de var :) demekki neymiş önemli olan kızınızın mutluluğu :)
Şaka bir yana Allah mesut bahtiyar etsin, biz de bir laf vardır Allah arkaya baktırmasın derler evlenen kızlara... Mutlu olsun ve babaevine dönmeyi ummasın diye. Sizin kızınız için de geçerli olur inşallah...
:dance:sağol canım.hayırlısıyla düğün yakında.Düğünü bir atlatsak rahatlıycaz ozamancanim keske kacmasaymis..ama olan olmus artik..sen yinede arkadasinda ol kizinin dugununu falan yapin anli sanli..Allah mesut etsin canim..
a.s.kızımın düğünü oldu ve biz ailesi olarak ordaydık.Düğün çok güzel oldu ve kızım mutluydu akrabalar arkadaşlar hepimiz onun mutlu gününde yanındaydık biraz hüzünlendi tabiiki bizleri görünce bende birazda olsa rahatladım düğünden sonra.Arkadaşlar sizlere teşekkür ederim yazdıklarınız beni çok rahatlattı kızım kaçtıktan sonra kulube üye oldum iyiki olmuşum her konu hakkında dertleşiyosun motive oluyor insan.sizlerle konuşmasaydım kızımın düğününe belki gitmiycektim kaçak olduğu için şimdi çok mutluyumopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar.Kızım evleniyor alışmak çok zor kızları olan yada evlenen arkadaşlar bana yazarsanız paylaşırsanız sevinirim senağlama
a.s.teşekkür ederim.Tek dileğim mutlu olması inşallah mutlu oluropuyorumnanaktaninşallah çoook mutlu olur kızın
Arkadaşım,Allah kızını mesut bahtiyar etsin inşallah...Bende kızım şu anda eşi olan kişiyle evlenmek istediğini söylediğinde bu siteye üye olmuştum...Kız evlat sahibi olmak cidden çok zormuş en zor yanıda evlenmesiymiş çünkü gözün gibi bakıyorsun ve bir yabancıya teslim ediyorsun,bu kişiye güven duyana kadarda ne yapacağını,kime danışacağını şaşırıyorsun seni çok iyi anlıyorum ama merak etme onun emin ellerde olduğunu gördükçe rahatlayacaksın hatta eğer gittiği yer iyiyse benim gibi iyi ki bu kişiyle evlenmiş,yuvasını açmış diyeceksin...öpüyorum canım....a.s.kızımın düğünü oldu ve biz ailesi olarak ordaydık.Düğün çok güzel oldu ve kızım mutluydu akrabalar arkadaşlar hepimiz onun mutlu gününde yanındaydık biraz hüzünlendi tabiiki bizleri görünce bende birazda olsa rahatladım düğünden sonra.Arkadaşlar sizlere teşekkür ederim yazdıklarınız beni çok rahatlattı kızım kaçtıktan sonra kulube üye oldum iyiki olmuşum her konu hakkında dertleşiyosun motive oluyor insan.sizlerle konuşmasaydım kızımın düğününe belki gitmiycektim kaçak olduğu için şimdi çok mutluyumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?