Doğuma Hazırlık Kızım isimsiz kaldı 😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Öneri olarak da

Ayla
Aylin
Esra

Yurtdışında yaşayan biri olarak bu isimlerin çok kullanılışlı olduğunu söyleyebilirim.

Ç ş ö ü ı gibi harfler olmasın demişsin.
Bence bu harflere C harfini de ekleyin. C harfi Türkçedeki gibi telaffuz edilmiyor diğer dillerde (genelde), s veya k olarak telaffuz ediliyor.

Haklısınız,tavsiye için teşekkür ederim

Defne yurtfisinda da var bu isim daphne diye

Biz de cok aradik. Melisa,İpek ve Selin arasinda kaldik ve İpek koymaya karar verdik en son.
Melis caiz değil diye melisa ismine de tepkili kaldım selin ismindekiler hep çok ön planda ve havalı kızlar oluyor gözlemlediğim kadarıyla ben kızımın daha geri planda asil kibar bir tip olmasını hayal ettiğim için bu iki ismi Eledim. İpek benim ismim ve hayatım boyunca hep çok memnun kaldım şu anda da hatta kızıma bu ismi koymayı çok istiyorum fakat iki isim koymayacağım için Benimle karışır diye koyamıyorum

Ben de sizin gibi dusunuyorum.Melisa ve Selin ismini eşim cok istedi.O yuzden dusunduk.Ben de ayni yorumlarda bulunarak bu isimlere eşimi vazgeciridm.Ben de daha naif cagirisimlari olan isimleri seviyorum.İnci ve idil ismini de cok begeniyordum.

Deniz, Ceyda,
Esra, Yonca,
Bahar, Damla,
Pelin, Buket ilk aklıma gelenler.

Kulağa hoş geliyor gerçekten, anlamı nedir acaba
Ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de inanılmaz ayrıntıcı ve takıntılı biriyim. Oğluşuma hamilelikte Tuna ismini uygun gördük. Sonrasında birkaç kadın ismi duydum, Suna ismi ile karışma ihtimalini göz önünde bulundurdum, yarın öbür gün yurt dışına çıkarsa oğlumla Tuna fish diye dalga geçmesinler dedim. Ama bu arada herkes Tuna ismine alıştı, ömrüm boyunca iki isim hayatta koymam derken benim takılmalarım yüzünden şimdi de bi ön isim arıyorum. :)))
Kız ismi olarak size tavsiyelerim: Ece, İdil, Umay hem kısa hem anlamlı. Benim için ismin Türkçe ve anlamlı olması çok önemli. Tdk isimler sözlüğünden de yardım alabilirsiniz :) uzun oldu biraz kusura bakmayın

Arkadaşlar bende kızıma isim arıyorum ama bir türlü karar veremiyorum yaa Leyla ve Nazende arasında kaldık eşim Nazende'yi çok istiyor hem söylenmesi kibar hemde değişik diye aslında benim halamın ismiymiş bana hep değişik gelmişti ilk öneriyi de ben verdim ama şimdi emin olamıyorum nasıl sizce Nazende ismi ?

Tdk isimler sözlüğü harika tavsiye oldu çok teşekkürler. Tuna çok güzel isim bence iki isim koymayın her yer iki isimli çocuk kaynıyor hele bir de ikisiyle birden hitap etmiyorlar mı

Leyla çok daha güzel bence

Aslı koyun efendim hem akıllı hem güzel oluyorlar şakası bir yana kullanışlı da, yurtdışında da Asli olarak söylüyorlar. Hatta Balkan ülkeleri direkt Aslı olarak da telaffuz edebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…