- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 60
- Konu Sahibi melankoli59
-
ah be canım sen daha şimdiden bu kadar üzülürsen dahada zor ayrılırsın kızından daha çok küçük senin kızın şimdiden düşünme bunları canım..Kolay değil çok zor gerçekten ben 1ayda 8 kilo verdim üzüntüden sende anne olduğunda anlamışsın herşeyi benim kızımda anne olsun o zaman anlayacak beni nasıl üzdüğünü.kaçak olmasaydı daha başka olurduÇok üzgünüm çoookayyyyy
kızım daha 1 yaşında ama bunu okuyunca bir tuhaf oldum
senağlamasenağlamasenağlama
ah ah benim annemde çok ağlamıştı bana niye ağlıyorki ben çok mutluyum diye düşünüyordum şimdi anne olunca annemi daha iyi anladım
ben kızımı kimseye veremem ya off
çok teşekkür ederim arkadaşım.:dance:evet aynen senin yaşadıklarını şu sıralar bende yaşıyorum.Kız evladın evlenip evden ayrılması çok zormuş.Ben ona hiç kıyamam eşini daha tanımadığım için hep içimden bir şeyler kopuyor onu üzermi diye.Senin dediğin gibi onları beraber mutlu olduğunu görünce rahatlıyorum,hep bize gelmelerini istiyorum damatımı tanıdıkça güvenim artıyor.Sen atlatmışsın inşallah benimde senin gibi olur iyiki onunla evlenmiş yuvasını açmış kızım derim.öpüyorum canımopuyorumnanaktanArkadaşım,Allah kızını mesut bahtiyar etsin inşallah...Bende kızım şu anda eşi olan kişiyle evlenmek istediğini söylediğinde bu siteye üye olmuştum...Kız evlat sahibi olmak cidden çok zormuş en zor yanıda evlenmesiymiş çünkü gözün gibi bakıyorsun ve bir yabancıya teslim ediyorsun,bu kişiye güven duyana kadarda ne yapacağını,kime danışacağını şaşırıyorsun seni çok iyi anlıyorum ama merak etme onun emin ellerde olduğunu gördükçe rahatlayacaksın hatta eğer gittiği yer iyiyse benim gibi iyi ki bu kişiyle evlenmiş,yuvasını açmış diyeceksin...öpüyorum canım....
teşekkür ederim canım.Her şey gönlünce olsuna.s.hayırlı olsun. allah mesut etsin inşallah. umarım kızınız o kadar mutlu olurki siz de onun mutlululuguyla kıvanırsınız. ben de annemden ayrılırken cok uzulmustum. ustelik babamı da kaybettik ve ablam da baska bir şehirde evli.. ama ona cok yakın oturuyorum ve mumkun oldugunca sık gorusuyorum. eminim kızınız da sizi hic bırakmayacaktır. tekrar mutluluklar dilerim :)
ah be canım sen beni çok duygulandırdınsenağlamaönce sana benim için yazdığın ö güzel sözler için çok teşekkür ederim:dance:sen varya canım sanki annenle ikinizi anlatırken bizide anlatmışsın.hiç bir fark yok çünkü, kızımla ikimizde aynıyız hep birlikte gezeriz.Eğlenceye,alışverişe,markete her yere birlikte gideriz.Onun mutluluğu için canımı veririm, onu mutsuz gördüğümde içim acır o ağlarken bende ağlarım.Birbirimize sormadan bir şey yapmayız.Kıyafetlerimizin rengi modeli hakkında o bana ben ona yardım ederim.Yemek yapmayı çok sever bizde işler tersineydi kızlar annesine sorar ben kızıma yemek tarifi sorarım.Alışverişe çıktığımızda o birşey beğensin fiyatı ne kadar olursa olsun alırım çünkü o mutlu olunca gözlerinin içi gülünce ben dahada mutlu oluyorum:sm_cool:arkadaş gibi ikimiz her şeyimizi paylaşırız.Anlayacağın bizde senle annen gibiyizolumunekankayizsmileŞimdi kızımdan uzak olmak beni çok üzüyor 1saatlik yol ama her zaman gidilmiyor işte anca hafta sonları.Annende senin gibi bir evladı olduğu için çok şanslı bence sende onu hiç ihmal etme.Her zaman görmeye git.Bende senin yanaklarından öpüyorum kızım kendine iyi bakopuyorumnanaktananne olmak nasıl bır seydır boyle..nasıl kutsal bır sey...
anneler nasıl da farklıdır babadan..veya benım babamdan nasıl da farklıdır annem..
bu aksam yemege cıktık annemle..
benım ıcın uzulmesı,endıselenmesı,kendı canı yanıyormuscasına canın yanması(calısmadıgım ıcın),en ufak bır mutlulugum ıcın gozunu karartması..
yemekten kalktık,bıraz da ıctık ana-kız :) saat begendım..denedım..denerken yuzumdekı mutluluk onun ıcın herseye degerdı..saatın fıyatını sormadan almaya kalktı..canım benım..o an al desem alıcak..dunyayı serer ayaklarımın altına..ne yapar ne eder serer..yeter kı ben mutlu olayım..
annelık ıste dedım kendı kendıme..boyle bır sey herhalde..o an o saatı alsa parasını nasıl oder umru degıl,ben mutlu olayım yeter..
calısmıyorum dıye ben uzulmuyorum ama o neredeyse aglayacaktı..sırf ben calısayım dıye para bırıktırmıs,hanı ıstanbul a gıdersek ben orada staj yapmak ıstersem dıye..bana caktırmadan :)
annelık ıste dedım..boyle bır sey herhalde..
canını ıstesem canını verır..canımı ıstese canımı verırım...
bu aksam bu olayları yasarken sız geldınız aklıma..konunuzu bır cok defa okudum ama yorum yapamamıstım..
sanırım o gun bugunmus :)
annem gıbısınız :) kızınızın mutlulugu sızın ıcın herseyden onemlı,gerısı bos..
bu kızınız ıcın o kadar buyuk bır guven kı..
bugun ben babama degıl anneme guvenırım..
gozum kapalı herseye gırerım,eger yanlıs bır yerse gırdıgım bılırım kı annem gelır bulur benı ve cekıp cıkarır..bu guvenı annemden baska kımse veremedı bana..
bu guvenı sız de kızınıza vermıssınız,kı en dogrusunu yapmıssınız..
bır kız cocugu ıcın en gereklı seydır aılesınden bırının guvenını hıssetmek..
bunu kızınızdan esırgemedıgınız ıcın sızı tebrık edıyorum...
annecıgım,daha evlenıcegım gun bellı olmamasına ragmen ne zaman o mevzu acılsa aglıyacak gıbı olur :) bız ıkımız yasıyoruz..babamla ayrıldılar..sanırım bu bızı daha da yakınlastırdı,daha da bagladı..
erkek arkdasımla yasamaya basladım..annemle 5 apt var aramızda,ama onu gormedıgım de ıcım buruk olur..eksık olurum..bılıyorum o da aynı sekılde :) ama bana caktırmamak ıcın elınden gelenı yapar..herseyı sorarız bırbırımıze..bugun ayakkabı aldı,rengıne bıle benım karar vermemı ıstedı :) bır bluz begense bana gostermeden benım onayım olmadan asla almaz :) bende aynı sekılde :) mutlaka onun onayını almam lazım :) arkadaslarımla paylasamadıklarımı annemle paylasırım..a dan z ye herseyımı bılır,bende onun bılırım..
bu o kadar guzel bır sey kı..en yakın arkadasım annem...bunu hıc bır seye degısmem..
sız de boyle bır annesınız..bunu gorebılıyorum..ve sızın gıbı bır annesı oldugu ıcın kıznız cok sanslı..emınım o da bunun farkındadır..
kızınızın elını bırakmadıgınız ıcın sızı tebrık edıyorum..bu kadar ıyı ve ozverılı bır anne oldugunuz ıcın de o guzel ellerınızden opuyorum sızı..
umarım kızınız mutlu olur ve onun mutlulugunu gordukce sız daha da mutlu olursunuz...
cennet gercekten annelerın ayaklarının altında..
teşekkürler canım:dance:ah be canım hamileliğine çok sevindim hadi hayırlısı.Ama böyle yazmana üzüldüm sen anneni üzdün diye senin kızında seni üzecek diye bir şey yok.Sen yaptığın hataları anlamışsın şimdiden sonra annene devamlı git uzaktaysa onu ara ihmal etme yeter.Anneler çoçuklarının arayıp sadece hatırını sorunca bile çok mutlu olurlaropuyorumnanaktanrabbim mutlu mesut etsin işallah.insan bir anlık bir hevese kapılıyor gözü hiç bişey görmüyor o anda.ama sonra anlıyor ama iş işten geçmiş oluyor.hiç kimse için aileni üzmeye değmiyor.bende annemi çok üzdüm aklıma geldikçe çıldırıyorum nasıl annemi üzdüm diye.şimdi bende hamileyim cinsiyeti net değil ama kız dedi doktor düşünüyorum ya benim yaptığımı benim kzımda bana yaparsa diyekızınızın arkasında olmanız çok güzel,her zaman arkasında sizin olduğunuzu bilsin.eşim bazen annen baban sana değer vermezse hiç kimse değer vermez der.
çok teşekkür ederim kızım.Sana kızım dedim çünkü içimden geldide ondan.Önce anneni senin gibi bir evlat yetiştirdiği için tebrik ediyorum opuyorumnanaktan Bende pazar günü kızımı görmeye gittim onu nasıl özlemişim ki doya doya sarılıştık.Seni çok iyi anlıyorum sende annelik duygusunu daha şimdiden yaşamaya başladın.Annelik işte böyle bir şey ama çok güzel ve özel bir şey :ecrin_bebek: allah bebek isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Seninde evliliğin daha yeni o yüzden annen daha anca alıştırmıştır kadın.öncelikle ellerinizden öpüyorum ben tam 11 ay önce evlendim benim annemi gördüm sizde.o kadar ağlıyordu ki ben düğün günümde annemden ayrılırken arabaya binince çok kötü oldum.düğün esnasında bile gözüm hep anneciğimdeydi canım benim ya nasıl bakıyordu bana gözünü kırpmadan.Allah tan yakın mesafedeyiz minibüsle 20 dk aramız.haftada bir kaç gün gidiyorum onu çok özlüyorum çünkü ve inanır mısınız evlendikten sonra asıl annemin kıymetini anladım ve hamile kaldıktan sonra.canım annem benim ne zor düşününce şimdi.benimde bir kızım olacak nasipse ben nasıl ondan ayrılırım şimdiden kara kara düşünüyorum.annem hergün telefonda görüşüyorum sesini duymazsam içimde birşeyler eksik kalıyor bana her telefonu kapatırken seni çok seviyorum maviş kızım çok özledim seni diyor.hala üzülüyorum Allahtan annem eşimi çok seviyor ve çok mutluyuz şükür.oğlumu da çok öp benim için diyor.hamileyim daha da duygusalım saçmalamış olabilirim kusuruma bakmayın.ama sizin yazınızı görünce çok duygulandım.anneme kurban olurum henüz aday olmama rağmen evladın ne demek olduğunu anladım....
öncelikle ellerinizden öpüyorum ben tam 11 ay önce evlendim benim annemi gördüm sizde.o kadar ağlıyordu ki ben düğün günümde annemden ayrılırken arabaya binince çok kötü oldum.düğün esnasında bile gözüm hep anneciğimdeydi canım benim ya nasıl bakıyordu bana gözünü kırpmadan.Allah tan yakın mesafedeyiz minibüsle 20 dk aramız.haftada bir kaç gün gidiyorum onu çok özlüyorum çünkü ve inanır mısınız evlendikten sonra asıl annemin kıymetini anladım ve hamile kaldıktan sonra.canım annem benim ne zor düşününce şimdi.benimde bir kızım olacak nasipse ben nasıl ondan ayrılırım şimdiden kara kara düşünüyorum.annem hergün telefonda görüşüyorum sesini duymazsam içimde birşeyler eksik kalıyor bana her telefonu kapatırken seni çok seviyorum maviş kızım çok özledim seni diyor.hala üzülüyorum Allahtan annem eşimi çok seviyor ve çok mutluyuz şükür.oğlumu da çok öp benim için diyor.hamileyim daha da duygusalım saçmalamış olabilirim kusuruma bakmayın.ama sizin yazınızı görünce çok duygulandım.anneme kurban olurum henüz aday olmama rağmen evladın ne demek olduğunu anladım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?