kızım için dua edin ne olur kızlar:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saracım farkettim ki sütlaç ve pırasada sütü artıryooo
olan benim kilocuklara oluyor

saracım farkettim ki sütlaç ve pırasada sütü artıryooo
olan benim kilocuklara oluyor

hım bnde muhallebi yapcam ama pirinç evet sütü arttırrımış ZATen bu yuzden sütlaç iyi bişey şimdi bnde ayran içtim bulgur yedim tarhana çorbası içtim ve mamayı bire indirdim gene vercem ama daha çok emzircem inşaallah sütlaci nasıl yapıyon bakayım heeeeeeeee......yerimseniben:1hug::asigim:

betüşcüm yeni gördüm canım yazını çok geçmiş olsun nesi var kuzucuğumuzun..götürdünmü doktora ne dediler ..

allaha şükür iyi gamzecim....çok saol....:1hug:

korkma canımm iyi şeyler düşün
inşallah bebişin sapa sağlamdır
hiç bişiceği yoktur inşallah
çok geçmiş olsun

alalha şükür iyi canım bir sorun yok şükürle rolsun

canımmm ben yappmıyom sütlacı sütlaşç yapmayı bilmiyom annem yapıyo bende yiyom :)

canım cok gecmıs olsun neyı var bebısnın sorun cözüldü mü cok üzüldüm cok gecmıs olsun

canım çok sevindim birşeyi olmadığına. Allah uzun ömürler versin:lepi:

Yüce Allah'ın izniyle bebeğin sağlıklı bir şekilde büyür inşaAllah..Allah'a güven sen dualarını eksik etme.Unutmaki her şey onun takdirine kalır.İyi olur İnşaAllah bebeğin..

Allah razi olsun kizlar şükürle rolsun ki iyyiz allahim düşürmesin valla çok dua edioyrum herşey allahin elinde çünkü

canım hemen aklına kötü şeyler getirme sana tavsiyem bir doktorla kalma birkaç dr da göster ,allahın izniyle bebeğin bıngıldağı kapanır.sakın korkma dualarımızı bebeğin için edicez.

cnm arkadasım bitanem senın adına cok sevındım sakın canını sıkma allah buyuk cnm bak bıseyı yokmuş

cnm arkadasım bitanem senın adına cok sevındım sakın canını sıkma allah buyuk cnm bak bıseyı yokmuş

ŞÜKÜRLER OLSUN CANIM BENİM ŞÜKÜRLER OLSUN AMA SAGLIK OCAGINDAKİ DR A BİR GİDEYİM KAFASINI KIRCAM:mymeka::mymeka::mymeka:

Canım öyle sevindimki bunu sana tarif edecek söz bulamıyorum.Çok mutlu oldum...

canım üzülmeyin lütfen umarım kötü bi sonuç vermiyordur
bıngıldağın küçük olması, çünkü bebişlerimiz bize allahın en güzel hediyesi

evet kesinlikle her zaman şükrediyorum rabbim onları bizlere bagışlasın inşaallah amin......

çok sevindim canım.Allahım dualarımızı boşa çıkarmadı.
Allah hepimizin çocuklarını korusun inşallah,amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…