kızım için dua edin ne olur kızlar:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecmiş olsun canım, allah yardımcın olsun sağlıkla büyüt bebeğini, darısı bizlerin başına inşallah,güzel günler diliyorum,

çok geçmiş olsun.allah bebeğini sağlıklı bir şekilde okuduğunu ve evlendirdiğini göstersin hayırlısıyla gözüne.küçük cadı iyiymiş ya çok sevindim.allah bağışlasın.bizede rabbim küçük cadılar nasip etsin hayırlısıyla işallah.

önemli olan baş çevresiymiş inşallah hayırlı haberlerle dönersin.üzülme lütfen... çok geçmiş olsun

canım son yazdığını geç gördüm bebeğinin iyi ve seninde moralinin düzgün olmasına çok sevindim.öpüyorum bebişinide:))

cok gecmis olsun canim ya duyunca bir an cok kötü oldum neyseki gpzel haberini okudum
rabbim herkesin yavrusuna saglik sihhat uzun ömürler versin insallah

canım benim arkadasımın kızınında böyleydi dr kontrolündeydi devit 3 damlayı kesti dr sürekli kontrol altında tuttu şimdi çok şükür ki iyi 7 yasında çok zeki akıllı bi çocuk allah sanada en güzelini nasip etsin benim için bebişini kokla allah yar ve yardımcınız olsun

amin zazacım amin cnaım arkadşaım benim

bu başlığı yeni gördüm sara nurcuğum büyük geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur bebişimizin dr a götürdünmü bir gelişme varmı ablam

BAŞLIĞI YENİ GÖRDÜM SANIRIM ŞU ANDA BiR PROBLEM YOK. ( Umarım doğru anlamışımdır )
GEÇMİŞ OLSUN, ALLAH EVLATLARIMIZA SAĞLIK SIHHAT VERSiN.

evet canım şükürler olsun ki problem yok allahım yokluklarını göstermesin inşaallah amin saglık versin rabbim saglıkalrına zeval vermesin inşaallah amin

saracım gözünaydın temiz çıkmış tetkiklerin ama doktor bıngıldağı ile ilgili ne dedi yazarmısın.

geçmiş olsun bi tanem allah uzun güzel huzurlu sağlıklı ömür versin sana ve bebişine

Bebeğinin sağlıklı olduğuna çok sevindim arkadaşım,allah başka dert vermesin.

saracım gözünaydın temiz çıkmış tetkiklerin ama doktor bıngıldağı ile ilgili ne dedi yazarmısın.

canım bıngıldagının normal oldugunu bazı bebekelrin bıngıldagının kapalı olarak dogdugunu söyledi önceki çocuk dr u d vitaminini kullan dedi bu ise gerek yok kullanma dedi önemli olan başının buyumesi dedi her bebege yapılan muayene gibi muayene yapılacak her ay baş ölçülecek dedi canım gamyoncuiremsua.s.:1hug:a.s.

canım benim çok üzüldüm ya çok şükür ama bişey çıkmamış inşallah bundan sonrada bir sorun çıkmazdır.

amin karamsarcım amin canım benim ömürümden ömür gitti ama salak dr sayesinde aptal şey :mymeka:

of ya böyle şey denilir mi nasıl dr.bu ya insan haytıyla oynuyorlar resmen insan ne kadar kötü oluyor...Şenizneyse ki canım çok şükür ünşallah bi daha da bi sorun çımaz bizimde çıkmazdır inşallah...............
amin karamsarcım amin canım benim ömürümden ömür gitti ama salak dr sayesinde aptal şey :mymeka:

amin canım benim amin inşaallah çıkmayacak canım benim amin

canım ben sana dememişmiydim baş çevresinin ölçümü önemli nasıl basının geliştiği yani... bak boşuna yıprattın kendini tatlım dikkat et sütün azalmasın canım..

canım ben sana dememişmiydim baş çevresinin ölçümü önemli nasıl basının geliştiği yani... bak boşuna yıprattın kendini tatlım dikkat et sütün azalmasın canım..

sütüm maalesef azaldı aşk ya yavrum boş boş çekiyor önceden lakır lakır içerdi şimdi sinirlniyor gelmeyince az az geliyor çok üzülüyorum sadece sırf mama vermek istemiyorum daha çok küçük çünkü senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…