kızım için dua edin ne olur kızlar:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sütünü çoğaltacak şeyler ye
özellikle içtiğin suyu çoğalt ben de azaldığını hissettiğim anda tahin helvasına ve suya ağırlık veriyorum canım sende öyle bi dene bakalım

Dilekom çok saol cnaim benim çok teşekkür ederim bend eyaz helvasi aldim tamam senin dediğinide deneyeyim hatta suyumu bile içtim

ben günde yarım litre süt ve maden suyu içiyorum.fışkırıyor sütüm maşallah.maden suyunu bi deneyin.

konuyu hiç görmemişim ama çok geçmiş olsun canım allah başka acı vermesin inşallah..artık herşey sorunsuz olsun inşallah...

canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde sütüm azdı mamaya başlamıştım ama inat ettim çoğaldı mamayı bıraktım
başta şunu diyeyyim geceleri emzir mama verme
bol bol ısırgan çayı funda çayı ve rezene iç
dere otu marul havuç beyaz üzüzm ve incir bol tüket çok su iç faydası olcak bide kafatuya bişiyi takma moral çok önemli:teselli:
ama sütün yinede yetmezse kendini üzme pskilojini bozma çok şükür bak sağlıklı :teytey:önemli olan o

saracı9m evet bide helva diyecektim ama yaz helvası nedir canım söle bende alayım

marketlerde satılıyor güllüogluydu galiba bend eşimdi aldım....... çok güzel valla tansaşda vardı üzerinde yazıyor zaten yaz helvası diye ben hindistancevizlisini yiyorum harika bişey dene tabi bnde senin dedikleirni yapayım murgizcim

ok canım aldırayım zavvalı bbacım yazın daha taze olur diye giidyo kemeraltından alıyodu ama güllüoğluda almıştık üzüerinde yaz helvası yazmıyodu

Murgizciğimin yazdıklarının yanında Ayran da sütü arttırıyor canım...ama en önemlisi bence moralinin iyi olması,kızın için kendine iyi davran canım...

Murgizciğimin yazdıklarının yanında Ayran da sütü arttırıyor canım...ama en önemlisi bence moralinin iyi olması,kızın için kendine iyi davran canım...

SAOL CANIM BNDE BUGÜN HUMANANIN ÇAYINI ALDIM İNŞAALLAH İŞE YARAR.....yerimseniben

canım aklına kötü şeyler getirme inşallah bebişinin hiçbişiyi yoktur içini ferah tut canım benim...

bulgur pilavi kuru sogan yesillik ye bol bol
ve unutmaki sut donem donem azalip ekrar normale donebiliyor o yuzden ay sutum azaldi diye uzulme canım bazen oluyor oyle
sen bol yesillik yee

Teşekkür ederim şimdi bulgur pilavi yapacagim mercimekli mantarli saolasin allah razi olsun

hayatim saol şükürler olsun ki iyi yavrum

:mymeka: kalbime indiriyodun. tatilden döndüm yeni okudum. neyseki 8. sayfada mühim bişi olmadığını anladım. öyle herkezin dediğine inanıp kendini mahvedeceksen yandın sen. hele bi ayağa kalksın bebişin.. biz istesekte istemesekte onlar engelle karşılaşıcak benimki şimdi ayaklanmaya çalıştıkça düşüyor. hemen kendini yıpratma sakin olmaya çalış.

ÖYLE CANIM HAKLISIN ANCAK DR İKİ KERE AYNI ŞEYİ YAPTI NASIL CANIM SIKILDI BİLSEN AMA BU BANA DERS OLDU HAYATIM ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACKA İNŞAALLAH AMİN SAOL TATLIM HAKLISIN AYAKLANINCA BİLMİYORUM ARTIK ZATEN BENİM DR UMDA BANA SÖYLÜYORDU SEN GİBİ BİRGÜN NST YE GİRDİM AMA BEBEK HİÇ OYNAMIYOR... HEMŞİRE GELDİ BU BEBEK NEDNE OYNAMIOYR DEDİ HAH BEN BAŞLADIMsenağlama AGLAMAYA ORANIN GÖREVLİSİ GELDİ CANIM DEDİ SEN NEDNE AGLIYORSUN NEYS EBİR BAKTIM HERKES ETRAFIMDA FIR DÖNÜYOR KAPIYA BAKTIM DR UM AYNI SNE GİBİ DURDU VE BANA : BEN BU ÇOCUK ORTAOKULA BAŞLADIGINDA SNEİN HALİNİ DÜŞÜNEMİYORUM SINAVLARA GİRİP ÇIKCAK SEN ÇOCUGU HARAP EDERSİN DEDİ...... YANDI KIZ SANA DEGİL KIZIMA ACIYORUM BEN DEDİ ... EVHAMLI OLUŞUMA KIZIYOR .... HAKLI AMA NE YAPAYIM....benneyaptımki

canımcım çok geçmiş olsun
bi sorun çıkmadı değilmi

şükürler olsun ki hayır çıkmadı allahıma binlerce şükür..... çok saol smhsmh

çok geçmiş olsun..en kısa zamanda problemin geçmesi dileğiyle..sen içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…